Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:27 | oktober 7, 2010

Längtan

God kväll min vän. Har redan gått och lagt mig. Känner mig så seg och i behov av att sova. Min bästa hobby 🙂
Peter är i väg på middag ikväll men kommer snart hem. Känner jag mig själv rätt så kommer jag somna så snart jag skrivit god natt till dig, så han kommer nog mötas av mitt snarkande istället för en puss.
Jag ligger och tänker på resan till Ullared på måndag. Drog vinnarna som ska följa med igår. Vi blir ett stort gäng shoppingsugna tjejer. Erkänner att det är småknäppt att jag ligger här och längtar till GeKå’s men jag vet att vi kommer ha det så kul så jag kan inte låta bli.
Nej, nu räcker det med Ola-Conny och Morgan, det är dags att sova 😉
God natt min vän.

Med det här söta ansiktet i tankarna kommer jag nog sova bättre.
All kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “Längtan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God natt sov gott bästa Hannah.

  Svara
 • Ni kommer att ha såå kul när ni åker och shoppar 🙂 önskade att jag hade kunnat varit med och tävlat men tyvärr fick jag ingen som kunde hjälpa mig med barnen om jag hade vunnit 🙁 hade varit så roligt att få åka och shoppa med dig och andra tjejer i Ullared! Jätte fin bild på Liv! Sov gott/Kram

  Svara
 • Tror nog jag ska göra dsamma som dig. Ögonen hänger just nu i knävecken, så trött e jag.
  Underbar bild på Liv. Ha d bäst
  Kramkram

  Svara
 • Hej!!!
  Skönt att lägga sig tidigt, det behöver man ibland.
  Jag längtar med sååå mycket till Måndag..
  Kram

  Svara
 • God natt!!! Hoppas du kan sova gott…det lyckades inte jag med igår efter att min svägerska ringde och berättade att hon hade vunnit och ville bjuda med mig på resan :o) Wihoooo!!!!
  Det ska verkligen bli så kul att åka iväg med en massa trevliga människor och få träffa dig!!!
  Vi ses på måndag :o)
  Kram Lovisa
  http://www.thelifeoflovisa.blogspot.com

  Svara
 • Gokväll Hannah! skulle också vilja krypa ner tidigt ikväll och stänga ögonen. Har varit iväg utomlands på en jättebra utbildning. Vi har pluggat 6 tim om dagen och haft siesta mitt på dagen i solen och värmen. Nu kommer man hem till mörkret och känner mig lite låg direkt och så trött..men men, man får bita ihop och tända en lampa i facet emellanåt för ljusterapi. Vad kul med ullared, hoppas ni får riktigt trevligt. Nu har jag mycket att ta igen och läsa här.
  Dröm sött!
  kramis

  Svara
 • Är det nåt jag gillar så är det att handla på Ullared. Ni kommer få så himla roligt och jag hade verkligen tyckt att det vore så kul att joina 🙂 Om det blir nån mer gång så ska jag minsann nässla mig in på nåt vis 😉 Kramar till alla!

  Svara
 • Jag och en vän ska oxå till Ge-kås på måndag. Längtar som en tok:-)!
  Då kanske vi ses!!
  Gillar din blogg, roligt att få insyn i ert liv, ni verkar vara en mysig familj…ja Peters blogg läser jag oxå för den delen:-D!

  Svara
 • Å vilket fint kort på lilla Liv 🙂

  Svara