Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:36 | november 7, 2010

Maskerad

God söndag! Har du haft en fin helg? Vad har du haft för dig? Jag har precis kommit hem. Jag, Peter och Liv har åkt runt i flera timmar och tittat på vackra hus i Sigtuna, Skokloster och ute i ödemarken där vi inte ens visste att man kunde bo. Lite udda söndagsnöje kanke, men vi gillar att göra sådana utflykter 🙂
Igår hade min bästa vän Jessica Halloween-maskerad i Kungsängen. Jag har varit så inne på Mios kalas hela veckan att jag glömde helt bort att fixa en utstyrsel till mig själv. Lill-Magnus däremot hade tänkt på det och köpt fyra likadana kostymer till honom, Andreas, mig och Peter. Vet inte riktigt vad han tänkte på men kul hade vi i alla fall 🙂 Dessvärre kunde inte Peter följa med för han var jetlag och Liv fick feber efter sin mässlingvaccination, så han blev hemma i soffan med henne, iklädd myskläder istället. Hade varit fruktansvärt roligt att se Peter i kläderna Lill-Magnus köpt. Du kommer förstå när du ser bilderna.

Peter hade köpt radiostyrda helikoptrar till pojkarna som de flög runt med hela förmiddagen.

Peter hade köpt radiostyrda helikoptrar i Kina till pojkarna som de flög runt med hela förmiddagen.


Andreas innan förvandlingen till "kvinna".

Andreas innan förvandlingen till "kvinna".


Livis hade också kunnat följa med som en mini-gringo, om hon inte varit hängig.

Livis hade också kunnat följa med som en mini-gringo, om hon inte varit hängig.


a43
Jag åkte på att sminka fram tjejerna i Lill-magnus och Andreas.

Jag åkte på att sminka fram tjejerna i Lill-Magnus och Andreas.


Förstår du nu vad jag menar? Tänk dig Peter i lack-kjol och midjekort lack-jacka! vad tänkte Lill-magnus på egentligen?! ha sa att vi skulle föreställa "The Supremes".

Förstår du nu vad jag menar? Tänk dig Peter i lack-kjol och midjekort lack-jacka! Vad tänkte Lill-Magnus på egentligen?!


Det skiljer några skostorlekar mellan mig och Magnus.

Det skiljer några skostorlekar mellan mig och Magnus.


Sara "Catwoman" var en av kvällens värdinnor.

Sara "Catwoman" var en av kvällens värdinnor.


Världens bästa Jessica.

Världens bästa Jessica.


Marge och Homer.

Marge och Homer.


Freddy Kreuger och en rymling.

Freddy Kreuger och en rymling.


Clark kent och sötaste Halloween-pumpan.

Clark Kent och sötaste Halloween-pumpan.


En jättebaby med blöjstjärt.

En jättebaby med blöjstjärt.


a142
Till min stora lycka serverades marängswiss till dessert.

Till min stora lycka serverades det marängswiss till dessert.


Ikväll gäller det. MFF ska ta SM-guld! Peter går runt som en osalig ande här hemma och är så nervös 🙂
Vi hörs ikväll.
All kärlek.


3 kommentarer3 kommentarer om “Maskerad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänk dig Hannah. Förlossningen är igång och det blev ”bara” +7. Nu ligger jag och njuter av epudiralen. Jösses, från botten till toppen på femton minuter 🙂 Åter igen. Tack för dina peppande ord i slutet. Det gav mig extra mycket energi och hopp i slutet. Nu håller vi tummarna för att det blir en liten 101107.
  Kram/A

  Svara
 • Så fina ni var och Peter skulle nog blivit en riktig pangbrud 😉 Idag vinner HIF SM-Guld så jag måste tyvärr förstöra Peters söndagsnöje 😛

  Svara
 • Jag hade verkligen velat se Peter i den utstyrslen, hade tagit fram kvinnan i han eller vad säger du?! haha… 😉
  Jag måste hålla med annabelle här.. är inte någon större fotbollsfantast men hoppas mitt hemmalag HIF tar guld idag 🙂
  Ha en skön söndag!:D
  Kram Gabi och lilla magen 😉

  Svara