Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:46 | oktober 19, 2010

Ett hus fyllt med musik

God kväll min vän. Liv har somnat och pojkarna ligger och läser. Själv kommer jag också bädda ner mig snart i nytvättade lakan. Det finns inget härligare än rena lakan OCH få sova 🙂
Känner knappt igen Mio i sitt nya, korta hår. Älskar dock hans ruffsiga, långa lockar men nu slipper han hår i ögonen och bli kammad av mig varje morgon. Men det vill han i och för sig att jag ska fortsätta med. Själv minns jag varje morgon då mamma skulle kamma mitt hår som något hemskt. Jag kletade in tuggummi i mitt långa, fina hår som barn för att kunna klippa det kort och slippa borsten. Det slutade med att alla dessvärre trodde jag var en Hannes istället för Hannah med mitt snagg, men tuggummi-knepet funkade 🙂

Visst blev han fin? Han ser så mycket äldre ut.

Visst blev han fin? Han ser så mycket äldre ut.


Ikväll har huset varit fyllt av musik. Mio bar ut alla instrument i deras vardagsrum för att han tyckte att de skulle ha ett musikrum där de kunde spela tillsammans.
Tur att vi bor i hus annars hade vi nog blivit vräkta av allt spelande. Alex kom över med sin saxofon och Liv fick också vara med på ett hörn.

Tur att vi bor i hus annars hade vi nog blivit vräkta av allt spelande. Alex kom över med sin saxofon och Liv fick också vara med på ett hörn.


Nu ska mina öron och kropp vila...

Nu ska mina öron och kropp vila...


…God natt, sov så gott.
Tack för att Du finns!
Stora, varma kramar


14 kommentarer14 kommentarer om “Ett hus fyllt med musik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fin Mio blev i håret! musikaliska barn ni har, det är kul med musik. Härligt att lägga sig i rena lakan. Ska också kojsa, är så trött så jag inte kan stå upprätt….
  Godnatt fina Hannah!

  Svara
 • Vilken sötnos 🙂 nu ser man ansiktet mycket bättre!
  Kolla påLiv som står där mitt i ”ringen” och tittar lite förvirrat på Axel när han spelar, så söt!
  Du är också väldigt söt Hannah.
  kram Lommo

  Svara
 • Han blev jätte fin i nya frisyren, var ju förstås fin innan också 🙂 God natt

  Svara
 • Godkväll finaste Hannah! 🙂
  Jag är ett fan av Mios fjollhår, tycker det är så fint när killar har lite längre hår, speciellt när det är lockigt, men han blev faktiskt väldigt söt i nya frisyren också. Riktigt snygg klippning!
  Hoppas du drömmer sött inatt!
  Kramelikram

  Svara
 • Vad fin han blev (han var söt innan också, såklart!!!)
  Ha en fin dag 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Tänkte höra hur ni gjorde med Livan, hade ni dop eller namngivelse för henne? Några tips på sånger:) Fin klänning hon har, min dotter har också den om den är från HM, vad har hon för byxor till i ett annat inlägg (gråa o rosa)Vet du om det finns benvärmare till så små, skulle vara så gulligt 🙂 Kramar

  Svara
 • Hej Hanna
  Har du ngn bild på din vigselring?
  //U

  Svara
 • va snygg han blev Mio:) Smart med tuggummitricket. Men min alva kör med att bara klippa sig själv helt enkelt. Ser verdervärdigt ut, 4.e gången nu, å jag vill bara gråta varje gång…. men det har väl växt ut tills hon är 15…. Ha en bra dag!!!Kram

  Svara
 • Hej bästa Hannah.Mio blev jättefin i håret.Men jag gillade hans fjollhår också.Härligt att dom gillar musik båda killarna.Ha en bra dag.Kram på er.

  Svara
 • Stor Varm Kram tillbaks Hannah <3

  Svara
 • Idag är en riktig pruttdag, men jag blir glad av dig. Jag e ledsen över ”allt och inget” idag, men att gå in här på sidan piggar upp. Tack för att du finns! Bilden på söta Mio piggade upp mig, hälsa honom det! 😉

  Svara
 • Massor med styrkekramar till dig Carina.

  Svara
 • Blir alltid lika glad när jag läser era bloggar på bloggfamiljen!
  Ni är underbara!
  kram
  Erika

  Svara
 • Underbara människa!!;) Blir så glad av att läsa din blogg!!
  Mio blev stor, lille gulliga killen!

  Svara