Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:26 | oktober 19, 2010

Ljuvligt

Hej min vän. Fick frågan om vilket som var mitt nya favorit sköljmedel, så här är det 🙂

Har alltid använt det blå sköljmedlet från Comfort men nu köpte jag det röda och blå från Softlan. Min nuvarande favorit är den blå till höger. Mmmm, kan stå länge i tvättrummet och sniffa denna ljuvliga doft.

Har alltid använt det blå sköljmedlet från Comfort men nu köpte jag det röda och blå från Softlan. Min nuvarande favorit är den blå till höger. Mmmm, kan stå länge i tvättrummet och sniffa denna ljuvliga doft.


Trots att Mio tidigare ville spara till ”fjollhår” (som han uttryckte det) så ändrade han sig och ville ha kort. Fick tid idag hos Hanna på Creative här i Sigtuna och hon klippte honom så fint. Hon klarade både sina fingrar och Mios öron från att få sig ett hack av saxen, trots att Mio omöjligt kunde hålla sitt huvud stilla.
Lite mer åt Elvis-hållet på frisyr var dagens önskan.

Lite mer åt Elvis-hållet på frisyr var dagens önskan.


Nu ska jag köra William till sin gitarr-lektion, och sedan ska middag lagas och allt annat som hör familjelivet till.
Vi hörs senare när barn sover och jag kan sitta i lugn och ro 🙂
Kram kram


9 kommentarer9 kommentarer om “Ljuvligt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar det sköljmedel min mamma använder, det är Softlan (tror jag?) Apple Blossom, det lukat vansinnigt gott! Kan rekommenderas. Sköljmedlet är grönt.

  Svara
 • Det är min nuvarande favorit också! Ska bli kul att få se Mios nya fina frisyr 🙂 Ha en bra kväll! KRAM

  Svara
 • Ser fram emot bilder på lilla trollungen Mio i nya frisyren.Kram på er.

  Svara
 • Köpte det röda senast, men får nog byta igen…har fått endel åsikter från grabbarna i hushållet om att det luktar FÖR mycket.
  De undrar vad som hänt med deras kläder;-)!

  Svara
 • åh jag vill se snyggingen i nya frisyren. Hoppas på någon bild lite senare när du får tiden.
  Pst.. eftersom du gillar sköljmedel.. 🙂 damma med det..jag brukar ha i lite i vattnet eller när jag torkar golven…inte mycket för då blir det halkbana.
  Dofter helt ljuvligt hemma då..mummmma.
  Pst..hoppas du inte misstycker men du och syster hamnade på min blogg idag. Men det är för jag beundrar och tycker så mycket om er.
  Kram från Viveka
  Stor kram

  Svara
 • Godkväll. Jag har både den röda och den blå hemma 🙂 Så Mios lockar fick falla nu 🙂 fint det ser ut att bli 🙂 Ha en fin kväll

  Svara
 • Åh, jag känner hur gott det doftar ända hit ;o) Jag brukar byta sköljmeddel lite titt som oftast, för med tiden så vänjer sig näsan vid den doften man har och då tycker man plötsligt att det inte doftar någonting alls.
  För övrigt vill jag bara tala om att jag var på Ullared i lördags igen…hihihi! Det var en resa som var inplanerad sedan länge. Vi fick köa i två timmar för att komma in och sedan köa i nästan två till för att få betala och komma ut igen ;o) Jag känner mig helt mörbultat såhär efteråt…men vi hade supermysigt…och självklart hittade jag ytterliga några saker som fick följa med hem ;o)
  Må så gott och ha en skön kväll!!
  Kram Lovisa

  Svara
 • Hej Hannah! Jag undrar hur det fungerar när ni meddelar vinnare av tävlingar?? Ibland kan man hitta namn på bloggen, men ibland kanske ni bara meddelar vinnarna personligen….har inte sett något om Gotlandsresan (som jag hoppades på vinna hi hi)Vet du hur det är med den tävlingen? Ha en fortsatt bra dag! MVH Lina

  Svara
 • Då måste jag nog testa dét sköljmedlet 😉

  Svara