Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:45 | oktober 9, 2010

Ljus och kärlek

Hej min vän. Jag vågar knappt säga det, men jag har blivit dålig igen!!! Har kommit fram till att jag har världens sämsta immunförsvar. Pga att Livis har börjat på förskolan så blir vi påhälsade av nya olika virus, och allt biter tag i mig 🙁 Har i alla fall fått medicin så har jag tur hinner medicinen stoppa skiten så den inte bryter ut helt. Har fått ställa in alla mina roliga helgplaner med hotell, middag och mässbesök, vilket retar mig något fruktansvärt. Måste vila mig så jag blir bättre till på måndag för då bär det av till Ullared. Vi är ett stort tjejgäng som ska ha så kul så då får inga konstiga nervvirus härja hos mig.
Nu gosar jag med en sovande Liv, eller gosade, för nu har hon vaknat igen 🙂

Kärleken till ens barn är större än allt.

Kärleken till ens barn är större än allt.


Hon doftar ljuvligt, och snarkar som en liten gris.

Hon doftar ljuvligt, och snarkar som en liten gris.


Jag älskar ju skyddsänglar som du vet. De finns runt om oss. Fick denna söta ”Ljuspåse”. Gå in HÄR och se vad söta saker som finns.
Fint va?

Fint va?


När jag tänker på änglar, kärlek och familj så vill jag passa på att uppmärksamma något som jag läste på Lotta Grays blogg. Det får mig att känna extra mycket tacksamhet men också känna sorg. Kan Du inte skicka en tanke och uppmuntran till Linda? Du hittar inlägget och länken till hennes blogg HÄR.
Tack för att Du finns.
Jag önskar dig all kärlek och mod.
Varma kramar


15 kommentarer15 kommentarer om “Ljus och kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Din stackare!! Usch för alla virus som kommer krypande. Jag var likadan mitt första år som lärare, hopplöst när det börjar. Men snart är du härdad mot det mesta, jag har nästan inte alls varit sjuk dom sista åren. Har ett immunförsvar av stål…det kommer du också få!!;) Kram och passa på att mysa tillsammans hemma!

  Svara
 • Hej fina Hannah.Sänder dig massor med styrkekramar.Än så länge har jag klarat mig från all skit.Men har man jobbat på Förskola så många år som jag så är man immun mot det mesta.Men men man ska aldrig säga aldrig.Hoppas du kryar på dig tills på Måndag så du kan shoppa loss riktigt.Puss o kram.

  Svara
 • Ja.. dessa förskole-virus har alla, men jag brukar se de som att det faktiskt är bra för de små o va sjuka…så de får ett super-immunförsvar 🙂
  Jag o min son va sjuk hans första 2.5år på förskolan… nu 6år gammal har han ett immunförsvar som är fantastiskt 🙂
  Kram trevlig helg 🙂

  Svara
 • Stackare som är sjuk! Här hemma händer dock inte något spännande heller, kan jag trösta med. Jag sitter i soffan med en sovandes son i famnen (och ett paket mums-mums på bordet) och ser på en dålig film. Blivande maken är ute på restaurang med kompisarna, sista rycket nu, nästa helg gifter vi oss nämligen! Krya på dig! KRAM

  Svara
 • Vilken otur 🙁 att du blivit dålig igen!
  och du har så rätt i att kärleken till ens barn är verkligen större än allt!
  Jag såg länken till Lindas blogg….så sorgligt 🙁 hon är fantastisk som klarar så mycket själv.
  Kram och krya på dig

  Svara
 • Stackars dig 🙁 bältros. Det som kliar så förbaskat. Krya på dig. Kram

  Svara
 • Stackare,krya på dig!Barnbacillerna är förrädiska!kram till dig

  Svara
 • Om Du gillar skyddsänglar har jag den perfekta lilla ”dikten”:
  I am a tiny Angel,
  muck smaller than your thumb.
  I live in peaoples pockets,
  that’s where I have my fun.
  Before I was an Angel,
  I was a fairy in a flower.
  But God himself handpicked me,
  and gave me Angel-power!

  Svara
 • Måste bara fråga dig Hannah om det är armbandet från Snö of Sweden som du har på bilden?

  Svara
 • Hej finaste Hannah!
  Vad tråkigt att du blivit sjuk igen. Själv har jag nyss blivit friskt från en hemsk långvarig förkyldning. Hoppas man klara sig ett tag nu.
  Vilken fin blus du har på dessa foton. Var har du köpt denna?
  Du har verkligen bra smak vad gäller smak och inredning, jag blir väldigt inspirerad av dig!
  Ha en skön kväll!!! Varma kramar från Malin i Norrland

  Svara
 • O, nej, jag postade för fort. JAg menade: du har verkligen bra smak vad gäller kläder och inredning förstås!!! Jag har alltid för bråttom… KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Stackare, bältros är ju inte så roligt precis, Krya på Dig!! Vilken underbart fin ljuspåse. Stor Kram Lina

  Svara
 • Hej käraste Hannah! Hoppas att du kryat på dig och blivit bättre , så du kan shoppa loss med full styrka på Ullared. Jag önskar jag kunde få spionera på er och se vilka galenskaper ni kommer stoppa i era varuvagnar. Jag tycker så synd om stackars Peter som är gift med dig. (Ironi, ifall någon inte fattar 😉 )
  Kram & puss 🙂

  Svara
 • Krya på dig Kram

  Svara
 • Åhh va trist att känna sig sjuk, hoppas att medicinen jagar bort bacciluskerna. Cancer är ett vidrigt ord för en vidrig sjukdom , en läkare sa till mig att i framtiden är det inte en fråga om man får det utan när man får det, ganska otäckt. Min fasa är att dö från mina barn eller att nån av dem ska dö, hela jag mår fysikt dåligt bara jag tänker på det. Min pappa dog i cancer för 4 år sedan och det var hemskt, han blev 64 år. Min mamma fick bröstcancer men överlevde nästa år har hon passerat den där magiska 5-års gränsen som det pratas om.Tog tag i mina känslor och skrev av mig om pappa på bloggen guuu så skönt att få ner mina känslor,lite terapi!!! Min kusins sambo har cancer, hon drabbades när hon var gravid, det ser inte bra ut : ( 3 barn mellan 1-9, man kan bara gråta åt eländet, så orättvist!!! Kram till dig & krya på dig vackra Hanna..

  Svara