Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:54 | oktober 24, 2010

Krabbtår

God kväll fina Du. Vad har du gjort i helgen? Hoppas att du har haft det bra. Som du redan vet har detta varit en sann vilodag. Vi har slappat runt här hemma och inte gjort många knop. Dessutom har det varit regnigt och trist väder så uteaktiviteter har inte direkt kallat.

Satt i Livs fåtölj och läste för henne.

Satt i Livs fåtölj och läste för henne.


Titt ut! Hon börjar äntligen gilla att sitta still i knät och lyssna till en saga. Tidigare ha hon bara velat äta upp sidorna.

Titt ut! Hon börjar äntligen gilla att sitta still i knät och lyssna till en saga. Tidigare har hon bara velat äta upp sidorna.


Köpte dessa söta böcker med ögon på barnboks-utförsäljning på ICA Maxi igår. Jag är en krabba tyckte jag var så passande, med tanke på min och Livans "talang" att kunna göra "krabbgrepp" med våra tår. Knipa Peter och plocka upp plocka upp saker från golvet. Det du!

Köpte dessa söta böcker med ögon på barnboks-utförsäljning igår. Jag är en krabba tyckte jag var så passande, med tanke på min och Livans "talang" att kunna göra "krabbgrepp" med våra tår. Knipa Peter och plocka upp saker från golvet. Det du!


var inte beredd på att se mig själv på Expressens Söndagsbilaga idag. hade nästan glömt bort reportaget jag och mamma gjorde i somras.

Var inte beredd på att se mig själv på Expressens Söndagsbilaga idag. Hade nästan glömt bort reportaget jag och mamma gjorde i somras.


den handlar om tre familjer och deras ovanliga uppväxter och mammor. Min älskade och unika mamma gav oss en uppväxt där vi fick möta och hjälpa barn i u-länderna vilket gav mig en djup kärlek till de utsatta och svaga.

Det handlar om tre olika familjer och deras ovanliga uppväxter och mammor. Min älskade och unika mamma gav mig en uppväxt där jag fick möta och hjälpa barn i u-länderna vilket gav mig en djup kärlek till de utsatta och svaga.


Passade på att köpa kantareller innan det är försent. Min svamplycka i skogen har varit usel i höst.

Passade på att köpa kantareller innan det är försent. Min svamplycka i skogen har varit usel i höst.


Gjorde mini-toast i ugnen med västerbottenost på. Gott!

Gjorde mini-toast i ugnen med västerbottenost på. Gott!


Var rädd om dig och kom ihåg att Du är VÄRDEFULL!
Puss och kram 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Krabbtår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God kväll!
  Jag har haft en riktig sunkhelg, på alla sätt. Laddar för att göra en laseroperation till fredag för att ta bort min närsynthet.
  Hade med jobbdatorn hem och lite bokföringsmaterial, så det var skönt att kunna sitta i pyjamas och jobba. Istället för kostym, som är jag brukar ha då jag jobbar med redovisning på en revisionsbyrå.

  Svara
 • Ohh, vad spännande. Det skulle jag oxå vilja göra. Lycka till!!!

  Svara
 • Åhh vad söt du är i Söndagsbilagan.Du är VÄRDEFULL du också.

  Svara
 • Du var jättefin i bilagan!!

  Svara
 • Hej! Har inte varit i en enda affär i dag…..ska köpa bilagan i morgon. Ha en trevlig söndagskäll! MVH Lina

  Svara
 • Underbar söndag, söta böcker, söta ni 🙂

  Svara
 • Fina Hannah, vilka härliga små böcker 😀 Super söta! Må bäst, vännen! Kram ♥

  Svara
 • Du strålar , så himla vacker på omslaget till Expressen 🙂
  Vilka roliga böcker, det är så mysigt att läsa för barn!
  Kram!

  Svara