Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:22 | oktober 27, 2010

Halvfulla tankar

Hej vacker. Varje morgon när jag vaknar är det vitt på marken av frost och kylan biter i kinderna. Gillar det 🙂
Inatt fick Liv för sig att hon skulle vara vaken i tre timmar och sjunga och klappa i händerna. Så varken jag eller Peter har sovit särskilt bra. Gick ändå upp lite tidigare för att kunna ta det lugnt.

Fick en extra mysstund med William imorse.

Fick en extra mysstund med William medan Peter och Liv sov.


har tagit fram min sköna dunjacka (J.Lindeberg i herrmodell som jag köpte för tre år sedan). Har saknat den men känner ändå att jag vill ha en ny i vinter. En brun ligger på önskelistan.

Har äntligen rotat fram min sköna dunjacka (J.Lindeberg i herrmodell som jag köpte för tre år sedan). Har saknat den men känner ändå att jag vill ha en ny i vinter. En brun-aktig jacka ligger högt på önskelistan.


Så här ser det nästan alltid ut när jag ska fara någonstans. Avskyr att tanka. När jag väl måste göra det så tankar jag för två, trehundra. det svider att fylla tanken för niohundrakronor. Det bästa är när Peter haft bilen för han fyller alltid tanken :-)

Så här ser det nästan alltid ut när jag ska fara någonstans. Avskyr att tanka. När jag väl måste göra det, som imorse, så tankar jag för två-trehundra. Det svider att fylla tanken för niohundrakronor och så tar det så lång tid. Men då lyser å andra sidan den här förbaskade lampan stup i ett. Det bästa är när Peter haft bilen för han fyller alltid tanken 🙂


Nu ska jag packa bilen full och fara till kyrkan med kläder och leksaker till loppisen. Allt som säljs på faddergalan på lördag går oavkortat till flickhemmet. Likt allt på BLOPPISEN (du hittar även länken till bloppisen i menyfältet högst upp på sidan). Hoppas få ihop andra bra saker under dagen som kan auktionera ut där. Så håll ögonen öppna 🙂
Önskar dig en fin dag.
Om du ser mig med soppatorsk längst med vägen någon gång så hjälp mig gärna 🙂
Kram kram


7 kommentarer7 kommentarer om “Halvfulla tankar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah, kul å hinna titta in hos dig igen, har varit så stressigt på sistone, har ju kanppt ett liv känns det som:( Lilla Liv då, Usch va jobbigt när de inte sover, Alva däremot som för en gångs skull hela natten , kanske va det för att hon sov inne hos mig nu när pappa är bortrest. va fint av er å fixa så med en faddergala, hade gärna bidragit med grejer o det inte vore för att jag bara har skit därhemma, eller kan en barbie utan huvud vara nåt kanske :)?? Ha en bra dag där borta i kylan, å tack igen för biobiljetterna, vet inte om du fick mitt sms, kram

  Svara
 • Det är jobbigt när barnen är små och inte vill sova, man tillbringar dagarna i dimma:-) Ha en skön dag och glöm inte att vila när Liv sover middag!! Kram

  Svara
 • Fina Hannah och William.

  Svara
 • Hannah, du glömmer väl inte att ha på dig något lila idag?:)

  Svara
 • Usch och fy för dålig sömn. Min lille pojke bestämde sig för att vakna en gång i timman inatt. Jag har verkligen inte sovit bra inatt. Längtar efter att fadern kommer hem och roar honom samt lagar middag vid femtiden så att jag får vila ifred en stund. Dålig sömn verkar vara något som går alltså 😉 KRAM

  Svara
 • Åh vad jag känner igen mig i det där med att tanka, jag fyller också oftast på för 200-300 kr varje gång, vilket istället blir flera gånger i veckan, men tar verkligen emot att betala 800-900 kr, haha. Lycka till med auktionen och hoppas verkligen att ni får sova i natt.
  Kram Rosa
  (fin bild på dig och William)

  Svara
 • Åhh, det där är så typiskt, med tankningen alltså! Jag tankar ALDRIG fullt för det tar för lång tid, jag åker gärna en eller två ggr för mycket innan jag tankar. Lampan lyser illröd innan jag ens tänker tanken att åka och tanka. Det är ju så tråkigt, dock har jag ingen annan som kör min bil så jag måste ju:( Dyrt och obehagligt, finns ju roligare saker att lägga pengarna på:) Och det finns både en, två och tre (tjejer) i min närhet som gör exakt likadant. Och varje gång så skrattar vi åt det:)
  Tack för underbar läsning…
  Höstiga kramar

  Svara