Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:13 | oktober 25, 2010

Larv(igt)

God kväll min vän. Äntligen är familjen samlad 🙂

Liv blev så lycklig när hon såg pojkarna och kramade om William länge.

Liv blev så lycklig när hon såg pojkarna och kramade om William länge.


men ingen är nog gladare än jag.

Men ingen är nog gladare än jag.


Mio har varit på "Fjärilshustet" i helgen och köpte med sig lite snacks. Larver med Mexican Spice-krydda och torkade gräshoppor med smak av salt och vinäger. Okej, att han gillar tuggummi som kallas för "Camelballs" men det här tog nog priset.

Mio har varit på "Fjärilshuset" i helgen och köpte med sig lite snacks. Larver med Mexican Spice-krydda och torkade gräshoppor med smak av salt och vinäger. Okej, att han gillar tuggummi som kallas för "Camelballs" men det här tog nog priset.


Han vågade lägga en larv opå tungan men spottade sedan ut den. Liv och jag var tuffast och åt. Liv fick t.o.m. dille på dem och blev jättesur när hon inte fick smaka mer.

Han vågade lägga en larv på tungan men spottade sedan ut den. Liv och jag var tuffast och provsmakade. De smakade chips 🙂 Liv fick t.o.m. dille på dem och blev jättesur när hon inte fick smaka mer. Gräshopporna lät vi dock bli.


Syster och Tristan kom förbi på en fika så jag och pojkarna bestämde oss för att köra ett liett skoj på dem. jag vet att Maggan inte kan låta bli att smaka chips om det står framme. så vi ställde fram en skål och gömde en gräshoppa och några larver under några chips. När hon såg gräshoppan sprang hon och tvättade munnen. Fräscht och bjuda på så gamla grejer att det ligger torkade djur i påsen. Tristan åt upp djuren och sa att gräshoppan smakade gott! Jummi!

Syster och Tristan kom förbi på en fika så jag och pojkarna bestämde oss för att köra ett litet skoj på dem. Jag vet att Maggan inte kan låta bli att smaka chips om det står framme. Så vi ställde fram en skål och gömde en gräshoppa och några larver under några chips. När hon såg gräshoppan sprang hon och tvättade munnen och spottade ut chipsen. "Fräscht och bjuda på så gamla grejer att det ligger torkade djur i påsen" sa hon innan hon förstod att de var "ätbara". Tristan åt upp och sa att gräshoppan smakade gott! Yummi!


Nu somnar jag sittandes snart.
Puss och god natt 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Larv(igt)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hu, så hemskt:-)

  Svara
 • blä…såg inte gott ut 😉
  Han är så söt Mio och vilken underbar bild på Liv och William , man blir så rörd!

  Svara
 • Haha…usch o bläh…hade jag blivit lurad så som Maggan hade jag reagerat precis likadant o fått panik.
  Fyyy…hatar såna djur…även om de är fejk.
  Men kan tänka mig att grabbarna tyckte det var roligt:-)!

  Svara
 • Haha vilka roliga 🙂
  Passande till Halloween som snart är också ;P

  Svara
 • Hihihihi vilket höjdarBUS! 🙂 Men jag hade nog fegat ur och inte smakat på nåt av det, förutom chipsen dådå 😛

  Svara