Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:36 | oktober 4, 2010

Måndagmorgon

God morgon min vän. En ny underbar vecka och nya möjligheter väntar oss. Positivt tänk på måndagmorgnar gör alltid dagen lättare 🙂
I veckan ska jag och Peter ta beslutet om vi ska hyra kontoret med lagerutrymme. Jag har redan målat väggarna och inrett det i tanken, så jag vet att det kommer bli jättebra. Har så många nya projekt som jag snart ska berätta om. Något som även du kanske kan vara delaktig i.
Igår åt vi en riktig söndagsmiddag, en sådan som jag själv inte vågat ge mig på att tillaga ännu. Kalvstek. Det ser så lätt ut när Urban gör det. Jag ska nog ge mig på det snart, men då utan gäster tror jag 🙂

Kanske inte en bild du vill se en måndagmorgon. Men en söndagkväll var den utmärkt!

Sugen? Kanske inte en bild du vill se en måndagmorgon. Men en söndagkväll var den utmärkt!


Ser du en liten galning?

Ser du en liten galning?


Önskar dig en fin start på veckan.
Tack för att Du finns.
All kärlek.


20 kommentarer20 kommentarer om “Måndagmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad spännande med nya projekt. Jag är ju föräldraledig nu, men längtar efter att få smygarbeta lite i höst, vilket jag ska göra i december. Älskar också att hålla på med olika projekt, gärna samtidigt ;)! Kalvstek, låter jättegott och väldigt vuxet. Det är inget jag heller har lagat, men skulle väldigt gärna vilja. Denna måndag ska jag ge mig ned på stan och försöka mig på en fika med en vän, första barnvagnsfikat… önska mig lycka till ;)!KRAM

  Svara
 • Hejsan! Ja måndagmorgon är alltid måndagmorgon;) Din blogg har blivit lite som en rutin sen jag blev mammaledig, först lämna lilltjejen på förskolan sen hem o hälla upp kaffet o sen läsa din blogg med lillkillen i famnen:) Skrev för en tag sen ett recept till dig på snickerskakor, tänkte höra om du hunnit gjort dom än? Gjorde dom nämligen igår o dom blir ju sååå goda. Ha en fortsatt bra måndag kramar

  Svara
 • Äntligen har jag tagit mej i kragen å skaffat ett inlogg så jag kan börja kommentera 🙂 Har följt din blogg över ett år nu å jag bara älskar den…Blir glad när jag läser den å man får tips å ideér, så TACK för en helt underbar blogg!!! Själv har jag 2 barn, Alvin 4år och Nova 3 år så d e full fart 🙂 Idag e jag ledig så det blir mys å ett besök på bvc för synkontroll…Ha en helt underbar Måndag och fortsätt vara dig själv, Många Kramar Therese

  Svara
 • God Morgon fina.Det låter ju riktigt spännande med ert nya projekt,kan knappt vänta.Tillika kan vi vara delaktiga det låter ju helt fantastiskt.Kalvstek mums.T.o.m en Måndagsmorgon blir man sugen.Jag tror aldrig att jag ätit kalvstek någon gång men däremot kalvsnitzel som min svärmor ofta bjöd på.Det kan fortfarande vattnas i munnen när jag tänker på det.Ha en underbar dag i det fina Höstvädret.Kram.

  Svara
 • Kan inte annat än hålla med Therese Svanberg, det är så roligt att läsa din fina blogg!
  Har följt din blogg sen du bloggade på mama, utan att någongång kommentera, så nu va det dags!:-)
  I helgen när jag och min dotter hälsade på min mamma, satt jag och tittade i gamla fotoalbum vilket alltid är roligt! Hittade många kort fr tiden då vi i slutet av 80-talet bodde i Kungsängen 🙂 Min mamma och hennes dåvarande man va då med i Arken, så fanns fina bilder på många i församlingen bla Gunnar och din mor!
  Kramar fr Nanna

  Svara
 • Jag har också fått det som nå sorts rutin att läsa din blogg på morgonen direkt 🙂 Är mammaledig jag med. Märker att det är många som ”känner” varandra här och det blir en familjär stämning. Kul Jag är rätt ny dock, har läst denna blogg i några månader bara 🙂 Men jag lär väl ”känna” er antar jag så småningom 🙂 Kram ha en bra dag

