Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | oktober 11, 2010

En härlig måndagmorgon

Hej min vän. Hoppas allt är väl och att veckan har börjat på bästa sätt för dig 🙂
Nu sitter vi i bilen igen och kör mot Ullared. Vi ska möta upp alla tjejerna där vid lunch sedan börjar shoppingorgier och massor av annat kul som vi ska hitta på.

Gillar du min T-shirt?

Gillar du min T-shirt?


Hör av mig lite senare och skvallrar om allt 🙂
All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “En härlig måndagmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vacker.Du är så fin i din nya t-shirt.Hoppas ni får riktigt trevligt i Ullared.Stor kram M.

  Svara
 • Ha en riktigt trevlig dag i Ullared, själv åker jag dit lite då och då eftersom jag bor ganska nära (i Halmstad). Hoppas att ni slipper långa köer och att du gör massor med fynd (fast det går ju faktiskt inte att undvika).
  T-shirten, nja jag vet inte, men du är ju snygg i allt som tur är, du kan ju passa på att köpa ett machande paraply som jag vet att de har (hoppas dock att du slipper att använda det i dag)
  Hälsningar från en farmor i Halmstad

  Svara
 • Hej Hannah! du är jättefin i din t-shirt! hoppas du mår bättre och att medicinen hjälper. Hoppas ni har en kul dag i ullared.Tyvärr var jag utomlands och missade chansen att få busa till det i ullared idag!
  kram

  Svara
 • Det strålar om dig, och visst passar du in i Ullared =) Hoppas ni får en jätte bra dag trotts att du är sjuk. Hade också velat dela dagen med er men tyvärr hade jag svårt med barnvakt 🙁 ska bli roligt att se hur ni haft det och alla era fynd! Kram till er alla

  Svara
 • Hejsan. Hoppas att ni hade kul igår. Var flera år sedan som jag var där, man hittar alltid massor att köpa där 🙂 Kram

  Svara