Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:40 | november 12, 2010

En full åldring

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Det är fredag och det gör en ju alltid lite gladare 🙂
Det som egentligen gör mig gladast är att jag börjar bli bättre.
Jag tycker inte om att gnälla men jag har varit näst in till medvetslös. Har bara legat och yrat i 40 graders feber. Ingenting har hjälpt, varken Alvedon eller Ipren. Ett tag domnade mina händer och fötter bort och blev alldeles vita, jätteotäckt. Men nu har äntligen penicillinet börjat värka för idag har jag inte lika hög feber, kan resa på mig och prata utan att verka stupfull. Förhoppningsvis också äta lite, för det har jag inte gjort på nästan tre dagar. Igår satt jag som en åldring från långvården på en plaststol i duschen och Peter fick hjälpa mig. Jag gnäller bara när jag är riktigt dålig, bloggade ändå mellan mina värkar när Liv skulle födas så så sjåpig är jag inte 🙂
Ligger fortfarande i sängen med mina två andra sjuklingar, Liv och Mio. De har varit pigga och feberfria trots att de har halsfluss. Liv har dock fått konstiga utslag på kroppen och i ansiktet, så när Peter kommer hem blir det nog en vända till sjukan igen.
Vi tittar på Grease 2 på tv, och de dansar som tokar i sängen till all sång. De går som mest igång så fort brylkrämskillarna i skinnkläder sätter igång med sina juck 🙂

Jucken sitter bra, även på en liten blöjrumpa.


Jag är inte lika pigg på att ställa mig i sängen och göra höftjuck.

Jag är inte lika pigg på att ställa mig i sängen och rulla på höfterna.


Hörs om en stund.
Ville bara önska dig en fin dag nu när jag ändå är vaken.
All kärlek


12 kommentarer12 kommentarer om “En full åldring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch vad jobbigt att vara så där dålig. Och att man gnäller, det gör inget…vi behöver det ibland. Härligt ändå att barnen orkar med att busa, dom är helt otroliga dom små härliga liven. Sköt om dig nu och en stor kram på er.
  Krya på dig ännu mer nu.
  Livans prickar?? kan det vara pencillinen som ställt till det.
  Kärlek

  Svara
 • Jag ska inte beklaga mig mer över mina lyxproblem-jag är i alla fall hyfsat kurant om man bortser från min lätt bipolära läggning:)
  Önskar er snar bättring på alla fronter.
  Besos y abrazos

  Svara
 • Stackars er.Inget roligt att vara sjuk.Fortsätt krya på dig/er.All kärlek till er alla.Kram.

  Svara
 • Det kan vara så att hon fått nässelutslag av pencilinet. Jag har fått det och även minsta dottern även att vi inte reagerat tidigare. Är det det så är det bara att ta en allergitablett så lägger det sig. Krya på er!

  Svara
 • kan vara virusutslag också. kroppen kan reagera på att det blir ”för mkt” sjukdom i kroppen.
  inte farligt alls
  ser ut som pytte små myggbett nästan..
  men kan också vara nässelutslag .(ofta stora röda flammande utslag. kliar ofta men inte alltid. )men då får du hålla koll så det inte sprider sig för mkt.
  det kan gå fort och fatiskt vara farligt. då måste man ha antihistamin eller kortizon
  krya på er i massvis!

  Svara
 • Usch vad jobbigt att vara så dålig! hoppas det vänder nu!vila och ta det lugnt, din goa man får serva och det vet vi ju att han gör!
  Vad goa dansare du har i sängen!
  Styrkekramar!

  Svara
 • Senast jag var sjuk var när jag tog svininfluensavaccinet, blev febrig och hade ont överallt, hade dock precis tillfrisknat från en förkylning men åkte dit en omgång till med vaccinet :/ Hatar halsont, lider med dig!

  Svara
 • Skönt att höra att det är på bättringsvägen iallafalll….
  Barn kan väl få ”feber”prickar/utslag!?
  Krya på er nu!
  Kram Cissi

  Svara
 • Hej!
  Efter vaccineringen vid 1 1/2 årsålder så sa sköterskan till oss att barnen kan få feber och utslag en till två veckor efter sprutan . Tänkte att det kanske är det som Liv fått.
  /Rebecca

  Svara
 • Krya på dig hannah. och barne.
  Hoppas ni snart blit friska så ni får fortsaätta med allt skoj ni gör om dagarna.
  Krya på er kramar.

  Svara
 • Skönt att höra att du e på bättringsvägen. Stackarn, vad du råkar ut för. Krya på dig! <3

  Svara
 • Hej på er stackars sjuklingar!
  Ta en rejäl funderare på det där med att ta bort halsmandlarna, varje gång ni äter atibiotika så slår ni ut de bra tarmbakterierna. Inte bra för någon, definitivt inte bra för små barn. De goda tarmbalkterierna skyddar mot så mycket. Ja du vet säkert det där med antibiotikaresistens också……de bakterier som så där elaka i halsen kan ge rikigt trista andra infektioner! Var rädda om er!

  Svara