Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | november 15, 2010

Ge mig norrsken

Hej min vän. Vilken regnig och grå början på veckan om man inte bor uppe i norr vill säga. Är lite avis på snön uppe i norr just nu, för här smälte den bort snabbare än Peter tappar hår . Och norrsken. Jag vill så gärna uppleva ett norrsken. Det måste vara så magiskt vackert att se.
Men idag lär jag då inte få uppleva annat än regn och grå himmel 🙂 Har massor att ta igen eftersom förra veckan spenderades i koma. Fast det är bara roligt. Mycket som händer, nya spännande saker. Kontoret börjar äntligen arta sig, men jag ångrar mitt färgval. Kan ligga sömnlös och störa mig på att jag inte tog kritvit, vitast av vitast. Projektet som jag och Peter och en annan tjej jobbar på och utvecklar börjar ta form. Så jobb och möten är bara välkomnade och jag är tacksam över att få lägga min tid och mina dagar på saker som jag tror på och tycker är givande och roliga.
Det är så skönt att jag och Peter är likasinnade när det kommer till att följa drömmar och våga satsa på vårt eget.

Så här ser det ut runt mig och datorn just nu. har varit vaken sedan sju men har ändå bara suttit vid frukostbordet sedan dess och jobbat på datorn.

Så här ser det ut runt mig och datorn just nu. Inget vidare fint uppdukat frukostbord. Har varit vaken sedan sju men har ändå bara suttit vid frukostbordet sedan dess och jobbat på datorn. Och så har jag lagt en halvtimme på att läsa kvällstidningarna.


Känner mig äntligen kry i kropp och knopp.

Känner mig äntligen kry i kropp och knopp.


Tack för alla frågor i tidigare inlägg. Ska ta en kväll när barnen sover och ingen kan störa mig och svar på allt 🙂
Nu ska jag fara till posten.
Hej på en stund.
Du är värdefull!
All kärlek


5 kommentarer5 kommentarer om “Ge mig norrsken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vacker 🙂
  Du ser strålande ut och vad skönt att du mår bättre!
  I Malmö är det hela 10 grader ute 😀
  Kram Lommo

  Svara
 • Vad skönt att du känner dig frisk och kry igen 🙂
  Tycker snön är ställer ”jobbig” i sig men hellre den än detta grå land, snön lyser ändå upp lite 😀 Aldrig är jag nöjd *haha*

  Svara
 • Hej fina Hannah! skönt att du mår bra igen!Kan tänka mig att norrsken är mycket vackert! kul att ni anammar era projekt tillsammans. På tal om vita färger, så är det galet svårt om man lägger flera målade vita nyanser intill varandra. Bruten vit är inte kritvit och kritvit är verkligen vit och på en husfasad kan den i vissa lägen bli för vit. Inomhus har jag nog lärt mig att man ska vit, ja kritvit. Inte lätt!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag satt precis och läste din systers blogg och då fick jag namnet på den beasåsen som jag också kan rekommendera nämligen ”Rydbergs”.
  Lustigt eller hur?
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Norrsken är fantastiskt fint! Jag bor uppe i Nord-Norge, en bit över polcirkeln. Det var norrsken häromkvällen och idag är det riktigt fint arktiskt väder. Snö som knarrar under fötterna, gyllene sol och rosa himmel. Men snart kommer det totala mörkret och då är det kanske inte riktigt lika charmigt.
  Har du någon gång varit vid Ice Hotel i Jukkasjärvi strax utanför Kiruna? Helt otroligt! Kan verkligen rekommendera det. Och det är goda chanser för att se norrsken. http://www.icehotel.com/
  Tänkte passa på att fråga dig (eller egentligen alla som läser detta) om tips på bra thai-, sushi- och indiska restauranger i Stockholm.
  Ha det! 🙂
  Klem Anna-Karin

  Svara