Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:20 | oktober 8, 2010

Freedaaag!

God morgon vacker. Äntligen fredag! Och nästan en helt fri och ledig fredag för mig. Liv och jag ska bara mysa här hemma. Har bara ett kort möte, som skönt nog också är här hemma.
Pojkarna har pappa-helg så det blir tomt. Men jag kommer hitta på massor av kul i helgen så jag inte saknar ihjäl mig 🙂
Jo, lite så där i sista sekund lottar jag ut fyra biljetter till en rolig och färgglad barnpremiär som äger rum imorgon. Tävlingen hittar du på Bloggfamiljens startsida. En liten fredagspresent 🙂
Önskar dig en underbar start på dagen.
All kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “Freedaaag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med fredag 🙂 eller hur?
  Önskar dig detsamma ,kram!

  Svara
 • Ja fredagar är bäst. Hoppas att ni får en mysig dag. Det ska jag och Alice också ha 🙂 Kram

  Svara
 • Är det redan Fredag! Ja herre gud vad förvirrad man kan vara. Ha en fin dag, jag ska allt stoppa ner lillfisan i vagnen och bege oss ut. Hon har behagat att va vaken sedan halv fyra inatt! Behöver jag förklara hur trött jag är? Småbarn är bra härliga!! Men ibland.. %=+¤¤%&Y/U)/……..

  Svara
 • Måste bara tipsa dig om den här sidan!
  http://www.onepiece.se/#
  Du har säkert redan sett den men jag vågade inte chansa =)
  Trevlig helg! Kram

  Svara
 • åhh visst är dom mysiga jag har önskat mig en i julklapp

  Svara
 • Ja, äntligen fredag…och tack vem det nu var som löste problemet med inloggningen för mig.
  Nu kan jag kommentera igen!
  Kram till dig och din familj och alla blogg läsare.
  Kram jessica

  Svara
 • Hoppas ni för en härlig fredag! själv har jag trott att det har varit torsdag hela dagen och i går trodde jag att det var onsdag så visst är det skönt med fredag men nu missade jag en dag med massa måsten som jag skulle hinna med innan helgen. Ulrika=förvirrad 🙂 men nu är ordningen återställd 🙂 Kram fina Hannah

  Svara
 • Önskar dig o de dina en underbar fredag o lördag o söndag…eller vi slår väl till med de 365 dagar på en gång.. Saknat att läsa din blogg.. Jag har haft turen att få åka med älsklingen till kroatien i en vecka..men är back in business igen ;). Ha det så härligt nu o njut av livet..pst..kanon snygga brillor du hade härom dagen… själv har jag nyss skaffat Odd Molly brills…så nöjd o glad.
  Kram kram från Viveka

  Svara
 • Happy friday Hannah!!
  Kram 🙂

  Svara