Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:11 | oktober 18, 2010

Ovårdad

God kväll min vän. Hela min dag har gått åt till att städa och tvätta. Jag har tvättat alla barnens vinterjackor, kört till soptippen med kartonger och skrot, sorterat allt i tvättrummet och passat på att sniffa lite sköljmedel (har hittat en ny favorit). Så kul har min måndag varit 🙂
Hoppas att du har haft en fin dag!

Sådana här dagar struntar jag i allt vad kläder och hygien innebär. "Sunk" är dagens outfit.

Sådana här dagar struntar jag i allt vad kläder och hygien innebär. "Sunk" var och är dagens outfit.


Barnen sover, så jag ska nog lägga mig och titta på tv. Kanske lite glamour, dagen till ära, från de svenska fruarna i New York eller så blir det DNA och döingar i CSI.
Sov gott.
Puss och kram


8 kommentarer8 kommentarer om “Ovårdad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad är det för sköljmedel? Nyfiken är också smått besat av sköljmedel och även doftljus!(köpte nya idag på ikea som doftar pepparkaka) 🙂 Det tråkiga är bara att man blir imun ganska snabbt! Så det gäller att varijera, just nu kör jag på vildblom 😉

  Svara
 • Hej!
  Jag har aldrig skrivit här, men varit inne och kikat då och då. Men måste bara säga att vilken fin blogg du har och så uppmuntrande och glad man blir när man läser den. Du verkar vara en så fin människa.
  hoppas du får en mysig kväll
  Kram kram

  Svara
 • Härligt att röja!
  Själv har jag idag varit på en jättebra föreläsning i 3 timmar med Tommy svensson ang, farliga tillsatser i våra matprodukter/drycker, man blev ju mörkrädd. Jag har bla kryp i benen vilket beror på järnbrist, migrän kan bero på natriumglutamat som inte alls är bra och som finns i mycket. Har ni möjlighet så gå på denna, utbildningscenter.se. Och värm inte barnmaten eler vällingen i micron. Min brann upp för 2 veckor sedan och nu tänker jag inte köpa ny.
  kram o godnatt

  Svara
 • En typiskt måndag syssla, inte kul men ack så nödvändig! Jag har jobbat kväll och har nyss kommit hem, så nu ska jag väl försöka varva ner och sova sen. På dan när jag var ledig var jag och fick fotvård, gissa om mina fötter är glada nu!

  Svara
 • Så gott att gå runt och verkligen få vara sådär sunkig. Jag längtar till min sån dag, men dock först på lördag. Du blir det en inomhusdag med tvättning och städning och myskläder hela dan;=)
  Nu sitter jag på jobbet och försöker komma igång med dagens arbete!
  Ha en bra dag! Kram Marika

  Svara
 • Skönt att ha det gjort, då kan du krypa ner framför TV med gott samvete 😉

  Svara
 • Hej gulliga Hannah! Härligt med nystädat 🙂 blev också lite nyfiken på sköljmedlet, alltid kul med nåt nytt tips. Jag brukar alltid hälla lite via pulver (tycker white luktar godast)på golvet och damsuga upp det innan jag kör resten av huset, luktar sååå gott då. Värt att prova 😉 Kram på dig hoppas du får en härlig dag/Anna

  Svara
 • Hej Hannah! Ville bara säga att du har en väldigt fin och inspirerande blogg. Skrattade då jag läste om sköljmedlet, är lika tokig jag med 🙂

  Svara