Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:57 | november 21, 2010

Frågor och Svar

Hej min vän. Nu har jag svarat på de frågor jag fått. Hoppas att du nu får svar på det du undrar över, annars är det bara att fråga igen 🙂

Snögubbens hatt är upphittad.

Så söt så jag saknar ord.

Så söt så jag saknar ord.


Här kommer frågor och svar…

heart

20 Nov kl 15:47

Du är både vacker och klock Hannah! Jag gillar blandningen av vardagsliv och glamour i din blogg. Man känner igen sig i det vardagliga med barn och hem men ändå får man en inblick i det lite mer flärdfulla. Några frågor: använder du lösögonfransar? Vad har du för läppstift/läppglans på Använder du lösögonfransar?? Ikväll blir det lördagsmys med familjen framför öppna brasan och “Så mycket bättre”. Kram

Svar: Oj, vilka snälla komplimanger. Jag tackar så hjärtligt! Nej, jag använder inte lösögonfransar. Har däremot en mascara som ger väldigt bra effekt. Brukar variera mellan Lancomes Definicils och denna (på bilden nedan) från L´oréal. De läppglansen jag använder är främst dessa två från Clarins (färg 01 &02). De är även vårdande och mjukgörande. För att få extra glans brukar jag kleta på från den rosa burken. Det kommer från Victorias Secret, vilket jag köp i USA (går nog att beställa över nätet). Stor kram

Volume Million Lashes från L´oréal.

Volume Million Lashes från L´oréal.

Resultatet.

Resultatet.


Läppglans.

Läppglans.

sandrakonig

19 Nov kl 19:35

Måste bara höra vart du köpt din härliga mössa som du har på en bild lite längre ner, den som är virkad och med päls?? Har letat efter en liknande men inte hittat någon!bra blogg förresten!!

Svar: Ja, visst är den fin 🙂 Jag köpte den på Ullareds barnavdelning för ca 49 kr. Den är egentligen Mios. Ett riktigt fynd. Har köpt en liknande på H&M rätt nyligen, fast den är inte virkad. Kram kram

Barnmössa från Ullared.

Barnmössa från Ullared.


H&M-mössa.

H&M-mössa.


Jeje

4 Nov kl 22:19

Hej Hannah!
Tack för en superhärlig blogg. Varje morgon sitter jag med min frukost o läser din blogg. Mkt inspirerande!
Såg dina härliga pjamasbyxor, var har du inhandlat dem? Finns dem i butik nu?
Har en fråga, du o din familj brukar natta över på ett scandic här i Sthlm, vilket skandic är det o var ligger det? Har nämligen en liten översakningsnattning som jag planerar till min älskade sambo. Är det ett mysigt o värt hotell att ta in på?
Tacksam för svar!
Kramar Jeje!

Svar: Tack, vad glad jag blir att du gillar den. Mina pyjamasbyxor köpte jag på Abercrombie & Fitch i USA för mer än tre år sedan. Det finns dock att beställa på Abercrombie.com under Sleep. De heter Julia och kostar 40 dollar. Vi brukar bo på Scandic Park, det är lite lugnare där än på Scandic Anglais, men ligger ändå mitt i stan. Vill du ha det mer ”hippt” finns det ett som heter Story Hotel och ligger på Stureplan. Stor kram!

Favoritpyjamisar.

Favoritpyjamisar.

Hej Hannah! Undrar vad legospelet heter?! Det skulle bli en perfekt julklapp till min son nämligen / Åsa

Svar: Han kommer garanterat gilla det, en perfekt julklapp. Det finns flera olika Legospel men detta heter Monster 4. Må gott. Kärlek.

Legospel som man bygger ihop själv.

Legospel som man bygger ihop själv.CarolinaM 14 Nov kl 14:40 Hej fina Hannah! Tack för en jättebra blogg! Jag läser den flitigt men är inte lika bra på att gå in och kommentera… Jag undrar om du skulle kunna lägga ut lite bilder på erat hus? Ni verkar ha det väldigt fint och det skulle va kul och se hur det ser ut på utsidan..:) Sen undrar jag hur ni gjorde med era efternamn när ni gifte er? Jag och min sambo ska gifta oss nästa sommar och båda vill behålla sina efternamn men samtidigt tycker jag det skulle va kul och ha samma efternamn..
Ha det bra och krya på dig!!:)
Kram Carolina

Svar: Hej Carolina. Stort grattis till det kommande bröllopet. Det är fantastiskt att få gifta sig med någon man älskar. Jag behöll Graaf som mellannamn eftersom pojkarna heter det och så är det ett namn jag tycker om från min fars sida så det ville jag behålla. Tog Peters efternamn Karyd som mitt ”riktiga”. Hittade några bilder som jag tog för två år sedan precis när vi flyttade in och så tog jag några nya nu. Återkommer med utsidan. Vi har haft fruktansvärd otur med vårt hus, med byggare som gick i konkurs. Vi byggde det för snart tre år sedan men nu börjar saker falla på plats och vi börjar trivas och har fått tillbaka lusten att göra fint igen. All kärlek.

