Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:13 | november 14, 2010

Fars dag

Grattis alla underbara pappor! Grattis min älskade pappa! Grattis Peter! Har du uppvaktat någon kär pappa idag?
Jag har ju varit så sjuk och inte kommit iväg till affären, men jag, Liv och Mio (William sov hos kompis och har ej kommit hem ännu) lyckades fixa ihop en god frukost i alla fall. Han fick sprakande tomtebloss istället för blommor, hemmagjord risgrynsgröt, O´boy och så pepparkaks-Hjärtan på sängen 🙂

Lite kärlek på Post-it-hjärta.

Och lite kärlek på ett Post-it-hjärta.


Dagen är inte slut ännu så jag ska nog lyckas smita iväg och köpa något gott till ikväll.
Idag skulle jag och barnen gått den årliga MAMA-visningen. Så trist att vi missar den. Har verkligen sett framemot det så mycket, särskilt teaterapan Mio. MAMA´s event är alltid roliga och så får man oftast en fantastisk goodiebag 🙂
Snyft!
Känner mig så mycket bättre idag, trots lite feber. Mio har man inte ens märkt av sjukdomen på och Liv är pigg och glad. Hon har dock fortfarande dessa konstiga fläckar. Ser ut som nässelutslag, men det kommer bara där man rört? Enligt vårdupplysningen skulle jag inte oroa mig om hennes allmäntillstånd inte var påverkat och det berodde troligen på infektionen i kroppen, men jag tycker ändå att det är konstigt att hennes hud reagerar och blir röd och svullen där hon t ex drar med sin hand eller där man kommer åt med något. Och hon har ätit penicillin i fem dagar så infektionen borde lagt sig men det här blir inte bättre. Hon fick flammorna innan hon började med penicillinet så det är inte en reaktion på den. Märkligt?
jag höll på kissa på mig av skratt när jag laddade in bilden i datorn och såg att jag helt ovetandes hade en galen man bakom mig.

Jag höll på kissa på mig av skratt när jag laddade in bilden i datorn och såg att jag helt ovetandes hade en galen man bakom mig.


Livan är glad och busig vilket det är gör mig lugnare. Då är hon sitt vanliga jag.

Livan är glad och busig vilket gör mig lugnare. Då är hon sitt vanliga jag.


Mio har stylat Liv.

Mio har stylat Liv med ett par solbrillor.


Greta Garbo.

Greta Garbo.


Nu var det allt för länge sedan som jag svarde på frågor. Gör det ibland i kommentarsfältet men har ofta en klump i magen för att jag glömmer bort det. Jag läser allt, det ska du veta, och skriver påminnelser att jag ska sätta mig ner och svara på frågor, men så glömmer jag bort det! Har ett virrvarr i huvudet och fullt upp på ett eller annat sätt. MEN nu ska det bli ändring på det. Påminn mig gärna 🙂
Så skriv din fråga i detta inlägget så har jag alla samlade och kan svara i lugn och ro. Blir det bra?
Var rädd om dig och ha en fortsatt underbar dag.
”Vi kan inte utföra storverk här på jorden. Men vi kan göra små saker med stor kärlek”
Stor kram


21 kommentarer21 kommentarer om “Fars dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah! Tack för en jättebra blogg! Jag läser den flitigt men är inte lika bra på att gå in och kommentera… Jag undrar om du skulle kunna lägga ut lite bilder på erat hus? Ni verkar ha det väldigt fint och det skulle va kul och se hur det ser ut på utsidan..:) Sen undrar jag hur ni gjorde med era efternamn när ni gifte er? Jag och min sambo ska gifta oss nästa sommar och båda vill behålla sina efternamn men samtidigt tycker jag det skulle va kul och ha samma efternamn..
  Ha det bra och krya på dig!!:)
  Kram Carolina

  Svara
 • Hej Hannah! Jag läser din blogg varje dag! jag älskar den! du är så mysig o smittar av dig din bra energi, du är en bra förebild 🙂
  Nu lite frågor:
  Vad tycker du om Hmhome?
  Hur gammal var du när du fick William?
  Krya på dig!
  kram Tina

  Svara
 • Hej Hannah.
  Det där med nässelutslag kan ju vara hur skumt som helst. När vi tog 5 årssprutan på min ena tjej för ett par veckor sen blommade det upp en stor ring kring den armen som vi tagit sprutan i – men det var först efter 6 dar! Men det var helt normalt sa de. Så du får nog gå på allmäntillståndet…men det ska väl inte vara så mycket längre kan man tycka, eller hur.
  skön söndag.
  kram christel

  Svara
 • Haha…snyggt kort. Förstår att du blev förvånad..haha. Skönt att du mår lite bättre, bli frisk nu och andas lite och tänk på dig. Våra frågor får nog ett svar någon gång när du känner dig stark nog.
  Jag har inte kunnat fira min pappi idag, han svarade inte..suck.. jaja. Blir att försöka en annan dag.
  Må så gott nu vackra du. Jag ska nog bara dra täcket över huvudet och deppa lite. Det blev en sådan söndag för mig.. igen…blä..
  Kram kram kram kram

  Svara
 • Massor med styrkekramar till dig Viveka.

