Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | oktober 31, 2010

Sång, dans och glädje

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en skön helg. Jag har haft fullt ös och nu är det nog första gången som jag sätter mig ner och inte behöver resa mig upp efter en sekund 🙂
Gårkvällens Faddergala blev lyckad och vi fick in en god summa till barnhemmet. Det var fyllt av glädje och sång. En afton för barnen. Vi fick fina hälsningar och lyckliga tack över en videolänk från flickorna och de som driver hemmet i Indien.

Liv invigde fiskdammen på barnkyrkan.

Liv invigde fiskedammen på barnkyrkan.


Mamma hade på sig sin vackra sidendress från Indien dagen till ära. Här står hon med sina systrar. Min moster till höger om mamma hade åkt hit ända från Boden.

Mamma hade på sig sin vackra sidendress från Indien dagen till ära. Här står hon med sina systrar. Min moster till höger om mamma hade åkt hit ända från Boden.


Glady del Pilar sjöng fantastiskt och förgyllde vår kväll med flera låtar.

Gladys del Pilar sjöng fantastiskt och förgyllde vår kväll med flera låtar. Tack Gladys för att du var så godhjärtad och ställde upp och var med och satsade. Det betydde mycket för oss!


Lasse som var en av kvällens konferencierer talade med mig om Bloggfamiljen och vårt engagemang med att hjälpa till att ge flickorna i Indien kärlek, ett hem, mat och skolgång.

Lasse som var en av kvällens konferencierer talade med mig om Bloggfamiljen och vårt engagemang med att hjälpa till att ge flickorna i Indien kärlek, ett hem, mat och skolgång. Man kan nästa tro att Lill-Magnus var mer nervös än mig med tanke på att han måste skakat när han tog denna suddiga bild.


Timothy är en pojke på elva år, ett musikaliskt underbarn. han var helt otroligt duktig. Han fick stående ovationer när han spelat klart.

Timothy är en pojke på elva år, ett musikaliskt underbarn. Han var helt otroligt duktig. Han fick stående ovationer när han spelat klart.


a619
Liv blev som galen av all musik. När kören sjöng så hoppade hon, dansade och klappade i händerna. Hon vägrade att sitta still och for runt i lokalen som en virvelvind. Fick hämta henne flera gånger när hon var på väg upp på scenen. Hon hade på sig sin nya klänning från TWAJS. Så fin var hon!
Pojkarna lekte med sina gamla klasskompisar och hade en rolig kväll. Såg knappt röken av dem.
a711

Större hjärta än mammas är svårt att hitta. Hon har räddat många barn från nöd och död runt om i världen, bygger barnhem, skolor och kliniker.

Vill ge det varmaste tack från djupet av mitt hjärta till Dig som varit med och hjälpt på något vis. Ett tack till Camilla Läckberg som utan att blinka skänkte bl a en hel uppsättning av sina böcker signerat till den som tar hem auktionen på min Bloppis, Jonas Hessman, Hockeylagen som skänkte signerade matchtröjor, Gabriel som driver Hår 3000 och Gunilla i Örebro som skänkte den summan som behövdes för att alla flickorna skulle få en cykel. Än en gång, tack till dig som hjälpte till att bidraga till att flickorna får ett hem. Du kan alltid fortsätta att hjälpa via vårt 90-konto. Du hittar all info på ”Barnhemsbloggen”.

Ikväll har fina Charlotta från LOPPI.se varit här med sin familj och fikat. Hennes sambo har byggfirma och ska förhoppningsvis hjälpa oss att fixa det sista som är kvar på huset.

Idag har Liv hållt ett lite lugnare tempo.

Idag har Liv hållt ett lite lugnare tempo.


deras son Rufus är den söta pojken i nya tv-reklamen för Pampers. Känner du igen honom?

Deras son Rufus är den söta pojken i nya tv-reklamen för Pampers. Känner du igen honom?


Nu ska jag försöka hitta något i skåpen och laga middag. Allt blir förskjutet när det är lov, senare kvällar och sovmorgnar. Härligt!
Var rädd om dig och ha nu en skön söndagkväll 🙂
All kärlek


5 kommentarer5 kommentarer om “Sång, dans och glädje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har också ett stort hjärta Hannah, men som man säger äpplet faller inte långt ifrån trädet! Du förtjänar en lugn och skön kväll! Må gott!

  Svara
 • Sådan Mor sådan dotter heter det ju och det stämmer bra.Du är underbar Hannah.Ha en lugn o skön kväll.Kram.

  Svara
 • Gokväll sigtuna! instämmer med ovan, sådan mor sådan dotter/döttrar. Härligt att det kom in bidrag till barnen. Hoppas ni haft en lugn o go kväll nu. Vad det mörknade tidigt ikväll pga klockan. Här är alldeles för tyst, barnen är hos pappsen, men imorgon är det fart igen!
  Sov gott & dröm sött!
  kram

  Svara
 • Härligt med en lyckad kväll! Mina två flickor har cyklar för att de tycker att det är kul att cykla. Jag ger gärna de pengarna för att flickorna på barnhemmet ska kunna cykla dit de ska. Och förhoppningsvis tycker de att det är kul också. Ha en bra dag!

  Svara
 • Åhh vad glad jag är som vann en tävling…Skrev ingen storlek på pyjamasen,men 86/92 blir nog bra,eller 98… Hannah Min dotetr är i storlek som din Liv så du ser nog vilken storlek hon behöver då… Wiieee vad glad jag blev nu….KRAM

  Svara