Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | november 22, 2010

Blodsugare

Hej min vän. Här hemma är snart hela familjen samlad, det är bara William som saknas. Han kommer hem från en kompis om en liten stund. Jag ska snart laga middag. Vet inte vad ännu men ska rota i frysen i hopp om att hitta något gott.
Dagen har som alltid gått för fort. Känns inte som om man hinner med någonting. Var en sväng till Barnsjukhuset Martina med Mio. Han har sagt ett par gånger att han har haft ont i hjärtat så jag ville ta det säkra före det osäkra, fast barn ibland kan ha svårt att specificera var exakt smärtan kommer ifrån. Han är ganska infektionskänslig och har förkylningsastma så klart jag blir orolig.

Mio tyckte det var så spännande att få göra EKG. Han kände sig som en Superhjälte med elektroderna på kroppen. Läkaren trodde inte att jag behövde oroa mig och det tror jag inte heller inners inne.

Mio tyckte det var så spännande att få ta EKG. Han kände sig som en Superhjälte med elektroderna på kroppen. Läkaren trodde inte att jag behövde oroa mig och det tror jag inte heller innerst inne.


Mio kom hem med en present till Liv. Han tycker att hennes MFF-napp inte är särskilt fin.

Mio kom hem med en present till Liv. Han tycker att hennes MFF-napp inte är särskilt fin.


är det här verkligen så mycket bättre. Be ware of the vampire. Jag som är ett Twilight-fan gillar nappen skarpt.

Är det här verkligen så mycket bättre? Beware of the vampire. Jag som är ett Twilight-fan gillar nappen skarpt.


Tog Li på bargärning med pepparkaks-burken.

Tog Liv på bar gärning med pepparkaks-burken.


Hej på en stund.
Puss och kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “Blodsugare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godkväll. Min son har också infektionsutlösande astma. Han genomgick en liknande undersökning med ekg m.m då han klagade på hjärtat särskilt i samband med fotbolls spelande. Man blir ju så klart orolig. Men de hittade inget fel och det har avtagit och nu när han är snart 11 år så har han ej klagat på det på länge. Cool napp hon fick av sin bror 🙂 Kram

  Svara
 • Så söta ni är tillsammans!
  Hoppas verkligen inte du behöver oroa dig för Mio, inte skoj när de klagar på hjärtat, men man får lita på läkaren.. Min man hade oxå svår barnastma som liten och fick ofta smärtor i hjärtat men det visade sig vara lungorna och luftrören som gjorde ont. Idag mår han superbra 😉
  Puss å kram

  Svara
 • Vilken cool napp, sött av Mio! Krya på Mio, tror och hoppas att det inte är nåt farligt! Men som du säger, bättre att få det på print så mammahjärtat kan koppla av 🙂

  Svara
 • Nej huva vilken läskig napp!! Rolig men läskig. Min dotter hade nog aldrig tagit den i munnen(höll sig bara till en sort), men Livan är väl härdad av sina bröder;-)! Skönt att få lilla Mio kollad. Man vill ju alltid ta det säkra före det osäkra. Kram

  Svara