Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:28 | oktober 13, 2010

Hämndskit

God kväll vacker. Passar på att skriva lite i reklampauserna av Grey´s. Hann bara skriva en mening för nu är kvällens avsnitt slut och jag kan skriva i lugn och ro. Trots att jag känner mig upprörd över att Dr. Sloan inte fick chansen att tala om för Lexie hur mycket han älskar henne 🙂

Dagen har varit mycket givande som du redan vet. Jag är stolt ägare av ett kontor med lager och showroom. Det kommer bli så fint. Imorgon börjar vi med IKEA och sedan blir det att dra på sig blåstället.

Jag, Peter och Liv åt en seeen lunch på en lokal pärla. ÄKTA heter stället.

Jag, Peter och Liv åt en seeen lunch på en lokal pärla. ÄKTA heter stället.


Gourmet som hon är så hjälpte hon oss att äta upp den fina Italienska salamin och chorizon.

Gourmet som hon är så hjälpte hon oss att äta upp den fina italienska salamin och chorizon.


När jag och Liv satt i bilen och väntade på Peter när han handlade så valde Livan att gre igen å sin faster Pernillas vägnar. Var tvungen att stoppa upp papper i näsan. Höll på att kvävas av stanken.

När jag och Liv satt i bilen och väntade på Peter när han handlade så valde Livan att ge igen å sin faster Pernillas vägnar. Var tvungen att stoppa upp papper i näsan. Höll på att kvävas av stanken.


Finaste Mio ser man knappt röken av. han sitter vid sitt piano all skolfri tid. han är verkligen duktig. Ska fråga honom imorgon om han vill spela en drudelutt för dig så kan jag filma det.

Finaste Mio ser man knappt röken av. Han sitter vid sitt piano all skolfri tid. Han är verkligen duktig. Ska fråga honom imorgon om han vill spela en truddelutt för dig så kan jag filma det.


William hade läxa att göra men efter den satte han sig med sin gitarr.

William hade läxa att göra men efter den satte han sig med sin gitarr.


Han är så tålmodig och duktig och övar hårt på en låt som han ska köra på fredag här hemma.

Han är så tålmodig och duktig och övar hårt på en låt som han ska köra på fredag här hemma.


Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på film. Har hyrt en romantisk tjejfilm så Peter kommer hoppa av glädje 🙂 Men först lite tips på vad du kan göra för att stötta Rosa bandet…
Som du säkert har sett på vår förstasida försöker vi samla in pengar till Rosa Bandet i deras kamp mot bröstcancer. Vi är glada för alla ni som hjälpt till att skänka pengar och förhoppningsvis är ni ännu fler som kan hjälpa till.

Om du har en blogg kan du hjälpa till på följande sätt:

Gå in på denna LÄNK och skapa en ”skänk-länk” så ger försäkringsbolaget Chartis 10kr till Rosa Bandet. Tanken är att inom några dagar lyckas samla in 25.000kr genom dessa länkar. Det är en väldigt enkel sak men är vi många som gör det så är vi snart uppe i summan.

Så sätt igång, alla kan hjälpa! Har du ingen blogg så kanske du vill stödja med ett sms till 72988. Skriv texten BESEGRA 4161 och sedan ditt namn (ex. BESEGRA 4161 Hannah Graaf) så syns det på sidan. Givetvis behöver man inte skriva sitt namn. Sms:et kostar 50kr.

Tack för att du vill hjälpa i kampen mot bröstcancer!

God natt.

Varma kramar


10 kommentarer10 kommentarer om “Hämndskit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför kallar du din vän för lill magnus? 🙂

  Svara
 • Hej söt. Det var William när han car två år som lade till Lill framför Magnus. Maggan var få gift med Magnus så det var hans sätt att hålla reda på vilken Magnus som var vilken Magnus 🙂 Det blev att vi började kalla honom Lill-Magnus, och så kommer det förbli hur stor han än blir 🙂
  Kram kram

  Svara
 • hi hi så fyndigt, har alltid undrat så nu kan man släppa den tanken 😀 ha en fin fin helg!

  Svara
 • Hej Hannah! Kan inte du skriva vilka produkter du använder till ditt hår? Du kanske redan har gjort det men det har jag missat isåfall. Tack för en grym blogg:)

  Svara
 • Halloj. Nu har jag stöttat rosa bandet. Kan ni inte lägga upp det på Bloggfamiljens Facebook sida så man kan dela med sig via den vägen oxå? Kram

  Svara
 • Hej Söt!
  Jag ska verkligen försöka få in rosa bandet på min sida, är bara lite usel på att föra över o data pyssla 🙂
  Själv har jag en sms tjänst från Rosa bandet. Jag får ett sms 1 ggr/månad, där står det att det är dax att kolla tuttisarna och samtidigt skänker man en slant till forskningen. Tycker att det är en kanoners ide. För nog glömmer man att klämma, eller så bara är man lite rädd och feg.
  Söt du är med tussarna då…haha..
  Vilka duktiga fina barn du har. Roligt att se att Mio gillade sin överraskning, och hoppas han vågar spela en trudilutt för oss här.
  William ser verkligen ut att vara bra inne i läxorna. Bra jobbat mannen.
  Ha en toppen underbart härlig dag. Krama om varann och känn lyckan i av att finnas till.
  /Viveka
  Kommer ej ihåg vad jag skrev för sms till nr 72445 för att kunna få ett sms varje månadom att man ska klämma på tuttsen.. hm..har googlat. Men som sagt jag är så dålig på att söka. Men lycka till den som vill. Kram kram

  Svara
 • Vad ska ni göra för något? Vad ska de vara för showroom? roligt och spännande 🙂

  Svara
 • Spännande att få se hur kontoret ”blir till”. Vad roligt att få lyssna på Mio om han vågar spela lite för oss! Det ser vi fram emot! Liv är ju sååå söt! William är riktigt duktig med läxan, bra jobbat!! Vilka är dina favorit smycken? Ha en skön torsdag!!

  Svara
 • hej fina hannah 🙂
  va glad ja blev när ja läste att ni ska ha nästa träff i gbg lita på att man kommer då 😉
  du gjorde dagen för mig… attans va glad ja blev nu …
  va ska ni ha kontoret till? lycka till me de..
  mega kram

  Svara
 • Ha ha ha, ja där fick ni igen för blöjan under sängen i hennes rum 😉
  Va kul med ett eget kontor 🙂
  Kram Lommo

  Svara