Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:05 | november 3, 2010

Upphittad bil

God kväll min vän. Liv sover som en stock och jag har sett klart på Grey´s Anatomy, så nu är jag tillbaka igen 🙂
Jo, igårkväll efter intervjun och fotograferingen så for jag och Liv in till stan för att sova över hos Lill-Magnus. Vi kom fram rätt sent så Magnus och hans vän var gulliga och erbjöd sig att parkera min bil så jag kunde gå in och ge Liv välling och gosa med henne innan hon somnade för natten. Frid och fröjd.
På morgonen när vi ska hämta bilen så är den borta. Jag trodde så klart att de var förvirrade och tagit fel på vilken gata de parkerat bilen på, men de var helt säkra. Vi gick ändå runt och letade efter bilen i ösregnet och jag kände att det var mer än regn som blötte mitt ansikte. I vanlig ordning så fort något jobbigt händer så börjar jag gråta. Jag kan bli tokig på mig själv för jag kan verkligen aldrig bita ihop och hålla tårarna borta. Det värsta är när jag blir arg för då gråter jag alltid. Känner att det blir en svaghet för mig när jag vill visa mig bestämd och arg men så börjar jag böla istället. Jag i ett nötskal. Tillbaka till bilen. Den var helt enkelt borta. Stulen var min första tanke. Jag ringde polisen samtidigt som Lill-Magnus ringde någon annan instans.
Platsen de påstod att de parkerat på var en lastzon, alltså ingen plats där man får parkera. ”Men vi ställde oss ju efter skylten för lastzon”, säger Magnus. ”Ja, efter skylten ÄR det lastzon!”, kontrar jag 🙂
Vi står där genomblöta pga regnet och Lill-Magnus och Andreas var lagom stressade. Jag ringer Peter i Kina, som om han kunde göra något därifrån, och berättar att bilen är stulen.
Efter många om och men, telefonsamtal och anmälan om stulen bil får vi svaret att den är bortbogserad, för att den var parkerad på lastzon. Det här kommer Lill-magnus och Andreas att få äta upp. Det vill jag lova 🙂

Vi lyckades hitta stället där bilen stod. Kände mig som en brotsling när jag klev in på det lilla kontoret långt åt fanders för att fylla i papper så jag kunde få tillbaka min bil.

Vi lyckades hitta stället där bilen stod. Kände mig som en brottsling när jag klev in på det lilla kontoret, långt åt fanders, för att fylla i papper så jag kunde få tillbaka min bil.


Här på bilskroten stod min bil.

Här på bilskroten stod min bil...


...bland flera andra "stulna" bilar.

...bland flera andra "stulna" bilar.


Som en extra "bonus" så satt den här lilla gula boten på bilrutan. 900 kr!

Som en extra "bonus" så satt den här lilla gula boten på bilrutan. 900 kr!


Fick i alla fall ett trevligt break mitt på dagen efter upptäckten av min försvunna bil och innan jag kunde hämta ut den. Besökte Maria på HÅR 3000 och blev fin i håret 🙂
Det var behövligt och skönt att få sitta i frisörstolen en stund när regnet öste ner.

Det var behövligt och skönt att få sitta i frisörstolen en stund när regnet öste ner utanför.


Bland mina hårtussar satt en annan hårtuss och tittade på mig.

Bland mina hårtussar satt en annan hårtuss och tittade på mig.


Liv fick en vän i Tuva som hon matade med godis...

Liv fick en vän i den söta hårtussen som hon matade med godis...


...när hon själv inte blev ompysslad och fick massor av gott av Lill-Magnus och Andreas.

...när hon själv inte blev ompysslad och fick massor av gott av Lill-Magnus och Andreas.


Ännu en liten hund dök upp. Det är vår vän Kristoffers nya "kille".

Ännu en liten hund dök upp. Det är vår vän Kristoffers nya "kille".


