Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:49 | november 19, 2010

Fredagsmys!

Hej vacker. Njuter du av att det är fredag? Älskar att helgen bara har börjat. Ska ha en riktig hemma-slappar-helg. Inte göra ett jota mer än att bara mysa med Peter och Liv och äta gott. Det är pappahelg och pojkarna är hos Mios pappa 🙁 Fick abstinens efter dem så jag for en sväng till skolan och pussade och kramade på dem, och så visade jag bilder på vilka jag träffade igår. De blev gröna av avund.
Peter har lyckats glömma laddaren till min lilla pocketkamera i Kina och batterierna är självklart slut! Blir tokig för det går inte att köpa en separat laddare till den kameran. Kan inte heller släpa med mig min stora systemkamera överallt så jag fotade med mobilen igår. Det blir usla bilder men roligare än inga alls kan jag tycka.

Vi delade på en stor supergod räksmörgås på hotellet och lite bubbel till det innan vi gick på fest.

Vi delade på en stor, supergod räksmörgås på hotellet och lite bubbel till det innan vi gick på fest.


Jag hade på mig min nya fina svarta klänning/tunika och halsduk från Filippa K.

Jag hade på mig en svart satintunika med svarta tighta byxor, grå mockapumps från ACNE och min nyainköpta snygga halsduk från Filippa K.


Jag var bjuden på Rix 10-års jubileum så dit for jag och Peter efter hotellmys. Det var ett jättestort event med många gäster och flera artister som uppträdde. Bl a September, Lisa Miskovsky, Patrik Isacsson, EMD-Danny och många fler.
Träffade duktiga musikern Magnus Weideskog. Han spelade och sjöng påVår första bloggträff för nästan exakt ett år sedan. Han hälsade till William och Mio och det gjorde dem sååå glada.

Träffade duktiga musikern Magnus Weideskog. Han spelade och sjöng på vår första bloggträff för nästan exakt ett år sedan. Han hälsade till William och Mio och det gjorde dem sååå glada.


Stod och tjatade och bad ett par radiogubbar om att de måste börja spela vår kära Karolina ”Tuesday” på radion. Hoppas att det funkade 🙂 Fler måste få höra hennes talang. Det är dags för ett ordentligt genombrott för henne tycker jag. Så duktig och som hon kämpar. Lyssna här!
Mio blev överlycklig när jag visade bildbevis på att jag träffat Danny. Han är lika trevlig som han är söt.

Mio blev överlycklig när jag visade bildbevis på att jag träffat Danny. Han är lika trevlig som han är söt.


Jag ville också ha en bild med honom. Usch, skäms nästan idag att jag lite gumsjukt stått och tjatat om hur mycket Mio älskar E.M.D och hur sympatisk och duktig Danny är.

Jag ville också ha en bild med honom. Usch, skäms nästan idag att jag lite gumsjukt stått och tjatat om hur mycket Mio älskar E.M.D och hur sympatisk och duktig Danny är.


Jag och Peter hade en rolig kväll och var lika tramsiga som vi alltid blir i grupp när vi är på galej. Vaknade utvilade i vår sköna hotellsäng imorse och åt en god frukost innan vi for hem till Livan. Nu ska du få se vad som gömde sig i påsen.
Har redan en svart likadan klänning. Jag tycker så mycket om den att jag köpte en till fast i mörkgrönt.

Har redan en svart likadan klänning. Men jag tycker så mycket om den att jag köpte en till fast i mörkgrönt.


En snygg oversize-tröja. Även den från Filippa K. Älskar deras kläder och en annan favorit är ACNE.

En snygg oversize-tröja. Även den från Filippa K. Älskar deras kläder.


Svårt att fånga färg och form på bild. Tröjan är i en vacker lilablå färg med bronzefärgade trådar. Syns lite bättre på en närbild.

Svårt att fånga färg och form på bild. Tröjan är i en vacker lilablå färg med bronzefärgade trådar. Syns lite bättre på en närbild.


Åh, nu är jag glad över mina vinterfynd. Brukar köpa på mig några lite dyrare plagg på våren, inför sommaren, och på hösten. Så nu blir det inget mer för mig 🙂
det här är Livs favoritplats i huset. Inga leksaker i världen slår datorn, musen och tangentbordet.

Det här är Livs favoritplats i huset. Inga leksaker i världen slår datorn, musen och tangentbordet. Hon blev tokig när jag lyfte bort henne för att sätta mig och skriva till dig.


