Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:12 | november 20, 2010

Nybakat, men inte av mig

God lördag. När jag tittade ut genom fönstret imorse möttes jag av en vacker syn. Marken var täckt av snö. Som vanligt en lördag utan några planer hasar jag fortfarande runt i pyjamas. Ska göra varm choklad och doppa ostmackor så snart Peter kommer från affären. Snö, varm choklad och ostmackor med massor av Bregott på, kan inte önska mig en bättre start på dagen.
Liv ska sova middag nu vilket innebär att jag dessutom kan äta i lugn och ro och läsa tidningen. Jag som inte trodde det kunde bli bättre 🙂
Så snart hon vaknar ska vi bylsa på oss ordentligt och bege oss ut på en lång och frisk promenad. Kanske går det att göra en snögubbe, Livs första snögubbe.

Livs favoritsyssla förutom att sitta vid datorn är att tvätta händerna och plaska med kranvattnet.

Livs favoritsyssla, förutom att sitta vid datorn, är att tvätta händerna och plaska med kranvattnet.


Diska är också en syssla som står högt på hennes lista. det har hon då inte fått från mig för det är det värsta jag vet. Här hemma lagar jag maten och Peter diskar. Nu har han även hjälp.

Diska är också en syssla som står högt på hennes lista. Men det har hon då inte fått från mig, för det är det värsta jag vet. Här hemma lagar jag maten och Peter diskar.


Så här trevligt sällskap hade peter igår. Liv somnade hängandes över soffkanten och jag orkade inte ens se klart Idol. Jag som hade sett så mycket framemot att se Modern family. Gulligt hur Liv lgger och kramar sin snuttefilt i sömnen. Min hand låg krampaktigt och höll om henne trots att jag sov.

Så här trevligt sällskap hade peter igår. Liv somnade hängandes över soffkanten och jag orkade inte se klart på Idol innan snarkningarna tog över. Jag som hade sett så mycket framemot att se Modern family. Gulligt hur Liv ligger och kramar sin snuttefilt i sömnen. Min hand låg krampaktigt och höll om henne trots att jag sov.


Nu kom Peter hem från bageriet med nybakat bröd.
Frosseriet kan börja 🙂
Hoppas att du får en fin dag. Har du några roliga planer?
All kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “Nybakat, men inte av mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vacker!
  Vilken söt bild på dig & Livan! Jag tittat också på Modern family efter idol. gillar verkligen det programmet.
  gillar också att gå omkring i pyjamasen länge länge och bara softa. men i e.m ska vi få gäster så nu måste jag skynda på.
  Önskar dig en skön och härlig promenad, vad mysigt med snö 🙂

  Svara
 • Härliga härliga Lördag.Går också omkring här och gör ABSOLUT INGENTING.Vi har precis haft besök av vårt lilla barnbarn Simon.Nu ska jag snart krypa ner i sängen igen och ta mig en liten tupplur såhär på Lördagseftermiddagen.Känner mig en aning orkeslös idag.Kram kram fina du.

  Svara
 • Du är tom.vacker när du sover Hannah.

  Svara
 • Vaknade upp till grått å trist väder igen.. Snöade hela dagen här igår, men tvyärr blötsnö, så det fick inte ligga kvar 🙁
  Enda planen denna helgen är att fara till Ullared med en vän imorn!!
  Många kramar till er!

  Svara
 • Hej fina du!
  Å vad jag skrattade när jag såg bilden på dig och Liv i soffan…..precis så däckade jag också under idol igår:-) Kom precis på att jag fortfarande inte vet vem som åkte ur, oopps!!
  Ikväll blir det middag hos goda vänner, alltid nice att få sätta sig till dukat bord:-)
  Ha en underbar lördagkväll!!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Lilla goa Livan! vad gott med choklad o fralla!
  Idag har jag suttit i ungdomsfotbollsmöte hela dagen, jag är lagförälder i sonens lag som är ett tipselitlag med ett gäng goa 15 åringar i Jönköpings Södra IF. Nu har vi varit duktiga hela dagen, så ikväll ska vi mingla tillsammans, två mycket engagerade kvinnor/mammor och resten fotbollsgoa och trevliga män! Och vi höll oss kvar i superettan tack o lov!Ha en go kväll!
  kram

  Svara
 • Oj min kommentar hamnade under Ellali men den skulle vara till dig 🙂

  Svara
 • Sååå vacker bild på två sovande prinsessor. Peter var nog överlycklig över att bara se på sitt sällskap! Kram!

  Svara
 • Grattis till det 😀 från en f.d. Jönköpingsbo

  Svara