Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:22 | november 2, 2010

Tjejdagar

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Jag och Liv kom precis hem. Vi har varit i kyrkan och hälsat på min kära mor. Passade även på att ha ett uppföljningsmöte och se att alla var nöjda och glada efter Faddergalan som var i lördags.
Pojkarna har farit hem till Mios pappa och ska vara där tills på fredag då Mio fyller år. Och Peter landade i KINA imorse, så nu är det bara jag och Liv.
Tänk att Peter är i Kina helt ensam. Han ska gå på en stor mässa där. Hade så gärna velat följa med, men det hade inte gått att flyga så långt med Liv för att bara stanna där i tre dagar och sedan flyga hem igen. Önskar att jag får möjlighet att fara dit någon annan gång i livet.

Tre tjejdagar väntar oss.

Jag och Livan ska ha tre riktiga tjejdagar. Kanske får Lill-Magnus vara med på ett hörn också.


Liv kommer garanterat att gilla när all fokus ligger på henne i tre hela dagar.

Liv kommer garanterat att gilla när all fokus ligger på henne i hela tre dagar.


Snart ska jag möta upp en av vinnarna från min Bloppis på Tradera. Hon har budat hem en av mina Odd Molly-klänningar som fanns där. Efter det så ska jag göra en intervju och fota för en tidning. Har inte hunnit med min långpromenad ännu. Får nog ta den ikväll.
Tack snälla för tipsen inför Mios Halloween-kalas. Det kommer bli hur läskigt som helst nu. Hoppas bara ingen av barnen får mardrömmar efter kalaset 🙂
Ska på maskeradaffären Butterick´s imorgon och se om jag kan hitta spindlar och annat äckligt. Ska även passa på att leta efter någon rolig utstyrsel till på lördag. Då har min vän Jessica också Halloween-fest för hon fyller år. Minns du förra året? Då var jag en trashig rockbrud. Får se vad jag ska vara i år, just nu har jag inte en susning.
Hej på en stund.
Stor kram
Ps. Dagens citat från Mio; ”Jag kommer bli så ledsen, så ledsen när Liv blir typ 90 år gammal och dör”.


20 kommentarer20 kommentarer om “Tjejdagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh fina Mio så gullig han är!
  Kram

  Svara
 • Mio är ju så goo 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jag har frågat massor av ggr förut…Vem är Lill-Magnus? Är det något av barnens pappa?!

  Svara
 • Som jag har förstått det så är det en väldigt nära vän till Hannah. Inte någon av barnens pappa.
  Kram

  Svara
 • Jag vann din gråa klänning på Tradera från Samsoe och är överlycklig!! Tjohoo!! Kul initiativ från din sida. Du är fantastisk!
  Kram

  Svara
 • Men åh va gullig han är Mio 🙂 som också fyller åpr samma dag som min stora tjej!
  kram & ha det så trevligt med Livan!

  Svara
 • haha, vilken mysig kommentar=)
  Min son fyllde 8 år igår och bestämde dagen innan(!!) att han ville ha lite halloweeninspirerat fika att bjuda på. Så jag fick kliva upp tidigt, tidigt igår morse för att hinna baka ihop lite åt han. Kruxet var väl att han ville ha en scarry tårta att bjuda på, den blev inte så bra med han var nöjd o det var huvudsaken=)
  Sen bjöds det även på blodiga fingrar (gjorda på fingerkex och mandelmassa), marängspöken och lite annat smått o gott.
  La upp lite bilder på bloggen om du vill kika in…..thebencas.blogg.se
  Hoppas ni får 3 mysiga dagar nu du och lillsnorpan!

  Svara
 • Hej härliga Hannah! Mio måste klonas, så jag kan få ett exemplar! Skämt åsido han är så skön den ungen. Tack för att du precis gav mig ett riktigt högt skratt. Jättefin bild på dig och Liv, hoppas du får några mysiga tjejdagar nu med lilla Livis.
  Nu ska jag ge mig ut i regnet och mörkret. Längtar redan till våren :S
  Ta hand om dig. Puss & kram!

  Svara
 • Söta Mio.Skrattar stort här.Kram till fina tjejerna.

  Svara
 • Vilken underbar liten kille Mio ar! towe.

  Svara
 • Vilken söt kommentar från Mio! 🙂 Hoppas ni får tre härliga tjejdagar!! Kramis Malin 🙂

  Svara
 • Underbara Mio, vilken härlig kommentar. Man skulle skriva ner alla roliga saker som ens barn säger så har man nåt gott att skratta åt på ålderdomshemmet.
  Ha det så mysigt ni två fina tjejer.
  Kram

  Svara
 • Vad mysigt med tjejdagar! Goa lilla Mios kommentar, syskonkärlek..!Hoppas ni får några mysiga dagar nu! Tänkte på er innan, på torsdag far jag och dottern till ullared..lär vara folk, men vad gör man!!
  kram

  Svara
 • Ska oxå dit fast på lördag, (har hört/läst att dom inte rekomenderar att man åker denna vecka)
  Men det är bara till o packa ner extra mkt tålamod, så ska väl det oxå gå…
  Shoppa lugnt!

  Svara
 • Men herregud vad lik peter Liv är, såg det nu på bilden på er två!
  Hoppas ni får mysiga tjejiga dagar nu då, ensamma.
  Har oxå ett exemplar av funderande liten kille här hemma (6år)
  Han har bla sagt att
  ”han vill ha en till liten såhär, kramat om lillebror 6månader, dom är så härliga” och
  ”att om lillebror dör så kan vi skaffa en ny”
  Många tankar kring liv/död.
  Dom är ju underbara!!!
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Din blogg är verkligen genomgo och jag blir lika inspirerad och glad varje gång jag läser den! Din familj verkar helt underbar på alla sätt och vis! Jag tänkte ge ytterligare ett tips till Halloweenkalaset! Försök att få tag på kolsyreis och häll i skålar eller kanske en kittel, ser ut som om det puttrar häxbryggd runt om i huset och ger ett läskigt men häftigt intryck! Inte så dyrt och finns att få tag i i Stockholmsområdet vet jag. Spindelnät är också ett måste att pimpa huset med! Lycka till! Kramar Alexandra

  Svara
 • Ska bara snabbt säga god förmiddag och önska er en fortsatt lovely vecka och hoppas att ni oxå är vid gott mod trots allt…kram från blåshålet skåne

  Svara
 • ville bara önska er en bra dag! Kram

  Svara
 • Haha härliga Mio 🙂 Väntar på att min lilla skrutta ska vakna så ska vi bege oss ut i regnet en stund. Ta hand om dig! Kram

  Svara
 • Men han är väll för go Mio!:) Stort Grattis till Mio i förskott, här hemma ska vi ha 1 års kalas för våran ”lilla” Hampus på lördag,tänk vad tiden går fort..tyckte nyss man gick där med stora fina magen!:)Sköt om er, stor varm kram från mig och Hampus

  Svara