Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:34 | oktober 7, 2010

Morgonlugnet

Hej igen 🙂 Vi har haft en skön morgon, ingen stress och barnen har slappat i soffan med mig när jag har tittat på Nyhetsmorgon. Snoozar jag så blir det bara stressig och irriterad stämning. Varför går jag inte upp tidigare och väcker alla så här varje morgon? Det här var verkligen en bra morgon! Hädanefter blir det tidigare men lugnare morgonar 🙂

William myser med Liv i knät när hon dricker sin välling.

En nyvaken Minimoj.

Nu har barnen kommit iväg till skolan och förskola. Jag sitter i bilen på väg in till stan med syster.
Önskar dig en underbar dag!
All kärlek


2 kommentarer2 kommentarer om “Morgonlugnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysig morgonstund 🙂
  Förlåt att jag frågar igen, forstår ifall du har mycket att göra, men hvilken storlek har du i din underbara odd molly kofta med massa färger på? ska köpa den på nätet och du och jag har ungefär samma kroppsbyggnad 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej söt. Ja, den är så fin. Du kommer älska den. Jag har storlek 1 på min.
  Kram kram

  Svara