Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:05 | november 21, 2010

Russinansikte

Hej min vän. Hur mår du? Här hemma är allt väl. Lite trist att snön än en gång är på väg att försvinna från mark och träd. Jag som kämpade så med Livs snögubbe igår och idag står han utan huvud och hatten har blåst all världens väg.
Började starkt ifrågasätta om jag någonsin varit barn och byggt snögubbar för det var näst intill omöjligt. Och för att inte tala om snölyktan jag började med. Tror jag gjorde 40 snöbollar som jag fint staplade men det slutade med att jag trampade sönder den i ren aggression för den bara föll samman 🙂

det hann bli mörkt innan min sketans snögubbe var klar. Russinen som skulle bli en mun vägrade fastna så Liv åt upp han s mun istället.

Det hann bli mörkt innan min sketans snögubbe var klar. Russinen som skulle bli en mun vägrade fastna så Liv åt upp hans mun istället.


Lika lång och aml som Livis blev han. hans näsa och ögon ligger nog i grannens hunds mage vid det här laget. Ögonen var i och för sig chokladkulor så de ligger förmodligen i Peters mage. Vaknade av han var ute och smög inatt.

Lika lång och smal som Livis blev han. Hans näsa och ögon ligger nog i grannens hunds mage vid det här laget. Ögonen var i och för sig chokladkulor så de ligger förmodligen i Peters mage. Vaknade av att han var ute och smög inatt.


Skitgubbe!

Skitgubbe!


Vi var hundvakt till "Murran" igår. Hon älskar Liv men kärleken var inte alltid delad. Liv blev så sur när hon hela tiden skulle äta upp hennes russin...
Vi var hundvakt till söta trasslet, ”Murran” igår. Hon älskar Liv men kärleken var inte hela tiden delad. Liv blev så sur när hon skulle envisas med att äta upp hennes russin…

...så hon flydde upp i soffan med sitt paket.

...så hon flydde upp i soffan med sitt paket.


Håller på att förbereda mig mentalt för att nästa söndag baka bröd, lussekatter och annat till Sigtunas mysiga julmarknad. Williams klass kommer ha en bod där de ska stå hela dagen, och vi föräldrar ska bidra med just hembakat som de ska sälja. Tror du någon märker om jag köper allt på bageriet? Jag som tycker att jag är en riktig ”Bullmamma” men så kan jag inte ens baka bullar 🙂 Ska faktiskt inte ge upp mitt årliga julbak (som alltid slutar i katastrof) har jag bestämt mig för. I år ska mitt julbak smaka allt annat än det där bak.
Var rädd om dig.
Stora kramar


4 kommentarer4 kommentarer om “Russinansikte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken söt snögubbe Hannah! synd att den inte orkade stå upprätt längre, men förhoppningsvis får vi snart mer snö. Ska du baka lussebullar så lägg i kesella, de blir så saftiga o goda då. Här går jag och plockar och ser också att kylen ropar håhå, så det får bli att handla. Igårkväll var det mingelkväll i city-land, vi gamle orkade till 23.00 sen drog vi oss hemåt. Hur orkade man ”förr”, men det var en mycket trevlig kväll o jag vaknade pigg, det är skönt det.
  Ha en go söndag!
  kram Helena

  Svara
 • Men gubben var fin så länge den varade och det är ju myset med att vara med mamma och göra nåt tillsammans som räknas! Vill förresten bara upplysa om att det är farligt för hundar att käka russin. Njurarna pallar de små rackarna… Bara så att du vet tills nästa snögubbe 😉 Tjo!

  Svara
 • Godmiddag vacker.Här är det en grå och trist Söndag.Men bara utanför som tur är.Jag ska fixa lite här hemma nu inför veckan,skönt när det är gjort.Vilken fin snögubbe ni gjort du och lilla Livan.Synd bara att den smällte bort så fort.Men men vi kommer med all säkerhet få mer snö var så säker.Önskar dig en fortsatt underbar Söndag.Kraaam.

  Svara
 • Jag tycker det var duktigt av dig att göra den där ”sketans snögubben” även om han sen säckade ihop.. 🙂 Och du, det kommer ju mer snö, då får du bygga ännu fler skitgubbar… 😉 Kram på dig!

  Svara