Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:01 | november 15, 2010

Vitt kontor och svart skog

Hej vacker. Hur har din dag varit? Jag har varit och spanat på vårt kontor. Det ser kanske inte ut att ha hänt så mycket men det har det faktiskt.

Vägg och tak är målat i själva kontorsrummet där vi kommer ha våra skrivbord. Golvet kommer läggas när allt stök med målning, småjusteringar och snickerier är klara.

Vägg och tak är målade i själva kontorsrummet där vi kommer ha våra skrivbord. Golvet kommer att läggas när allt stök med målning, småjusteringar och snickerier är klara.


Här är en del av lagerutrymmet. Där har vi öppnat upp och tagit ner en vägg för att det inte ska bli smårum på rad. Livis gillade det.

Här är en del av lagerutrymmet. Där har vi öppnat upp och tagit ner en vägg för att det inte ska bli smårum på rad. Livis gillade det.


Det är extremt mycket kvar att göra men vi är på god väg. Längtar till det blir dags för en ordentlig städning och sedan få möblera och inreda. Ska hålla mig i ett par veckor till men sedan ska jag fara dit och hänga upp julstjärnor så det ser trevligt ut utifrån 🙂
Älskar min Odd Molly-tröja. Den har mina absoluta favoritfärger. Puder, nude och ljusgrå.

Älskar min Odd Molly-tröja. Den har mina absoluta favoritfärger. Puder, nude och ljusgrå. Liv verkar rätt glad i den hon också!


Livan var så glad över att hon blivit frisk och fick gå till förskolan. Man verkligen märkte vad kul hon tyckte det var att få vara med sina vänner igen. Hon har ju varit hemma i över två veckor med höstlovet och allt.
Pojkarna får vara vakna lite efter sin vanliga läggtid ikväll för att titta på ”Fotbollsgalan”. Alla mina tre killar ligger i puffarna och tittar. Min lilla William har blivit så stor. Tittar på honom när han ligger där med sina långa, småhåriga ben och tittar på tv. Det är alltid något speciellt med ens första barn. Kärleken är så klart lika stark till dem alla tre, men jag och William har ett hemligt band tror jag. Kanske för att det bara var han och jag under en lång tid.
Tristan följde med Mio hem efter skolan. De var ute i skogen och skrämde upp varandra så de vågade inte gå upp på övervåningen om inte Peter kollade alla rum och garderober. Lika livlig fantasi som jag verkar de ha!

Tristan följde med oss hem efter skolan. Mio och han var ute i skogen (den läskiga mörka skogen som jag är livrädd för) och skrämde upp varandra så de vågade inte ens gå upp på övervåningen om inte Peter kollade alla rum och garderober. Sådan mor sådan son.


Syster hade ned sig sitt tarsselsudd som är sjukt söt nu när den blivit lite större. Dock heter hon inte Moran längre för det kunde lätt låta som man ropade efter Murran. Nu har hon istället fått det snällare och passande namnet Fiffi.

Syster hade med sig sitt trasselsudd, när hon hämtade T. Hon är nästan sötare nu när hon blivit lite större. Dock heter hon inte Morran längre för det kunde lätt låta som om man ropade efter Murran. Nu har hon istället fått det snällare och mer passande namnet, Fiffi.


Äntligen har de goda julklementinerna kommit. Jag fullkomligt frossar i dem, så goda. Har haft cravings efter dem hela året.

Äntligen har de goda julklementinerna kommit. De är verkligen som godast den här tiden på året. Jag fullkomligt frossar i dem, så goda. Har haft cravings efter dem hela året. Någon C-vitaminbrist lär jag inte få i alla fall.


Sov gott.
Puss och kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Vitt kontor och svart skog”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men åh så söt hon är LIv, vilken härlig bild på er två 😀
  Man ser att det är nymålat ,vitt vitt vitt 🙂

  Svara
 • Haha, tankeöverföring ang. clementinfrossa! har just frossat i mig 3 st på raken, så goda! vad fint kontoret kommer bli, skönt att slippa ha kontoret hemma kan jag tro! har varit på föräldramöte ikväll, man blir så glad när det är så god stämning i klassen. Snart dags att kojsa innan man ska stå i upprätt läge igen!
  Sov gott fina!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Kommenterade har for valdigt lange sedan och tipsade om Smillas valpar som ni var och kollade pa. Tankte bara fraga om Maggan inte har Lotta langre? Kom att tanka pa det nar jag sag det har inlagget och da vi precis fatt ta bort var alskade hund. Sorgligt! Tack for en bra blogg!

  Svara
 • Vad fint det kommer bli på kontoret! Kul med nya projekt!
  Åh den där murran haha, maggan hade med sig henne på mamagalan och jag tänkte stjäla den från henne 😉 Helt underbar! önskar er en fin dag!

  Svara
 • Det kommer att bli jättefint på kontoret…. Måste bara säga vilket härligt stort leende Liv har på kortet, man blir glad av se på henne. Önskar er alla en fin dag!

  Svara