Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:08 | november 12, 2010

Sweet vinnare

God fredagkväll kära Du. Har sovit i ett par timmar nu och har hasat mig upp för att försöka ha en mysig kväll med familjen. William fick bestämma middag och det blev 80-tals klassikern lövbiff med pommes och bearnaisesås. Åh, jag hoppas innerligt att jag får i mig lite av det. Det blir i så fall mitt första mål på tre dagar. Älskar ju att dränka mina pommes i bearnaise, och ska jag avslöja en sak? Den godaste av alla oavsett hemgjord eller färdig på burk så är den bästa jag vet pulver-Bearnaisen från Knorr eller Blå Band. Vill du ge mig en lavett nu 🙂
Vad kul med så många som var med och tävlade om muggarna och för att inte tala om alla vackra ord. Jag blir alldeles varm i kroppen och glad av att läsa alla ord. Tävlingen gick ut på att ge det rätta svaret på vilka färger Sweet Coffee-muggarna finns i, och så undrade jag om du ville dela med dig av det vackraste ordet du vet. Det blev många vackra ord, här är några av dem;
Änglalik, Serenity, Underbar, Betydelsefull, Vacker, Älska, Harmoni, Lycka, Hopp, Lycklig, Förlåt, Familj, Tro, Älskande, Ögonsten, Livet, Frihet, Värdefull, Tacksamhet, Passion, Spillra, Mamma, Mirakel, Kär, Stolt, Semester, Sovmorgon, Frisk, Hälsa, Sol, Liv, Moln, Hopp…
Visst blev man glad av att läsa dessa vackra ord?
Det var inte lätt att dra en vinnare, det vill jag lova. Alla hade dessutom svarat rätt. Sweet Coffee-muggarna med visdomsord finns i blått och rosa. Jag bad därför William att säga stopp när jag scrollade upp och ner bland svaren och sedan skulle han blunda och peka och slumpen fick bestämma 🙂
Så ett stort GRATTIS till dig,
Ofelia Lyons


Ett 10-pack take away muggar kommer på posten.

Tio av dessa är dina.Snart ska jag ha en tävling till och då får du kanske dela med dig av det fulaste ordet du vet 🙂
Önskar dig en underbar kväll.
Puss Puss (men det är nog inget man vill ha av mig just nu)
Kärlek får du istället!


10 kommentarer10 kommentarer om “Sweet vinnare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Kan även rekommendera Lohmanders färdiga beanaisesås. Supergod!!!
  I nästa vecka kommer Dhl till mig för att hämta 10 kg baby & barnkläder och 17 kg barntillbehör som böcker, pussel, leksaker mm som jag har samlat ihop efter mina barn och skänker detta till Arken. Tyckte synd om dig när Peter skrev om dina försök att engagera vänner & responsen som uteblev. Men du engagerade mig i allafall och jag hoppas att detta kommer att inbringa en slant till barnhemmet.
  //Skånetösen

  Svara
 • Å vad glad jag blir att du säger Blå bands bea! Nämligen min favvo oxå! Lomanders å alla de andra ”färdiga såserna tycker jag bara smakar smör, urk! fast allra godast är ju om man gör egen, fast det tar ju lite tid och det är inte alltid man lyckas 😉
  Ha en trevlig helg! Och hoppas du blir frisk snart
  Kram

  Svara
 • Godkväll. Hoppas ni nu blir snart friska. Ja de bes såserna är bäst enligt mig också och familjen håller med mig här hemma 🙂
  Ha en bra kväll Kram

  Svara
 • Bea skulle det stå 🙂

  Svara
 • Tjihoo vad SUPERGLAD jag blev nu!
  Tusen tusen tack! Och tacka William så mycket! 😀
  Och jag håller med dig om Bean. Tycker Blå Bands påssås är fantastiskt god! 🙂
  Stor kram, krya på dig & trevlig helg till fina dig!

  Svara
 • […] Här har vi det: sweet-vinnare […]

  Svara
 • Skönt att höra att kroppen är på väg åt rätt håll! Så tråkigt att gå runt och känna att kroppen inte orkar det själen vill.
  På tal om såser så fångade jag upp ett recept på ”julmustsås” från ett julprogram på TV4 förra året. Jag är ingen stjärnkock i vanliga fall men den här såsen har jag (kanske inte h e l t rättriktat men ändå 😉 ) fått enormt mycket cred för. Till den nivå att folk frågar om man får slicka tallriken 🙂
  Hör av dig om du vill ha receptet. H u r enkelt som helst. Rolig sås nu till jul också. Barn gillar att det är juuuulmust u såsen..
  Kram så länge/Anna

  Svara
 • jag avskyr blåbands pulversås men ääääälskar knorrs, när jag är själv hemma brukar jag göra mig en stor plåt pommes och MINST en påse bearnaisesås (knorr då) och slevar i mig alltihopa 🙂 min hemliga last!
  kram och hoppas det känns bättre i dag!!
  Victoria (matplatsen)

  Svara
 • Stackars dig..Hoppas du kryar på dig snart(och Liv). Inget kul att vara sjuk, ta bort dom där dumma halsmandlarna, så du slipper det här.Sitter och lyssnar på Elvis(dock ej julmusik än), men julkänslan fanns även här för några dagar sedan, men nu har snön nästan regnat bort här i Säffle. Många kramar till er alla. Veronica i Säffle

  Svara
 • Hej Hannah!
  Skönt att höra att du är på bättringsvägen, inget kul att vara sjuk.
  Det finns många olika sorters beasåser, men jag håller med dig om att pulversåserna är himla goda, speciellt Knorrs gillar jag.
  Jag älskar t.ex. currysås men Blå Bands är rent ut sagt vidrig medans Knorrs är himmelsk.
  Kan även varmt rekommendera Lohmanders, Blå Band och även en sort på tub, kan inte märket just nu men det finns bland alla färdiga såser.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara