Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:25 | november 14, 2010

Sken från fotboll

God kväll. Sitter i soffan och orkar inte gå upp, trots att det är det enda jag vill. Jag är alldeles spyfärdig pga all fotboll. Peter har haft amerikansk fotboll på hela dagen (även gårdagen) och ikväll har Peter och pojkarna löst av den ena fotbollsmatchen efter den andra. Nu sitter Peter klistrad vid tv:n och tittar på Inter-Milan.
Innan alla matcher började fick jag lite tid med hela familjen då vi åt mat och firade Peter på Fars dag och så spelade vi spel tillsammans.

mio fick ett Lego-spel av en kompis i födelsedagspresent. Så ikväll premiärspelade vi det. Ett kul taktikspel.

Mio fick ett Lego-spel av en kompis i födelsedagspresent. Så ikväll premiärspelade vi det. Ett kul taktikspel.


Fint va? de var lyktorna jag köpte i våras. De har gett oss trevligt sken sena sommarnätter ute på terassen, men nu har det flyttat in och ger ett vackert sken.

Fint va? De var lyktorna jag köpte i våras. De har gett oss trevligt sken sena sommarnätter ute på terassen, men nu har de flyttat in och ger ett vackert sken.


Mitt nöje när Liv somnat och killarna kollade fotboll var att tända ljus och sitta och lösa korsord. Jag gillar korsord men har kommit fram till att jag bara lyckas lösa Lätta-krysset i kvällstidningarnas bilagor. De svåra korsorden slutar bara med att jag skriver vad jag tror, som oftast är fel, och så vill jag skriva könsord och svordomar i resten av rutorna istället i ren frustration.
God natt.
All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Sken från fotboll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Undrar vad legospelet heter?! Det skulle bli en perfekt julklapp till min son nämligen 😉 / Åsa

  Svara
 • Önska dig ett korsordslexikon av tomten, det kan vara till stor hjälp! 🙂

  Svara
 • Jag tycker om att lösa korsord (mest på sommaren) och brukar köpa ”nybörjarkryss”, lagom lätt och kul, för jag gillar inte (läs kan inte) dom ”svåra” 😉

  Svara
 • Hej Hannah!! hoppas du slipper fotboll i dag 😉 det var samma visa här i går zzZZ. Gräsänka i dag men då får man iallafall välja fritt på tv:n 😉
  Underbara lyktor, jag har nästan likadana själv och letar alltid efter fler, ger såååå mysigt ljus!!!
  Kramar!!
  Victoria (matplatsen)

  Svara
 • Lyktorna är super mysiga =)

  Svara