Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:41 | november 23, 2010

Tävling!

Hej min vän. Hur har du det idag? Bra hoppas jag 🙂 Jag har haft en helt okej morgon. Ingen stress och så fort jag fått i mig lite frukost och kaffe blev jag på gott humör igen. Vaknar inte alltid på min bästa sida när klockan envist ringer i mitt öra 06.30. Jag gillar morgnar men avskyr den första stunden när man ska komma upp ur sängen.

Här är en i familjen som alltid vaknar på gott humör.

Här är en i familjen som alltid vaknar på gott humör.


Så glad att hon sjunger! Hon är den enda som kan väcka pojkarna utan att de suckar och stönar. Undra om William och Mio hade blivit lika glad om jag satte mig och sjöng och klinka på pianot?! God morgon, god morgon. Alla fåglar sjunger nu...

Så glad att hon sjunger! Hon är den enda som kan väcka pojkarna utan att de suckar och stönar. Undrar om William och Mio hade blivit lika glada om jag satte mig och sjöng och klinka på pianot?! God morgon, god morgon. Alla fåglar sjunger nu...


Är inne stan idag och ska beta av några möten. För att slippa fara in till stan flera gånger i veckan brukar jag boka in de flesta mötena under en eller två dagar. Så idag är det en typiskt mötesdag.
Nu till något kul för Dig. Tävling!
Vad sägs om att rama in ett sött tryck och pryda ditt barns vägg, med valfri bokstav eller namn. Eller något fint till dig själv att hänga upp i din hall, kök eller sovrum?
Liv har den här söta alfabetstavlan på sitt rum...

Liv har den här söta alfabetstavlan på sitt rum...


...tillägnad just henne.

...tillägnad just henne.


Nu har du och två andra chansen till det. Alltså tre stycken kommer vinna ett valfritt tryck från STUDIONELE. Och vet du vad?Skulle du inte vinna så får du 20% på allt om du uppger koden HANNAH när tävlingen är avslutad. Och nu något ännu bättre. Ytterligare 20% av summan kommer finaste Nele skänka till barnhemmet, till flickorna i Indien!
Det du behöver är bara att ge mig det rätta svaret på frågan ”Enligt de grafiska tavlorna på Studionele är kärlek (love) något. Vad?”, skriva vilken tavla du vill vinna och lämna svaret i kommentarfältet. Lägg gärna till vad eller vem just din kärlek är 🙂
Jag kommer dra de tre vinnarna på måndag 29/11. Lycka till!!!
All kärlek


84 kommentarer84 kommentarer om “Tävling!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love is easy! Min kärlek heter Peter och är det finaste i mitt liv!

  Svara
 • Svaret är EASY…
  Såsom kärleken till min familj och mina vänner…Kärleken är även gränslös!
  Tack för en bra blogg. Alltid lika kul att läsa och få en liten inblick i vem den riktiga Hannah är.. 🙂

  Svara
 • rätt svar är Love is easy!
  Vilken fin tavla, skulle så gärna vilja ge en sån till min 7 månaders son, med hans namn på.
  Tack för en jätte bra blogg=)

  Svara
 • Love is easy…<3!!!
  kram Malinapralina

  Svara
 • Love is EASY, så sant o så ljuvligt.
  Är ute efter en doppresent, ska defintivt in och köpa en till mina barns kusin som snart ska döpas. Tack för en underbar blogg.
  Kramar

  Svara
 • Love is EASY – Kärlek är ENKELT.

  Svara
 • Love is Easy=)
  Min underbara kärlek heter Tomas och han gör verkligen mitt liv värt att leva..
  massa kärlek till er<3

  Svara
 • Kärlek är ENKELT! (Love is easy)
  Så himla fina tavlor! Om jag vann skulle min 6-månaders Isak få den till sitt rum. Ha en bra dag!

  Svara
 • Love Is EASY- Och min stora kärlek heter Jonas och min son Hannes.

  Svara
 • Love is Easy! 🙂
  Det är just vad det är också 🙂
  Mina två största kärlek, mina fina barn Enrico och Romina <3

  Svara
 • Love is easy! Min kärlek heter Peter.

  Svara
 • Svar: Love is easy
  Min kärlek heter Christoffer, men vår kärlek tillsammans heter Elias och Axel, våra underbara barn!

  Svara
 • LOVE IS EASY.MITT LILLA BARNBARN SKA FÅ TAVLAN.HON ÄR DEN STORA KÄRLEKEN I MITT LIV.

