Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:53 | november 1, 2010

Höstlov

God måndag min vän. Idag börjar barnens höstlov. Jag ska också försöka vara helt ledig och bara vara hemma och ta vara på den lediga tiden med barnen.
Nu ska vi klä på oss och gå ut. Det är skitväder men det gör inget. Känner så för en lång och skön skogspromenad och så är jag galet trött på ljudet från pojkarnas tv-spel. Antingen går vi ut eller så åker spelet ut 🙂

Kan nog bli lite svårt för Liv att gå i Peter skor ute i skogen.

Kan nog bli lite svårt för Liv att gå i Peter skor ute i skogen.


Önskar dig en underbar start på veckan.
Stor kram


3 kommentarer3 kommentarer om “Höstlov”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!!
  Skönt med lite lov för alla barn…Själv är jag ledig tors,fredag med barnen,men har inte bestämt vad vi ska hitta på,beror lite på väder..Men gör kanske en trolldeg å bakar lite… Tack för att jag har vunnit Lundmyr paketet…Blir såå glad….Å så fint det kommer bli,nu vill jag åka å köpa den nya sängen på studs å hem å fixa,upp med nya tapeterna osv….Kram kram Jennie

  Svara
 • Önskar er en fin höstlovs vecka oxå ta hand om er! kramar M

  Svara
 • Härligt med skogspromenad! Kom precis in från vår långpromenad i skogen! Underbart! Fast är skiner solen från en knallblå himmel! =) Ha en härlig tur!

  Svara