Kökön med blicken mot en del av vardagsrummet. Bilden är från förr, förra julen då vi fortfarande inte hade några möbler.

Köksön med blicken mot en del av vardagsrummet. Bilden är från förr, förra julen då vi fortfarande inte hade några möbler.


Matsalsbordet med stolar är nu på plats. Rekvisitan kryper under boret.

Matsalsbordet med stolar är nu på plats. Rekvisitan kryper under boret.


Trappan till övervåningen. inbyggda spots och nu har vi även ett räcke i samma trä som trappan.

Trappan till övervåningen med inbyggda spots, och nu har vi även ett räcke i samma trä som trappan.


Vårt stora badrum. Badkar och dusch gömmer sig bakom kameran.

Vårt stora badrum. Badkar och dusch gömmer sig bakom kameran.


Gästtoalett.

Gästtoalett.


Walk-in-closet.

Walk-in-closet.


tiinii
14 Nov kl 14:45 Hej Hannah! Jag läser din blogg varje dag! jag älskar den! du är så mysig o smittar av dig din bra energi, du är en bra förebild 
Nu lite frågor:
Vad tycker du om Hmhome?
Hur gammal var du när du fick William?
Krya på dig!
kram Tina

Svar: Åh, Tina jag blir alldeles rörd av dina uppmuntrande ord. Det värmer och jag är glad att jag gör dig glad. Jag var inne på deras hemsida häromdagen och blev som vild 🙂 Det finns så mycket fint nu till jul. White Cristmas och annat under Holiday Trends som jag vill ha! Håller du med? Jag var bara 22 år när jag fick William, min förstfödde, älskade son. KRAM!

Pia B

14 Nov kl 17:51 Hejsan. Vad skönt att du/ni börjar kvickna till!! Och din Peter är ju fööör HÄRLIG!!!!!
Jag undrar vad duanvänder för ansiktscremer,ansiktsvatten osv. Vet att du har visat massor med smink och cremer förut men har inte hittat hur du tar hand om din hy… Den är ju OTROLIGT vacker, precis som DU!!!
Kramar från Göteborg!

Svar: Hej fina Pia. Göteborg, min gamla hemstad. Längtar dit ibland 🙂 Tack för fina ord! Jag har börjat sköta om min hud de senaste fyra åren. Tidigare så smörjde jag in kroppen med samma kräm som jag använde på kroppen. Ögonkräm och ansiktsvatten var inget som jag överhuvudtaget skänkte en tanke. Nu däremot klarar jag mig inte utan det. Känner mig smutsig i hyn om jag inte använder ansiktsvatten. Efter man fyllt 30 märker man att huden behöver mer fukt och omsorg. Har olika favoriter och varierar efter väder och efter hur huden mår. Här ser du vad som gömmer sig i badrumsskåpet. Varm kram.

Ansiktstvätt från Cliniderm (finns på Apoteket), fuktkräm i burk Clinique, även ansiktsvattnet från Clinique (brukar även använda Neutrogena som finns på bl a Ica Maxi och apoteket) Ansiktskräm och ögonkräm från Jebu´she.

Ansiktstvätt från Cliniderm (finns på Apoteket), fuktkräm i burk, Clinique, även ansiktsvattnet från Clinique (brukar även använda Neutrogena som finns på bl a Ica Maxi och apoteket) Ansiktskräm och ögonkräm från Jabu´she.|

Katjas 15 Nov kl 16:01 Hej! Härligt att ni är bättre. :)Vi firade min sambo, vår dotters pappa idag mina söner var till sin pappa en sväng och firade honom. Jag har följt din underbara blogg i några månader nu. När började du blogga från första början? Kram