  Svara
 • Svar Love is easy.
  Hoppas på att vinna den fina Your home is where your heart is.
  tavlan. Bor på Cypern och ibland vet man inte om Cypern eller Sverige är hemma så jag gillar den tavlan.

  Svara
 • Love is EASY. Min underbara dotter Wilma hade älskat den fina alfabetstavlan.

  Svara
 • Love is easy. Min sambo Magnus och vår dotter Klara är kärlek för mig <3 Älskar den fina alfabetstavlan =)

  Svara
 • Love is easy.Min stora kärlek är sambon Peter och våra 3barn.

  Svara
 • Love is EASY. Skulle gärna vilja att min älskade son Hampus 20 mån hade en bokstavstavla på väggen, den är såå söt 🙂 härlig blogg!!

  Svara
 • Svaret är Love i easy. Min stora kärlek heter Ronne och har levt med han sedan jag var 17 och nu är jag 47.Vi har haft 2 jobbiga år i samband med min sjukdom. Han är den bästa coach man kan tänka sig skulle inte ha klarat mig utan honom han är det bästa som hänt mig + mina fina döttrar. Om man får önska så skulle det bli fint med Love is easy i svart. Ha det gött. KRAM<3

  Svara
 • Kärlek är lätt: love is easy. Och jag skulle vilja ha ABC namntavlan om jag vann.Min kärlek och blivande man heter Roger och vår gemensamma dotter och våra respektive söner 🙂

  Svara
 • Love is easy! :-*
  Ska snart till att inreda minsta tjejens rum, och hennes namn finns inte om man inte specialbeställer, så det hade varit kul med en namntavla.
  kramar christel

  Svara
 • Love is easy…
  L som i Laura, min älskade dotter:)

  Svara
 • Love is easy! 🙂
  Mina kärlekar är min man och våra två underbara barn Ellen och Gustav. Om jag har stor tur och vinner skulle jag jättegärna vilja ha ABC namntavlan med namnet Emil på, eftersom det är namnet på en otroligt efterlängtad liten kusin som tittar ut vilken dag som helst.

  Svara
 • Love is easy!
  Vill så gärna ge en alfabetstavla till familjens senaste kärlek, Tuva… 😀

  Svara
 • Love is easy =) Jag skulle jätte gärna vilja vinna My house was clean last week, sorry you missed it! i svart A3 med två små barn är det oftast så det känns när folk kommer och hälsar på men självklart är de och min sambo kärlek för mig =)

  Svara
 • Love is easy 🙂 så sant så!
  Om jag vinner så vill jag gärna få tavlan; My house was clean last week,sorry you missed it!
  Kärlek för mig är när mankommer hem efter jobbet och till ett varmt hus fullt med barn och man som väntar på en!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tack för att du delar med dig av ditt liv och förgyller min vardag.

  Svara
 • Love is easy.
  Jag vill gärna vinna den fina ABC tavlan som Liv har. Min stora kärlek är O som i Ozzy, min älskade ettåring <3

  Svara
 • Love is Easy!
  Håller med fullständigt.
  Mina största kärlekar är självklart mina döttrar, Klara och Ellen, och min man Fredrik förstås.
  Har blivit ”beroende” av att läsa din blogg, den är så härlig.
  Vi har just börjat med att prata om alfabetet med Klara (hon fyller snart tre år). Så en alfabetstavla med hennes namn vore en jättebra present till henne.
  Kram Fia

  Svara
 • Love Is Easy
  Kärleken är helig, måste vårdas
  Kärlek till er alla
  Jag skulle vilja ge tavlan ”My house was clean last week, sorry you missed it!” i rosa färg till min älskade mor.

  Svara
 • Kärleken är enkel! Love is easy!
  Min största kärlek heter Joakim och är mannen i mitt liv. Med honom kan jag se mig själv skaffa barn, uppfostra dem, resa, gråta, skratta renovera hus och honom kan jag verkligen tänka mig att åldras med. Allt som hör livet till!
  Skulle jättegärna vilja vinna bokstavstavlan! Skulle vara en galet fin julklapp till min yngsta systerdotter Lisa som är världens gladaste och charmigaste 7-månaders bebis!
  Kramkram

  Svara
 • Hej! Svaret är Love is easy! Kärlek för mig är min familj, man och tre underbara döttrar. Känner mig ödmjuk och tacksam för att jag har dem. Skulle jag vinna så skulle det bli en fin tavla till min yngsta tjej som julklapp. MVH Lina

  Svara
 • Hej!
  Svaret är Love is easy!
  Jag vill gärna vinna lika fina tavla som liv har, vore en jättefin julklapp till min dotter.
  Kram Jenny

  Svara
 • Love is easy. Min kärlek är min son och min man. Tavlan ”Bilar” skulle jag vlja vinna.

