Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | oktober 15, 2010

Vänlighet

Hej min vän. Hoppas att allt är väl med dig. Jag blir alldeles till mig av alla vackra höstlöv, träden är så fantastiska i början av hösten. Imorse var det frost på bilrutorna och för en stund sedan snöade (!) det i några minuter. Så jag får njuta så länge alla eldiga färger längs med vägarna och i skogen varar.
Idag har jag mötts av vänlighet. En tjej som kom fram till mig på Stinsen och sa att hon uppskattade min blogg, vilket gjorde mig glad. Det är ju därför jag skriver 🙂
Min morgonkaffe var t.o.m. trevlig. På min mugg stod det ett fint budskap, ”Vänlighet är det språk de döva kan höra och de blinda kan se”. Tänk på det och le lite extra till din nästa.

Bra med ett tänkvärt budskap på kaffemuggen, då smakar kaffet så mycket bättre. Sweet Coffee!

Bra med ett tänkvärt budskap på kaffemuggen, då smakar kaffet så mycket bättre. Sweet Coffee!


Liv brås på sin mor och tog en liten vilopaus i höstlöven den lilla biten från bilen.

Liv brås på sin mor och tog en liten vilopaus i höstlöven den lilla biten från bilen och hem.


Mina nya skor. Fina va?

Mina nya skor. Fina va?


Perfekt klack, sköna och dessutom billiga. 399 kr på skopunkten.

Perfekt klack, sköna och dessutom billiga. 399 kr på Skopunkten.


Nu ska vi gå över till grannarna. De har bjudit in alla oss som bor på gatan på ”fredagsöl”. Trevligt med härlig grannsämja. Hit ut behöver då inte ”Grannfejden” rycka ut, om vi inte bortser från ett närliggande hus på andra sidan som satt upp stängsel för att pojkarna då och då råkat gå en bit in på deras skogstomt när de ska till vänner. ”Ungjävlar” har de fått höra efter sig då! Hm, man slutar aldrig förundras. Har sagt till pojkarna att gå över med en låda pepparkakor till henne, som en trevlig gest och så ska man ju bli snäll av pepparkakor sägs det 🙂
Hej på en stund vacker.
Varma kramar.


9 kommentarer9 kommentarer om “Vänlighet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt det låter med fredagsöl med grannarna! Kul med underbara grannar. Vad fin liv var idag, sötis!! Nästan likadana skor såg jag på Rizzo fast bruna. Ångrade att jag inte köpte dom när jag såg dom, men det var ju i augusti och då kändes hösten såååå låååångt borta. Ha en trevlig kväll hos grannen!!

  Svara
 • Trevlig kväll på Er! Kram Kram

  Svara
 • Trevlig fredagskväll!
  En liten fråga..
  Gick du över tiden med ditt första barn?
  Har du några bra tips inför förlossningen?
  Själv är jag i vecka 37+5 och räknar dagar nu.. Mitt första lilla mirakel på väg.
  /Anna 🙂
  http://vagentillvarskatt.bloggspace.se/

  Svara
 • Mysigt med god grannsämja! här brinner ljus och marscheller o lyktor, såå mysigt! har varit ute i solen och ljuset idag för att få bort men hösttrötthet som kom över mig efter hemkomsten från varmare breddgrader!
  Ska nog också öppna en fredagsöl nu!
  kram kram

  Svara
 • Hur kan man skrika så till barn? Obegripligt! Släng in några lådor med pepparkakor istället så kanske hon ändrar attityd eller så får hon väl flytta på sig om hon störs av att ungar leker!

  Svara
 • Vilken fin mössa Liv har. Vart är den köpt?
  Det är bra att du påminner om vänligthet! Det är något som många glömmer bort i dagens samhälle med all stress och alla krav. Det räcker oftast med att le mot någon för att man ska bli glad!

  Svara
 • Vad fin du blev i skorna :)!!
  Dem är verkligen super sköna!
  Ja, alla borde vara mer vänliga mot varandra.. Håller helt med dig. Man vet ju själv vad glad man blir om man mötet ett leende!
  Trevlig fredagkväll! Kram

  Svara
 • Jag tyckte väl att jag kände igen skorna 😉

  Svara
 • hej på dig hannah. ja nu börjar det bli riktigt kallt. igår föll den första snön här i umeå och det var dessutom storm..inte någon mjukstart på vintern direkt=) hoppas du blir nöjd med skorna. köpte likadana för några veckor sen och tycker jättemycket om dom. ha en mysig helg! kram.

  Svara