  Svara
 • Glad härlig måndagsmorgon!
  Låter väldigt spännande med nya projekt. Är också expert på att möblera i huvudet, när vi flyttade för drygt ett år sedan hade jag redan ritat in alla möbler, mattor och lampor på ritningen. Älskar det och skulle kunna flytta ofta bara för att så gå igenom den tankeprocessen.
  Må så gott fina Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah alla fina vänner här på Bloggfamiljen! Tyvärr känns denna måndagsförmiddag inte så rolig då jag fått reda på att en familj i min ena dotters klass(2:an) har bjudit in 7 av 10 tjejer till kalas, alltså uteslutit 3 st, min dotter inte bjuden, behöver jag säga att hon är ledsen, känner mig sååå besviken på dessa föräldrar, som dessutom delat ut inbjudan i skolan, trots att man inte får…..Fram tills nu har detta med kalas fungerat utmärkt i denna klass, alla har bjudit alla eller alla tjejer / alla killar. Vill tillägga att det är en i övrigt mycket trevlig klass! Därför blir man än mer ledsen……så jag tönkte att jag skriver några rader här och hoppas på lite stöd.
  Tack Hannah för att vi får följa ditt liv på din härliga blogg. Ni ser ut att ha haft en trevlig helg, härligt! Jag har också haft en trevlig helg, gympaträning för äldsta tjejen och kalas för mellantjejen, goda middagar mm
  Önskar er alla en fin dag. Kram Lina

  Svara
 • Hej fina Fionica.Det gör mig så ont att höra om dessa ointelligenta föräldrar som uteslutit 3 flickor i klassen.Varför gör man så?Varför?Det är ju faktiskt ren mobbing.Usch fy vad ledsen man blir att höra sådant.Stor kram till dig Fionica och en stooor bamsekram till din fina flicka.

  Svara
 • Hej Fionica! jag förstår inte heller hur föräldrar kan göra så, jag förstår att din lilla tjej är jätte ledsen. Blir så arg att det fortfarande förekommer sånt. Jag skulle aldrig låta mina barn få göra så. Nu har jag inte behövt gå igenom det och hoppas innerligt att jag inte ska heller. Jag har en son på 9 år som har ett syndrom samt handikapp och blev alltid bjuden på tjejernas kals på dagis. Han var den enda killen 🙂 min dotter är 1 år så några kalas inbjudningar har inte kommit än. Men jag hoppas att föräldrar läser detta som du skrev och tänker på det när deras barn ska bjuda till kals. STOR kram till dig!

  Svara
 • Hej!
  Förstår hur ledsen du & din dotter är! Det är för mig obegripligt hur man som vuxen kan låta bli att inte bjuda alla och om man nu väljer att göra det även sätter inbjudningarna i skolan! Hoppas dem skäms ögonen ur sig när informationen om att man inte får lämna inbjudningar i skolan om inte alla är bjudna. Men det trodde man ju alla fattade själva?! Kanske kan ni mammor hitta på ngt kul med era tjejer den dagen kalaset är på. Så att den dagen blir lite extra även för dom?! Hoppas att ni båda (samt de andra två) snart mår bättre igen!? Detta ämne borde tas upp mer eftersom det verkar vara ett problem på många ställen fortfarande. Helt ofattbart! Stor kram!

  Svara
 • Hej igen! Tack Hannah, Marita, Ulrika, Frida, Banbowi och ni andra för er omtanke. Det värmer och trots att vi inte känner varann och inte träffats (inte jag i alla fall, endel har ju träffats på bloggträff) så känns det på riktigt, en trivsam atmosfär här på bloggen och det ska ju Hannah ha beröm för eller hur!! Trevlig kväll alla fina! Kram Lina, fick ju inte ha mitt namn som anv namn då det var upptaget.

  Svara
 • Hej igen!
  Vill bara påminna er alla om att det är kanelbullensdag idag. Detta betyder att vi alla måste unna oss minst en bulle idag.
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Spännande, spännande! Verkar vara något roligt på gång 🙂
  Så gott med kalvstek! Jag är värdelös på att laga sån mat men man borde verkligen försöka göra det oftare. Det känns mer som ”riktig” mat på något sätt, haha :)Eller hur?
  Hoppas ni får en fin måndag.
  Kram Vanja!

  Svara
 • Ha en fin dag allihop!:-)

  Svara
 • Usch jag såg kommentaren om kalas inbjudningarna. Jag får så ont i hjärtat nät jag hör/ser sånt. Jag minns fortfarande den dagen i skolan när jag va liten och va en av dom som inte blev bjuden. Hur kan man göra så mot barn? De finns inte i min värld. Kram till dig och din dotter 🙂

  Svara
 • Hanna vad spännande det låter med ditt nya projekt! Och kul att vi kanske kan vara lite delaktiga 🙂 Kram och ta hand om dig

  Svara
 • gör ont i mitt hjärta att det finns så ointelligenta människor i denna värld som utesluter oskyldiga barn..!usch och fy.
  Kram till dig Fionica:)

  Svara
 • Hej! Jag måste tacka för en otrolig blogg! Jag kan vara en av dina yngsta läsare, 20 år och bor bara en liten bit ifrån din mans hemtrakter nämligen underbara Malmö. 🙂 Har läst din blogg sedan du starta den och läste till och med när jag arbeta utomlands.
  Klickar in på din blogg flera gånger om dagen och jag bara älskar alla underbara bilder som alltid får mig att le.
  Kram Johanna

  Svara
 • Heeej, kan du skriva upp på recept som Urban gjorde en söndags middag? 🙂 e så sugen fö den ser så gott!

  Svara