  Svara
 • love is easy= kärlek är enkelt! Min stora kärlek heter Daniel, vi har varit ett par i snart 8år. Våran stora kärlek fick vi i mars då vår son föddes!

  Svara
 • Svar: Love is Easy. Skulle vilja vinna just en sån tavla. De var jätte fina.
  Min kärlek är mina 2 barn som är 9 & 15 år.
  Kram

  Svara
 • LOVE IS EASY! Skulle vilja vinna en sådan som fina Liv har, superfin:)
  All min kärlek och lite till går till min underbara som Carl som kom den 17 september!, han är det bästa som hänt mig och jag är lycklig fast hans pappa valt att inte vara med!
  Stor varm kram till dig!

  Svara
 • Svaret är ”Love is easy”. Vinner jag så önskar jag mig en ABC tavla, med ”A som i Alice”.
  Mitt livs kärlek är L som varit min i 21 år nu, vi träffades första året på gymnasiet och det var kärlek vid första ögonkastet. Han får fortfarande mitt hjärta att klappa fortare och när jag ser honom i ett rum kan jag inte fatta att han är min!
  Tre fantastiska barn har vi skapat, och de är födda samma år som dina; 2001, 2003 och 2009! Den sista är faktiskt född bara några dagar före Liv! 😀

  Svara
 • Love is easy är svaret =) Jag skulle så gärna vilja vinna en alfabetstavla till min son Ludwig som snart fyller 6 månader, den skulle hänga i hans nya barnrum som vi håller på att inreda för fullt!
  Ha en underbar kväll!

  Svara
 • Love is easy är svaret! Min stora kärlek heter Thomas och vår finaste kärlek känner vi för våra barn Noel och Cleo 🙂 Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en alfabetstavla till min dotter Cleo! Önskade att den kunde pryda hennes framtida rum som vi letar efter 🙂 STOR kram

  Svara
 • Love is easy!
  Tyvärr är den inte alltid det, iaf inte när ens stora kärlek inte längre finns här…
  Om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja ha en ”my house was clean”-tavla.
  Tack för en underbar blogg, där man alltid kan gå in och samla kraft.

  Svara
 • Love is easy! Mina 2 stora kärlekar är min fästman Tomas och våran dotter Stella :). Den rosa tavlan med en uggla på skulle passa perfekt i Stellas rum så den önskar jag få vinna. Kram

  Svara
 • Love is easy! Min kärlek och allt är min dotter Saga som är jämngammal med Liv. Snart flyttar vi till ett hus och bokstavstavlan är allt jag letat och velat ha till hennes kommande rum. Hållerr tummarna för att den får pryda hennes vägg!

  Svara
 • Love is easy! Abc namntavla. Min systerdotter JULIE som ska döpas inom kort är min ögonsten, hon är första syskonbarnet och skäms gärna bort! Detta hade varit en perfekt dop present till henne. Och jag som är student har tyvärr inte den bästa ekonomin och nu när det är dags för dop presenter och julklappar så hade en vinst här inte varit helt fel så jag håller tummarna! Kram

  Svara
 • Rätt svar: Love is easy ! Om jag har sån tur och vinner,önskar jag få ” My house was clean…med svart bakgrund. Mina kärlekar är mina 2 pojkar och min sambo! Tack Hannah, för att du delar med dej av ditt liv! Kram Åsa

  Svara
 • Hej Hannah. Rätt svar är: Love is easy! Vilket den inte alltid är har jag nu märkt. Den enda kärlek jag vet är säker är den jag har till min kära familj och släkt. Den andra stora kärleken väntar jag fortfarande på. Om jag vinner skulle jag väldigt gärna önska mig den där det står ”Your home is where your heart is”. Stor kram.