Svar: Hej fina. Du har som jag lite logistik att hålla reda på runt farsdag 😉 Vad kul att du hittade till mig och Bloggfamiljen. Nu är du en i familjen 🙂 Jag började blogga på MAMA.nu när jag var gravid med Liv i ca fjärde månaden (november-08). Efter att tyvärr ha fått uppleva det hemska och fega näthatet som finns så bestämde jag och Peters oss för att starta en egen sajt där det ska vara en varm och trevlig atmosfär. För att försvåra näthatet valde vi att den som kommenterar måste vara medlem. Det blir inte lika lätt att dra iväg sitt hat då. Så i början av april -09 hade Bloggfamiljen premiär och här kommer jag skriva länge till. KRAMAR.

sarah

16 Nov kl 22:33 Hej!
jag vill gärna ha tips på flera resturanger i sthlm som inte är alltför dyra, finns så många och hatar att lägga en kväll på en kass restaurang med dålig mat o service och eftersom ni är mycket i stockholm och äter m.m så kan du väl komma med några bra tips?
 Kram

Svar: Sara, vill man äta inne i stan och få bra service och mat skulle jag rekommendera Griffin´s Steakhouse vid Klarabergviadukten (snyggt ställe, god mat och ofta roligt folk att spana på), BAR på Blasieholmen (du väljer ditt kött, fisk eller skaldjur själv över disk, känns osvenskt och coolt). På dessa ställen är det skönt att hänga i baren också. Vill du ha Thai så gillar jag Restaurang Thaihouse på Nybrogatan. Trevlig personal och god Phad thai. Vapiano är också bra. De serverar bl a pasta och pizza, helt ok priser. Lite som McDonalds för vuxna. Lycka till i djungeln av restauranger. Tyvärr råkar man ofta ut för sur personal och mindre god mat till allt för höga priser. Så hoppas du gillar några av dessa 🙂 Puss!

Önskar dig en fortsatt trevlig söndag.

Kram kram


11 kommentarer11 kommentarer om “Frågor och Svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Söta Livan!!!
  Jag missade visst att skriva min fråga. Jag undrar om det finns något tv program du drömmer om att få göra? Själv hade jag gärna sett dig som programledare för Melodifestivalen.
  Kram och god söndag

  Svara
 • Jag skulle vilja se Hannah och Maggan som programledare i Förkväll.

  Svara
 • Hej Hannah! Vad fint ni har det hemma! Verkligen. Jag tyckte tavlorna, bakom den härliga fåtöljen såg spännande ut? Vem har gjort dem, var kommer de ifrån? Och kan man få se en liten närbild på dem någon gång? Ha en fortsatt härlig kväll! =)

  Svara
 • Tusen tack för att du visade ditt skåp med krämer 😉
  KRAMAR I MASSOR till fina, fina du!!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Måste säga att du har en fin och mysig blogg! Det strålar verkligen familjekärlek 🙂
  Jag blir så kärleksfull varje gång jag läser din blogg, du verkar ha en sån underbar familj och du verkar va en sån varm, kärleksfull person som man bara vill krama om 🙂
  Många Kramar!

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Du har en superfin färg på ditt hår!! Vad brukar du göra med det hos frissan? Gör du ibland färgning hemma? Isåfall med vilken produkt?, namn osv.
  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Du har en sån fin och härlig blogg! Gillar den skarpt. Jag vet att du har svarat på frågan förut men kan inte hitta svaret så jag passar på att fråga igen, jag undrar vilken kamera du använder? Det blir så otroligt fina kort!

  Svara
 • Hej. Tack för svaret 🙂 Det var jätte bra av er att starta en blogg där man logga in innan man kan kommentera för att slippa näthatet. Haha vad jag skrattade åt ert snögubbs byggande 🙂 Det är en konst som man typ glömt bort. Svårare än man minns att det var att bygga en :)Men ni var duktiga, den blev ju fin. Ha det bäst. Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!!!Har följt din blogg i över 1 år men aldrig kommenterat…Tycker att du verkar va en helt underbar person.Du utstrålar värme och du är så oerhört vacker både på insidan och utsidan.Tack för att du delr med dig av din vardag KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!
  Gud vad söt Liv är, ett riktigt charmtroll, kan mycket väl förstå att pojkarna har svårt att bli arga på henne, hon får ens hjärta till attt smälta.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  På frågan om mascaran med bilden är du fantastiskt vacker!
  Vilken hy! Hur lyckas du? 😉 Så fräsch, ser knappt ut som du har någotsmink alls (min stil attha så lite som möjligt men att det ändå ser glamouröst ut). läppglans och mascaran är ju inte så svårt, men hyn! Använder du något puder/foundation eller råkardu bara ha bra hudkvalitet?Kram!

  Svara