Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:25 | oktober 23, 2010

Förortspappa 2.0.

Jag är en riktig förortspappa. Här sitter jag framför TV4 och har precis ätit en onyttig pizza och tittar på ”Så mycket bättre”. Kommer på mig själv sitta och nynna med i Berghagen sånger med ett leende, långt från den självbild jag har. Mitt liv som en tuff och unga pappa har slagits i spillror.
Petter var kvällens mest imponerande för att han, tillsammans Di Leva, var de enda som fattade upplägget med att man skulle tolka låtarna i egen tappning istället för övrigas karaoke-versioner.
Kan inte sluta att förundras över att September är med. Övriga är folkkära artister med hur många hits som helst och jag sitter och har ont i magen när övriga inser att hon bara har tre låtar de kan göra. För att överföra det till idrott så är det som om Jonny Rödlund skulle sitta med Jonas Thern, Stefan Schwartz, , Torbjörn Nilsson, Pia Sundhagen och Thomas Ravelli.
För er som inte förstod den liknelsen är det som om någon av tjejerna i ”Kungarna från Tylösand” skulle vara med i Desperate Housewifes. Inte alls för att September är dålig, för hon var väldigt duktig på att sjunga, men att hon inte riktigt är i kändisnivå med Berghagen, Plura och övriga sällskapet. Jag vet vad du tänker men innan du kommenterar det så tänk på att du säkert hånglat i ett mörkt rum till ”Fantasi” eller ”Dover Calais”.
Nu ska jag fortsätta kaloriintaget och inse att det är riktigt skönt att ha en svennebanan-helg, långt från creddigt leverne i hopp om att lura sig själv och omvärlden vilket sökande glamourliv man lever.


5 kommentarer5 kommentarer om “Förortspappa 2.0.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här är en till som nynnat och nynnar fortfarande till Berghagen men så är jag ju en hel del äldre än dig haha.Blev också lite fundersam när det gäller September men ok hon är ju en duktig sångerska.

  Svara
 • Blev positivt överraskad av programmet! Oj, vad bra DiLeva var!
  Satt och funderade på vilken av Septembers popiga låtar som Lasse B kommer att välja när turen är kommen till att tolka hennes låtar. Blir det månne Cry For You eller La La La..? Hur som helst så kommer inte jag att missa det avsnittet i alla fall.

  Svara
 • Hej Peter! Det är väl så det ska vara, det ni (och vi) har är väl egentligen allas strävan och dröm. Det är väl slutligen där krograggaren vill hamna…Att tycka det är mysigare hemma med frun!
  Tyckte också att Petter var bäst! Han gjorde en mycket personlig tolkning av låten.
  Ha en skön söndag
  kram
  pia

  Svara
 • Hejsan! hm ser att du har fru, barn o bebis, har man missat nått för jag tror inte Liv vill kallas för bebis;) Eller så kanske åldern har stannat hos er för du o Hanna är väll bara 25:) Tack för en trevlig o mysig blogg o ha en trevlig kväll. kram

  Svara
 • Jag fick ont i magen för att han från style är med, har så svårt att lyssna på folk som inte kan sjunga rent, dessutom tycker jag inte att han kan ses som folkkär artist, även om de absolut gjorde många låtar. Kan inte komma på fler än en låt av Petter heller.
  Men förstår vad du menar, Lasse Berghagen hade förmodligen aldrig hört september förut, men det är väl på tiden då, för hon är skitduktig 🙂

  Svara