Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:36 | oktober 19, 2010

Vargen kommer!

Kära vän. Vilket väder, det bara öser ner och är grått och trist. Det här vädret är det sämsta med hösten. Jag har satt mig vid datorn för att jobba nu på förmiddagen. Ska skriva min krönika till Aftonbladet, hitta fram bra och roliga tävlingar till dig här på sidan och boka in en fotografering för, hör och häpna, en träningstidning. Men innan dess så skriver jag några rader till dig.

Mitt morgonkaffe är viktig för att jag ska piggna till och inte somna och dregla ner tangentbordet.

Mitt morgonkaffe är viktig för att jag ska piggna till och inte somna och dregla ner tangentbordet.


Gick upp lite tidigare imorse för jag ville ha en lugn morgon utan stress.
det var fortfarande mörkt ute så jag tände ljus och förberedde barnens frukost.

Det var fortfarande mörkt ute så jag tände ljus och förberedde barnens frukost.


Mitt fina morgonsällskap.

Mitt fina morgonsällskap.


Idag ska alla barnen fotograferas på förskolan. Pojkarna tyckte att det var så gulligt att Liv skulle ta "klasskort" och sa att hon såg ut som en prinsessa från sagorna.

Idag ska alla barnen fotograferas på förskolan. Pojkarna tyckte att det var så gulligt att Livis skulle ta "klasskort" och sa att hon såg ut som en prinsessa från sagorna.


När jag skulle lämna pojkarna på skolan så fick Mio magknip och började gråta. Han ville inte gå till skolan sa han. Det har hänt ett par gånger att skolan ringt för att Mio har ont i magen, och jag har då lämnat allt och skyndat mig till skolan. Väl hemma, efter torkade tårar och kramar har han flinat och sagt att han bara hittade på för att han ville vara med mig! Jag har försökt förklara att han inte kan göra så för en vacker dag då han verkligen är sjuk så tror jag inte på honom. Har dragit berättelsen om pojken och vargen flera gånger. Hur viktigt det är att inte hitta på saker för då blir man inte trodd när det verkligen händer. Idag fick han dock följa med mig hem igen för det kröp fram att han hade ont i magen för att han var rädd för en äldre kille som är på honom på rasten 🙁 Så dagen ska även gå ut på att lösa detta.
Önskar dig en fin dag.
All kärlek


10 kommentarer10 kommentarer om “Vargen kommer!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sänder bamse-kram till världens bästa Mio !!
  Lycka till med detta problem, ingen ska behöva känna rädsla inför skoldagen ……

  Svara
 • Hej!Hoppas att löser sig med skolan, självklart ska INGEN vara rädd för att vara i skolan, bra att ta tag i det med en gång och kräv av skolan att de hjälper till på bästa sätt för lille Mio. Stor Kram till M och dig/ Lina

  Svara
 • Visst är det lite härligt på morgonen, när det är lite mörkt o man kan tända ljus till frukosten.
  Försöker alltid stiga upp så jag får lite tid för mig själv innan barnen vaknar…inte alltid jag lyckas dock:-S
  Hoppas det löser sig med Mio.

  Svara
 • Åh så jag känner med Mio. Som barn hade jag ofta ont i magen när jag var orolig eller nervös inför något. Min farmor brukade värma en djuptallrik i ugnen och linda in den i kökshanddukar för att sedan lägga den på min onda mage. Inte vet jag om det var värmen från tallriken eller min underbara farmor som fick mig att känna mig bättre, men det kvittar ju. Magen är din inre röst brukade farmor säga, lyssna på den och du känner precis hur du ska göra inför olika saker. Så rätt hon hade i det.
  Kram till er båda!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nog är det grått grått grått ute..men bara solen lyser i sitt hjärta så orkar man med. Visst är det skönt att få vakna upp lite själv och bara få pysa runt en stund innan det små liven vaknar.
  Usch vad tråkigt att Mio är rädd för den stora killen. Har nyss själv haft en gråtande son. Han blev retad för sina glasögon. Men jag var med honom i skolan och hans klasskompisar skulle hjälpa honom, så nu är det lugnt igen. Kanske du oxå skulle vara i skolan en dag. Hoppas verkligen att det löser sig. Tyvärr burkar det ju vara så att den som är dum har det jäkligt hemma. Finns på tok för många barn som mår dåligt, och så tar dom ut det på andra. Hemskt, och ledsamt.
  Önskar dig den finaste dagen med alla bestyr du ska göra. Själv ska jag toksöka jobb.
  Stor kärlek och kram på dig fina dej.
  Kram Viveka ❤

  Svara
 • Naw, va söta dina barn är 😀
  Min dotter grät ofta sådär och hade magknip, de ringde ofta från skolan och jag sprang dit för att hämta henne, men det visade sig att hon faktiskt blev mobbad av en tjej i klassen 🙁

  Svara
 • usch vad ledsen jag blev när jag läste om Mio, hoppas allt gick bra att lösa och att föräldrar och lärare hjälper till för att göra allt bra. Tur att Mio har dig som mamma som tar tag i problemet. Ge Mio en STOR kram och säg att vi gärna vill höra när han spelar en trudilutt för oss 🙂 KRAM

  Svara
 • God eftermiddag min vän.Funderade på idag när du började blogga på mama?Känns som jag har varit med väldigt länge här.Puss o kram.

  Svara
 • Hoppas det löste sig med Mio så han kan gå till skolan och må bra. Inte lätt alltid.
  Ha en fin kväll!
  Kramar!

  Svara
 • Vet hur det känns med mobbing, hoppas en lärare kan hålla utkik och att ni kanske kan prata föräldrar emellan och förklara för barnet som retas hur man ska bete sig! Håller alla tummar å tår för Mio, så fin han blev i håret 🙂

  Svara