Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | oktober 17, 2010

Skogspromenad och lyckad middag

God morgon min vän. Utanför fönstret är allt vitt av frost. Solens sken gör att det gnistrar på gräsmattan, det ser ut som om någon strött glitter överallt. Fryser när jag sitter här och tittar ut i min morgonrock och raggsockor. Gillar att jag äntligen kan gå runt här hemma i mina raggisar 🙂
Igår hade vi en riktigt mysig dag med pojkarna inne i stan. Vi åt och gick på bio. Såg en film som de valde, som heter ”The last airbender”.

Filmen var i 3:d där av Buddy Holly-looken. Häftiga effekter annars ingen särskild höjdarfilm.

Filmen var i 3:D, därav Buddy Holly-looken. Häftiga effekter annars ingen särskild höjdarfilm.


Mamma var hemma med Liv och när vi kom hem så följde pojkarna med henne hem. Det var ”Kids Action Night” i kyrkan. Ett evenemang bara för barn där de busar och leker. De ville sova kvar hos mamma efter det så jag och Livis var själva hemma. Peter var på sjukhuset och hälsade på sin vän. Usch, det är så fruktansvärt med cancer. Jag hatar denna djävulska sjukdom!
När Peter kom hem så lagade jag, för ovanlighetens skull, en god middag. Provade på Victorias (Matplatsen) grekiska pastasås. Här hittar du receptet. Vi satt länge och pratade och somnade sedan till en otäck dokumentär om hajar.
Jag och Liv tog en skogspromenad i hopp om att hitta kantareller. Men icke, ingen svamp i sikte.

Jag och Liv tog en skogspromenad i hopp om att hitta kantareller. Men icke, inte en svamp så långt ögat kunde nå.


a313
Hej hej!

Hej hej!


Solen tittade fram mellan trädkronorna. Åh, vad jag tycker hösten är vacker när den är så här.

Solen tittade fram mellan trädkronorna. Åh, vad jag tycker hösten är vacker när den är så här.


a610
Liv är sur som ett bi för att hon inte får sitta och trycka på alla tangenter när jag skriver. Hon gjorde det precis och lyckades ”radera” alla bilder och allt som jag skrivit! Som tur är har jag en teknisk man som trollade fram det igen. Finns inget värre än när man suttit i timmar och laddat upp bilder, skrivit långa texter och så lägger det sketans modemet av och allt försvinner. Det har hänt ett par gånger och då har jag varit nära ett kasta ut datorn och mig själv också för den delen.
Nu ska jag ner och göra frukost. Är så sugen på varm choklad med vispgrädde. Mmm, det får det bli, och så ostsmörgås att doppa till det 🙂
Önskar dig en fin dag.
All kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “Skogspromenad och lyckad middag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fina kläder Liv har!! Lila har blivit min favorit färg nu i höst. Har liksom snöat in på lila helt enkelt!! Ha en skön söndag ! Kram

  Svara
 • Ha en riktigt härlig söndag! min lilla tjej har också en förmåga att villa trycka på alla knappar när man sitter vi datorn så det är inte lätt att skriva, känner igen det där ”arg som ett bi”. Vilken mysig lördag ni hade med killarna 🙂 nu ska vi bege oss ut i solen och sen är vi bort bjudna på sen lunch 🙂 Tack för en härlig blogg! Kram

  Svara
 • Tuff bild på dig och pojkarna! vad fin lilla Liv är i lila. Härligt med höstens alla färger, men själv har jag denna höst blivit så trött, det mörknar ju på ganska snabbt nu! Ja du, cancer är verkligen en grym sjukdom. Skönt att en vän som Peter bryr sig när det är svårt, en del flyr ju i dessa lägen.
  Önskar er en go kväll! Tänk vad en ledig helg går fort!
  kram kram

  Svara
 • Spännande med nytt kontor… Vet ju inte riktigt vad ni ska ha för verksamhet men en grej jag tänkte på angående inredningen… Modet har ju ett tag varit minimalistiskt, många just kontor ser rätt lika ut, ljusa färger osv osv
  Kanske våga vara lite annorlunda, tänka lite nytt, kanske inte köpa allt nytt på Ikea utan hitta några grejer lite äldre möbler. Bara en tanke, tack för en bra blogg!

  Svara