Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:24 | oktober 26, 2010

Bloppis

God kväll vacker. Igår startade jag en ”Bloppis” på Tradera. Där kommer jag sälja allt mellan himmel och jord framöver men just denna vecka (43) har jag bara lagt upp olika saker från min garderob och gåvor från vänner med stora hjärtan som gärna ställer upp för de utsatta barnen. Härligt med människor som vill hjälpa utan att behöva få något tillbaka, förutom en extra stjärna i himlen och en tacksamhet från dessa flickor i Indien. En tacksamhet som nog aldrig går att förstå.
Klicka HÄR så kommer du dit. Kanske hittar du en fin julklapp till dig själv, eller någon du håller kär. Varenda krona som kommer in från auktionerna går oavkortat till barnhemmet. Inga smutsiga mellanhänder 🙂
Liv har varit extremt sällskapssjuk i eftermiddag, så jag har läst, pusslat, lekt, matat, busat och gosat konstant tills det var dags att natta henne. Så fort jag skulle laga mat eller gå på toaletten och inte kunde ge henne full uppmärksamhet klättrade hon upp längst mitt ben och gnällde som en katt med klämd svans 🙂

Här lade vi pussel på hennes rum. fast i ärlighetens namn så gick kastade hon bara pusselbitarna och hennes rum är ett arbetsrum för hon sover med mig och Peter. Hm, inte så konstigt att hon hänger på mig som en liten apa, vi sitter ju nästan ihop. vad hände med min fantastiska förmåga att få barnen (pojkarna som bebisar) att somna själva i sina spjälsängar och inte pipa så fort jag skulle på toaletten?!

Här satt vi på golvet och lade pussel på hennes rum. Fast i ärlighetens namn så kastade hon bara pusselbitarna och hennes rum är ett arbetsrum för hon "bor" i vårt rum och sover med mig och Peter. Hm, inte så konstigt att hon hänger på mig som en liten apa, vi sitter ju nästan ihop. Har nog inte riktigt klippt navelsträngen med något av barnen 🙂


Mio ville sova hos syster med Tristan, William har haft innebandyträning och Liv somnade tidigt. Så jag och Peter tände ljus och öppnade en flaska champagne.
Varför inte? Nu har jag, Peter och William myst upp oss i soffan och spelar spel.

Varför inte? Nu har jag, Peter och William myst upp oss i soffan och spelar spel.


Tack för att Du finns!
God natt.
Stor kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Bloppis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll Hannah! har nu kollat in bloppiset!Hoppas det kommer in mycket bidrag till barnhemmet. Mysig kväll ni har!Härligt att solen visar sig på dagarna igen, man känner sig piggare då!
  kram kram

  Svara
 • Gokväll fina du.Jag har också kollat in bloppiset.Håller utkik om där kan vara något.Härligt med champagne o mys en helt vanlig Tisdag.Kram o godnatt från Skåne.

  Svara
 • Oj oj oj vad snygg du är på bilden för Hannahs auktioner!!!
  Jag älskar att läsa din blogg, men blir nästan lite avis när ni sitter och dricker champagen, det gör ni verkligen helt rätt i!!
  Stor kram till dig fina fina Hannah

  Svara
 • Åh finaste Hannah, vilket fantastiskt vackert foto på dig på Bloppis!!!
  Nu ska jag in och buda, håller tummarna att det finns lite för mig som är så mycket kortare än dig..(1.57 och 35-36 i skor…)tröjor borde iaf funka och det kanske finns annat än kläder…
  Lycka till & synd man inte bor nära Stockholm och kan bidra direkt i din mammas kyrka..!!
  kram

  Svara
 • Hej Hanna,
  Det är nästan så jag tror att du hejar på Skellefteå AIK i smyg. 🙂
  Jag kollade in bloppisen och blev förvånad (läs glad) när det fanns en SAIK-tröja där.
  Jag önskar jag var närmare Stockholm – då skulle jag varit med på faddergalan. Men jag tror jag får sätta in en liten donation till barnhemmet istället.
  Lycka till på lördag.
  Kram.

  Svara
 • Hej fina du 🙂
  Det fanns ju massor av fina saker på Bloppis 🙂 ska buda på några saker tänkte jag!
  va mysigt med champagne en tisdag kväll ,men det är precis så man ska göra,ta vara på varje stund!
  Kram!

  Svara
 • Helt ratt! Champagne, dessutom rosa, ar aldrig fel. Gor vilken kvall som helst speciell. Ha det gott! towe.

  Svara
 • åh,vilket härligt vardagslyx! bara att passa på! 🙂

  Svara