Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | oktober 20, 2010

En dag i god anda

Hej min vän. Idag har jag inte haft en sekund över. For hemifrån tidigt och har haft möten efter möten. Bara roliga sådana dock 🙂
Morgonen började i kyrkan där vi hade planeringsmöte inför Faddergalan som vi ska ha den 30:e oktober. Ska berätta mer om den och jag hoppas verkligen att du kan komma dit. Kolla in vår ”Barnhemsblogg” om du vill kika lite nu. Efter det mötet så bar det iväg in till stan för lunch och träff med Linnea från stiftelsen Min stora dag.

Vi åt lunch på RICE. Sushi blev det för mig.

Vi åt lunch på RICE. Sushi blev det för mig.


a222
Fick äran att träffa Claire som är grundaren av Min stora dag.

Fick äran att träffa Claire som är grundaren av Min Stora Dag.


När vi blev visade runt på deras kontor hade jag nära till gråten hela tiden. Jag skulle nog sitta och gråta hela dagarna om jag jobbade där. Förstår du hur fantastisk Min Stora Dag är? Tänk att få uppfylla ett sjukt barns högsta önskan. Vilken glädje! Blir alldeles varm i kroppen av bara tanken på den glädjen, men får också ett hugg av sorg i mitt hjärta för de familjer som behöver uppleva och gå igenom något så fruktansvärt som att ett barn blir allvarligt sjuk. Är tacksam för de eldsjälar som brinner för att hjälpa och stötta andra.
Dagens möten har alltså bestått av att möta eldsjälar och mitt försök att vara med att stötta så mycket jag bara kan.
Väl hemma i Sigtuna var det Williams tur att få bukt på barret.
han valde att klippa det lite kortare men ändå behålla längd så han kan ruffsa till det. Snygging!

Han valde att klippa det lite kortare men ändå behålla längd så han kan ruffsa till det. Snygging!


Livs nya favorit är kokt broccoli. Hon åt upp allt på tallriken!

Livs nya favorit är kokt broccoli, bara kokt broccoli och inget annat. Hon åt upp allt på tallriken!


Idag fick jag hem Polaroid-kameran jag beställt på internet. Vet egentligen inte varför jag beställde den, men tänkte att det är ju kul att få bilderna på en gång och så kan man göra roliga collage. Eller?
Ja ja, det kändes rätt när jag klickade hem den i alla fall.

Ja ja, det kändes rätt när jag klickade hem den i alla fall.


Blir galen på min nya iPhone 4. Får inte WordPress att fungera på den. Vill kunna blogga var jag än är även om jag inte har tillgång till dator. Har kunnat göra det förut. Nu blir det bara knasigt och jag förstår ingenting. Teknik och jag går inte hand i hand. Tackar vet jag brev. Kan sakna att skriva riktiga brev och framkalla den gamla hederliga fotorullen där man inte har en aning om hur bilderna ser ut. Samlade på brevpapper som barn och hade säkert tio brevvänner. Vissa brevpapper doftade och på de skrev man kärleksbrev 🙂
Tur ändå med all denna teknik, så jag kan skriva till Dig. Älskar att blogga. Vilken fantastisk dagbok för barnen när de blir stora. Kunna se bilder och tänka tillbaka på allt vi gjorde. Har aldrig fotat så mycket i hela mitt liv, vilket jag är glad över.
Nu ska jag kika in på Matplatsen här på Bloggfamiljen och se om jag får någon matinspiration. Kände mig lagom sorgsen när William sa igår att han gillar min mat men undrade om jag kunde laga något annorlunda, för vi äter ofta samma rätter (?!). Skörbjugg nästa.
Jag vill än en gång påminna om vår kampanj där vi stöttar Rosa Bandet i deras kamp mot bröstcancer. Du kan hjälpa oss via vår egen insamling på första sidan och har du en egen blogg kan du stötta genom ett samarbete mellan Rosa Bandet och försäkringsbolaget Chartis som är med i kampen.

Om du har en blogg kan du hjälpa till på följande sätt:

Gå in på denna LÄNK och skapa en ”skänk-länk” så ger försäkringsbolaget Chartis 10kr till Rosa Bandet. Tanken är att inom några dagar lyckas samla in 25.000kr genom dessa länkar. Det är en väldigt enkel sak men är vi många som gör det så är vi snart uppe i summan.

Så sätt igång, alla kan hjälpa! Har du ingen blogg så kanske du vill stödja med ett sms till 72988. Skriv texten BESEGRA 4161 och sedan ditt namn (ex. BESEGRA 4161 Hannah Graaf) så syns det på sidan. Givetvis behöver man inte skriva sitt namn. Sms:et kostar 50kr.

Tack för att du vill hjälpa i kampen mot bröstcancer!

Du är värdefull.
All kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “En dag i god anda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här