Blev jättenöjd med håret och jag rekommenderar varmt Maria om du vill få ett finare och tjockare hår.
Det hände fler incidenter under dagen som var jobbiga och ovälkomna. Bl a så slutade min dator och modem att fungerade så jag missade min deadline till Aftonbladet, trampade i hundbajs och så glömde jag Livs vagn inne i stan. Men nu ska jag sluta älta och gnälla!
Ikväll har jag och Liv myst och ätit hennes favoritsnacks, gurk- och morotssticks med dipp. Vi har även pratat med Peter via Skype och med pojkarna som är hemma hos Mios pappa. Saknar alla mina älskade killar 🙂
Liv fick en egen liten dipp-skål.

Liv fick en egen liten dipp-skål.


Mmmm!

Mmmm!


Slutet gott, allting gott!
Var rädd om dig och låt aldrig någon som inte kan läsa skyltar parkera din bil 😉
Stora kramar


12 kommentarer12 kommentarer om “Upphittad bil”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackare! Känner igen det där med gråten. För mig är det nästan ett handikapp… Kramar!

  Svara
 • Åh, låter som ytterliggare en pruttdag! 🙁 Det där med gråten känner igen mig fullständigt i, börjar alltid gråta när jag är arg också, helt hopplöst! Annars gråter jag nästan aldrig! Känner mig lite okvinnlig som inte kan gråta till filmer, när alla andra gör det;-)
  Sitter och kämpar med en omtenta till skolan nu, står mig upp över öronen med allt plugg, blir ju 150% nästan för att få denna tenta och en annan kommande tenta att gå ihop med plugg. Suck!
  Hoppas att du får en bättre morgondag och att McDreamy kunde muntra upp dig lite;-) Hihi. Kram!

  Svara
 • Hoppas att det går bra. Lycka till!
  Styrkekram
  /H

  Svara
 • Vilken spännande dag du haft ( sura pengar med bilen) , tur att det slutade bra! du blev som vanligt jättefin i håret!
  kan inte sluta tänka på lillMagnus och hur rolig han var i Ullared och nu detta med bilen 😉
  Kram och sköt om er!

  Svara
 • Men det är ju bra att ni får ut gråten när ni är ledsna och upprörda, tycker jag…Själv önskar jag att jag kunde få fälla tårar mycket oftare, kan känna mig sååå ledsen men det kommer inte en enda tår.
  Vad skönt att du fick tillbaks bilen tillslut, Hannah.

  Svara
 • Jag förstår att om man i en situation behöver vara arg och bestämd så kanske det inte är så passande att man börjar gråta… :S Önskar dock att jag hade lättare för att gråta.

  Svara
 • Vilken pruttdag! Känner också igen mig. Det är inte kul när man vill vara bestämd och istället kommer tårarna rullande. Det blir motsatt effekt då, har varit nära till tårarna många gånger i butiken då någon kund blivit arg. Jag vill ju istället kunna argumentera tillbaka utan att se ut som en liten flicka. Men jag jobbar på det.
  Kram och hoppas denna dag blir bättre

  Svara
 • Jag är exakt likadan! Börjar alltid gråta istället för att kunna vara arg! Man uppfattas precis som Matilda skrev ”som en liten flicka”. Och oftast ses detta som ett svaghetstecken! Grrrr!
  Jag har haft tre jobbiga dagar men idag verkar det vända!
  Kram fina Hannah

  Svara
 • Jag är också likadan, lipar för ingenting. Man vill vara bestämd och stå på sig men så börjar man lipa istället, typiskt! Börjar även lipa för ingenting på tv. Inte den roligaste egenskapen 🙂
  Skönt att bilen inte var stulen!

  Svara
 • Prutt – igen…Men idag är det en annan och bättre dag!! Eller hur.

  Svara
 • nää vilken skitdag!!
  alltihop på en och samma dag. usch!
  vilket skit!!!
  tur håret blev bra så inte det också strulade till sig.
  gött att du fick tillbaka bilen i alla fall.men nää vilken dag. stackare..
  hoppas nu att du får en toppenhelg istället! massa kramar!!!

  Svara
 • du är söt

  Svara