Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:08 | oktober 21, 2010

Vitt, vitt eller vitt?

Hej min vän. Hoppas att din dag har börjat bra. Nu ska jag iväg och välja färg till vårt kontor. Vi har redan kommit överens om vita väggar, men det finns ju så många olika sorters vit. Vill ha en varm vit färg. Gillar inte ”Stockholmsvit” för det är för mycket grönt i den. Något förslag?
Har hittat en soffa på Blocket som jag gillar jättemycket. Väntar på svar om den fortfarande finns kvar. Kan sitta på Blocket i timmar och titta på grejer, inte alltid på sådant jag behöver dock 🙂

Liv satt imorse och spanade ut genom fönstret. Troligtvis på grannpojkarna.

Liv satt imorse och spanade ut genom fönstret. Troligtvis på grannpojkarna.


Hej på en stund.
Varma kramar


11 kommentarer11 kommentarer om “Vitt, vitt eller vitt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej på er sötnosar!
  Hon ser så gosig ut Livan där hos sitter och tittar ut 🙂
  Jag hade föreslagit någon av dessa ”vita” nyanser ;krita, äggskal eller Lovika från Alcro Färg
  Lycka Till!

  Svara
 • Precis vad jag skulle skriva.Vi har själv både krita och Lovika jättefina båda två.

  Svara
 • Googla på Colorama inredningscollection så hittar du färgerna där.

  Svara
 • Själv så gillar jag kritvitt. Tycker annat ser ”skitigt” ut 🙂 På tal om skitigt så tänkte jag på en sak när jag såg bilden på Liv.. Du måste vara ett proffs på att putsa fönster som har så många och så stora! Har en balkongdörr där fönstret går hela vägen ner till golvet och den GÅR inte att putsa perfekt, blir alltid märken kvar… Så nu vill vi se en bildserie på putsteknik, alla tips du har tack! 🙂

  Svara
 • Ha ha 🙂 Ska jag vara helt ärlig då har jag aldrig putsat våra fönster. Har inte ens en sådan där fönsterskrapa. Däremot så har jag fönsterputs-servetter som jag brukar använda lite då och då precis där det är som värst. Hand- och dregelavtrycken försvinner direkt. En lurmetod 🙂
  Är dock likt dig förvånad över hur rena de ser ut… På håll 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Finns jätte mycket fina vita på alcro.se kan man prova sig fram och se vad som passar en!
  lovika tycker jag är fin 🙂
  Om det var något du tyckte mycket om i min butik är det bara du säger till, jag är i Sigtuna ganska ofta min mamma bor där! 🙂
  Kram Malin H

  Svara
 • Hej hopp i den underbara solens sken!
  Har jobbat, så nu fick jag komma hem och läsa ikapp lite i din fina blogg. Åh vad fin han blev i håret. Visst blir dom”stora” när dom klipper sig. Min son hade oxå långt hår. Och blev en stor kille så fort han klippte sig.
  Igår var jag i St Tuna Kyrka på Kalle Moreus, jag kände det där lugnet i mig och det kändes skönt. Och jag fick igång en helt fullsatt kyrka..skratt.:) Ingen vågade klappa i händerna. Men jag är som jag är, tycker att man ska visa sin glädje. Jag höll mig två låtar.. helt knäpptyst i hela kyrkan. Men sen så började jag ändå o jisses så det klappades resten av kvällen. Yes.. Visst får man väl klappa???!!.. Varför är det så stelt ff i kyrkan. Varför törs inte människor slappna av.
  Konstiga frågor här. Men nyfiken.
  O med val av färg. Det löser du.. för du är bäst.
  Kram kram från Viveka

  Svara
 • Hejsan!
  Vi har äggskal o den tycker jag är jättefin. Ser att Liv har benvärmare på kortet, vart har du köpt dom? (har frågat förut men tror inte jag fått svar:) Hon är så söt, pojkarna med. Kramar

  Svara
 • Fina Nora, har köpt benvärmarna på H&M för 29 kr 🙂
  Kram

  Svara
 • Åhh både billiga o snygga, det gillar vi. Har köpt ett par till mig själv dock inte rosa men det ska det bli till lilltjejen. Tack för tipset kram

  Svara
 • Tips!!
  Äntligen Hemma på TV4 bygger ett nytt hus som du kanske sett?! Där målas fasaden med en vit färg som heter Kalkvit som jag tyckte var snygg. Lola Carter sa att färgkoden fanns på hemsidan!
  /Marika

  Svara