Ja, som många andra familjer blir det tacos framför Idol, men det jag längtar till mest är Modern Family som börjar efter Idol. Så kul. Skrattar så jag gråter. Har dock ett par timmar att slå ihjäl innan dess och det gör jag med skvaller och inredning…
10
Vet du en sak? Jag är så glad att Du finns och en annan viktig sak, Du är en alldeles unik och värdefull vän.
Önskar dig en härlig kväll.
All kärlek
PS: Du missar väl inte att du kan vinna en hotellövernattning för två personer? Klicka HÄR för att komma till tävlingen.


15 kommentarer15 kommentarer om “Fredagsmys!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • KRAM och ha en fin helg Hanna!

  Svara
 • Vet du en sak? Det är DU med =)
  Kram på dig!

  Svara
 • Hei!
  Vil bare si at jeg har fulgt bloggen din i lang tid,men aldri kommentert. Synes du har en inspirerende blogg og greier og mixe det med en flott personlig vri. Gleder meg til å lese og se hva som skjer i Hannas verden:) Har min egen blogg http://www.maisonfour.blogspot.com som jeg pusler med. Mange blogger der ute, kan ikke følge med på alle, men din skal jeg fortsette med!
  God helg – hilsen Hanne fra Norge

  Svara
 • Hej vacker,
  Vill bara önska dig och din söta familj en underbar helg! 🙂
  Kramen

  Svara
 • Önskar er en jättemysig helg! här i city-land faller snön nu, ljusen och lyktorna brinner och det sprakar i kakelugnen, så mysigt! Karolina är grymt duktig, bra att du påminner radio mfl om det!
  Du är värdefull Hannah!
  kramar Helena

  Svara
 • Du är också unik och värdefull! Hoppas din helg blir bra =)
  Jag ska hänga i kyrkan i morgon kväll, men innan det ska jag göra en kul grej med min kära syster!
  Gillar Karolina – har också bloggat hennes nya låt. Ska faktiskt till Charlottenberg o jobba till veckan. Hoppas jag springer på henne, så jag kan berömma henne live 😉
  Kram
  Anna

  Svara
 • Måste bara höra vart du köpt din härliga mössa som du har på en bild lite längre ner, den som är virkad och med päls?? Har letat efter en liknande men inte hittat någon!bra blogg förresten!!

  Svara
 • Du är då verkligen född oretuscherad!!! Vi har en riktig Svenssonfredag här hemma. Läsk, öl, en stor skål godis och Idol! Samt en glad och pigg bebis som inte alls ville sova… ;)! KRAM

  Svara
 • Åh, Hannah jag tycker om dig så mycket..känns nästan som om vi känner varandra ”på riktigt”. Har läst din blogg ett bra tag men inte varit medlem för och kunna kommentera förrän nu.
  Jag hoppas vara lika ödmjuk och fin som du när jag blir ”stor”. Visserligen är du bara 7,8 år äldre än mig men ändå =) Ha en trevlig helg!
  Kramar

  Svara
 • Fint sagt 🙂

  Svara
 • Så fin du är, gillar din halsduk! Snön kom till Skåne igår, den ligger kvar på taken idag men inte mer 😉 Härligt nu när man får klä sig varmt, tända ljus, lyssna på julmusik, äta pepparkakor och dricka glögg 🙂 MYS! Nästa helg firar jag 1.a advent i Berlin över helgen. Nån som har bra tips på saker å hitta på där? Kramar till er alla!

  Svara
 • Gillar också din halsduk.

  Svara
 • Du är både vacker och klock Hannah! Jag gillar blandningen av vardagsliv och glamour i din blogg. Man känner igen sig i det vardagliga med barn och hem men ändå får man en inblick i det lite mer flärdfulla. Några frågor: använder du lösögonfransar? Vad har du för läppstift/läppglans på Använder du lösögonfransar?? Ikväll blir det lördagsmys med familjen framför öppna brasan och ”Så mycket bättre”. Kram

  Svara
 • Ojdå, det gick lite snabbt – mycket stavfel m.m. I vilket fall är du klok – och inte klock!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du har en jättesnygg färg på ditt lipgloss när du ska på Rix 10-års jubileum. Eller är det läppstift, kanske? Hur som helst, vad är det för märke och färg?
  All the best!
  Maja

  Svara