Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:33 | oktober 12, 2010

Fullpackad på väg hem

Hej min vän. Nu sitter jag, mamma, Lill-Magnus, Liv och Peter i en fullpackad bil på väg hem från Ullared. Du skulle skratta om du såg alla intryckta påsar 😉
När jag kommer hem så ska du få se och höra om allt roligt. Har tagit så mycket bilder.
Puss och kram


13 kommentarer13 kommentarer om “Fullpackad på väg hem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina.Det ska bli såå spännande och höra om ert äventyr i Ullared.Skrattar redan när jag ser att det är fullt upp till taket bakom er.Kör försiktigt.Puss o Kram.

  Svara
 • Sitter vid datorn med Ullaredspåsarna på hög brevid mig… borde ta hand om dem men ville bara TACKA så jättemycket för den fina upplevelsen vi fick måndag och tisdag tack vare dig!
  TACK!!!!
  Kram Åsa

  Svara
 • Hahaha så där ser det ut när vi åker från Ullared 🙂 Vi åkte 3 tjejer i en stooor bil, hela bagaget var proppfullt och den stackars tjejen därbak fick sitta på en höft. Hon hade påsar överallt. Precis som det ska vara…Nästa tis åker vi dit, synd att ni åkte denna vecka.
  Petra

  Svara
 • Stort tack till Hannah, Peter , lillMagnus 😉 Pernilla, Linda ,Livan och alla tjejer för en jätterolig dag/kväll! Jag har inte skrattat så mycket på jättelänge 😀

  Svara
 • Härligt ni verkar ha haft.Själv åker jag fredag natt å ska shoppa hela lördagen,förmodligen inte helt ensam….Kundvagnen har jag till Emilia ,hon kör för fullt…Hoppas Livan kommer gilla den lika mkt…Kram Jennie

  Svara
 • Finns det verkligen bra grejer på Ullared? När jag varit där tycker jag inte det varit något särskilt. Gillar nog media avdelningen mest i så fall.

  Svara
 • Hej!!! Kan tänka mig att ni gjorde många fynd i Ullared. Där hittar man alltid saker man behöver. Kram

  Svara
 • Hoppas du hade en riktig fynd-dag! Att ni shoppat syns ju på bilden 🙂 Kul med utflykter, det gillar jag.

  Svara
 • Hej hej! Äntligen hemma, är helt utmattad men så tacksam och glad. Vilka två härliga dagar vi fick…1000 TACK!!!!
  Vad trevligt ni hade ordnat det för oss och vad mysigt det var att få träffa er…hela tjocka släkten ;o) Hoppas ni fick en fortsatt bra fm på Ullared. Vi startade 10:30 och 18:45 klev jag innanför dörren här hemma. Borta bra men hemma bäst….för trots två fina dagar så är man lyckligast när man möts av sina barn med pussar och kramar och som har längtat efter sin lilla mamma ;o)
  Puss och kram på dig och ha en fortsatt bra vecka!
  Kram Lovisa

  Svara
 • Hej!!
  Tusen tack för underbara dagar!
  Precis som Lommo skriver så var det längesedan jag skrattat så mycket! Det tackar jag även Lill-Mange för, min nya idol :)..
  Hoppas er resa hem gick bra!?
  Tack ni underbara människor! Kram

  Svara
 • Har aldrig varit där måste testa det någon gång haha…härligt med lite serious shopping…måste rusa De desperata husfruarna har börjat, gissar att du sitter framför Tv:n oxå…kramiz

  Svara
 • Låter som ni haft det riktigt kul med massor av skratt 🙂 trevlig resa hem fina Hannah! Kram

  Svara
 • HEJ!!!
  Och STORT TACK för två härliga dagar.
  Som Lovisa skrev åkte vi typ 10:30 och jag kom hem 21:30… men det var för att det skulle hämtas barn på en ort och släppa av förälder och svägerska på andra orter =)
  Oh, vad roligt det var att få träffa dig, Peter, Liv, Lill-Mange, Pernilla och Linda. Tack för att ni bjuder så mycket på er själva. Nu sover sonen och en av katterna här bredvid mig och jag njuter av att vara hemma igen, men tankarna går hela tiden tillbaka till igårkväll =) Det var verkligen hur roligt som helst!!!
  Stora kramar Maria

  Svara