  Svara
 • styrkekramar även härifrån! hoppas du känner dig bättre imorgon! kram

  Svara
 • Hejsan. Vad skönt att du/ni börjar kvickna till!! Och din Peter är ju fööör HÄRLIG!!!!!
  Jag undrar vad duanvänder för ansiktscremer,ansiktsvatten osv. Vet att du har visat massor med smink och cremer förut men har inte hittat hur du tar hand om din hy… Den är ju OTROLIGT vacker, precis som DU!!!
  Kramar från Göteborg!

  Svara
 • Hej! Ingen fråga utan en vädjan. Snälla operera bort dina dumma halsmandlar! Jag gjorde det förra sommaren och det är helt underbart att slippa alla jobbiga sjukdagar! Visst, några jobbiga dagar blir det efter operation, men det är inte värre än vad du nyss genomlidit! Har du frågor till mig om operationen så fråga på!
  vh
  Mamma Monika

  Svara
 • Gokväll fina underbara Hannah.Så fint kort ni gjort till Peter.Idag har dagen varit riktigt OFF.I morgon är det till att ta nya tag igen och hoppas att jag kan slå på ON knappen igen.Det är väl så här livet är lite upp och lite ner.Kram till dig och din fina familj.

  Svara
 • Usch vad jag låter negativ det var inte min mening.

  Svara
 • Marita: Man får vara OFF ibland.. det är då kan uppskatta de bra och positiva dagarna 🙂 Hoppas att du får en bra start på veckan imorgon!
  Kramis

  Svara
 • marita! hoppas du känner dig bättre imorgon! man FÅR vara off! tror man BEHÖVER vara det ibland…kom o tänka på en underbar dikt….”dagen idag är en märklig dag. den är din. gårdagen föll ur dina händer. den kan inte få mera innehåll än du redan har givit den. morgondagen vet du ingenting om. men dagen idag har du. använd dig av det. idag kan du glädja någon. idag kan du hjälpa en annan. dagen idag är en märklig dag. den är din”…..hoppas du får en bra start på veckan marita! kram

  Svara
 • Många kramar till dig Marita 🙂

  Svara
 • Hej Hannah
  Min son har Tryckurticaria, alltså allergi mot tryck. Det ficka han i ungefär samma ålder som Liv är i nu…lite äldre. Vi var och tog ett pricktest, och han reagerade på ALLA saker de testade honom emot… direkt och lika mycket. Och de och vi blev ju självklart jätteförvande. Men det kom ju fram sen att det var själva det lilla sticket han var allergisk emot. Nu kan han bli riven, petad, slagen och det blir olika stora nässelutslag av det hela… ovanligt är det, så maila mig gärna om du har frågor innan ni pratar med läkaren…
  kram

  Svara
 • Absolut! Vilken underbar fars dag. Forsta dagen hemma fran sjukhuset med var lilla dotter. Onskar er en fortsatt mysig fars dag! towe.

  Svara
 • Hej Hannah! Ang Nässelutslagen..Man kan få det om man ger penicillin samtidigt som sjukdomen bryter ut, gav ni inte det till henne i förebyggande syfte? Om man ger pennicillin och samtidigt åker man på nåt virus så kan det bli så…Ha koll så hon inte svullnar någon stans ex under ögonen /munnen eller nagra kroppsdelar för då ska ni åka in, men det borde ha blivit nu i sånafall tycker jag(oroa dig inte nu vännen:)
  Min son fick precis så när han var 3 år virus plus peniccilin han hade halsfluss 1 gång i månaden i ett års tid..Han op bort dem och har varit frisk sen dess i halsen (4 år sen) Om jag vore déj så skulle jag ta bort dom du får ett nytt liv!!! Kram!!

  Svara
 • Vilken rolig bild! Peter i bagrunden, han ser faktiskt lite galen ut 😉 hahaha!!
  Kramar till dig!

  Svara
 • Hej! Härligt att ni är bättre. :)Vi firade min sambo, vår dotters pappa idag 🙂 mina söner var till sin pappa en sväng och firade honom. Jag har följt din underbara blogg i några månader nu. När började du blogga från första början? Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Vad söt Livis är hon blir bara sötare å sötare… Jag följer din blogg flitigt men har nu börjat jobba efter lång mammaledighet. Wow vad tufft det är att få i hop livet med barn och jobb. Ja du vet du har ju också huset fullt!!! Stor kram till dig =)

  Svara
 • Hej!
  jag vill gärna ha tips på flera resturanger i sthlm som inte är alltför dyra, finns så många och hatar att lägga en kväll på en kass restaurang med dålig mat o service och eftersom ni är mycket i stockholm och äter m.m så kan du väl komma med några bra tips?
  🙂 Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Alltid kul att läsa din blogg!
  Undrar hur du gör med ditt hår, färg osv, det är alltid så fin nyans!!!!! berätta snälla!! 🙂
  Trevlig helg!

  Svara