  Svara
 • Love is easy 🙂 Om jag vinner skulle jag vilja ge den jättefina bokstavstavlan till min lilla kärlek min fina brorsdotter Elise! Kram

  Svara
 • Love is EASY 🙂
  Om jag vinner vill jag ge en ” Your home is were..” till min underbara stora syster som alltid ställer upp för mig och sin familj.
  Tack för en superbra blogg!
  Kram

  Svara
 • Love is easy. Min absolut största kärlek här i livet är min dotter som är 6 månader. Det största och det bästa en mamma och pappa kan få. Såklart är min sambo med på ett hörn av kärlek, men kärleken till mitt barn kan ingen ta ifrån mig. Jag önskar att få vinna en ABC tavla, lika som Liv har. Men med namnet L som i Lea. Underbar sida ni har, bra gjort!

  Svara
 • Love is easy! Jag skulle vilja vinna alfabetstavlan med ”A som i Alva” och detta är till min nyaste lilla kärlek, min dotter som fyller 1 år på måndag 29/11. Det vore verkligen roligt att få ge den fina tavlan till henne i present. Kram från en ny medlem i Bloggfamiljen.

  Svara
 • Love is easy är svaret! =)
  Skulle så himla gärna vilja ha den bokstavstavlan till min lille son som är exakt lika gammal som din Liv. Han är underbarast i världen, vad hade jag gjort utan honom!
  Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Svaret är Love is Easy 🙂
  Alfabetstavlan skulle jag vilja ha om jag vann 🙂 Hade vart den perfekta doppresenten till min lille Oliver 2 månader som skall döpas den 18 december.
  Kärleken till min man och mina barn Alfons 4 år och Oliver 2 månader är obeskrivlig. De är det bästa jag har och älskar dem över allt annat. 🙂

  Svara
 • Love is Easy….. Vann jag skulle jag vilja vinna alfabetstavlan å min största kärlek är min dotter Mirakel….

  Svara
 • Hej Hanna!
  Svaret är ”Love is easy”. Jag skulle vilja ha tavlan som heter Tuff-Tuff-Tuff (blå) till min fina lille prins William som är två år och fullkomligt älskar tåg (och även djur). Tack för en fin och intressant blogg. Kram!

  Svara
 • LOVE IS EASY….. Min kärlek är mina två döttrar och min sambo. Och om jag vinner vill jag gärna ha en Välkommen tavla med röda fåglar.

  Svara
 • Svaret är att Love is Easy!
  Jag skulle så gärna vilja vinna en alfabetstavla. TAvlan skulle jag sedan ge till mitt underbara gudbarn Liam i julklapp!
  Kram

  Svara
 • Svar: Love is Easy
  Önskar: Fisketur med pojke(Dop-present)

  Svara
 • Svar: Love is easy! Fiiina tavlor!! Gillar bokstavstavlan med O som i Oscar bäst =) Det är också han som är min absolut största kärlek, min älskade gosse som blir 3 år i december. Hans största kärlek är dock farmor… För några dagar sedan skulle jag natta honom och då sa han; ”Jag tycker bara om Farmor!” Jag: ”Nämen du tycker väl om mamma o pappa också?” Han: ”Näää, bara EN, FARMOR!!” Jag: ”Men då blir ju mamma ledsen…” Han: ”Jag ska hämta ett plåster till dig mamma, då blir du glad igen!!” 😉 (Vill bara tillägga att han egentligen är värsta mammagrisen 🙂

  Svara
 • Svaret du vill ha är Love is easy…
  Skulle jag vinna så önskar jag tavlan med just texten Love is easy.. Röd text på vit bakgrund 🙂
  Kram Mia

  Svara
 • Love i easy!
  Fågelbur med familjenamn.
  Denna skulle jag vilja ha! Det står redan vårt efternamn i. Kärlek för mig har inte alltid varit ”easy”, men nu är den stark och trygg. Min kärlek är min familj (man och två döttrar), mina fina fåglar tillsammans i Gustavssons bur.
  Trevlig advent.
  vh
  Mamma Monika

  Svara
 • LOVE IS EASY
  Vinner jag önskar jag Fisketur med pojken.
  Mina stora kärlekar är såklart min blivande man och mina två underbara barn.

  Svara
 • Svaret är Love is Easy:)
  Jag har fyra kärlekar. Min sambo och våra tre barn.
  Om jag vinner skulle jag vilja ha Välkommen-tavlan med röda fåglar, då den skulle passa utmärkt på övervåningen!:)
  Carin

  Svara
 • Halloj Hannah!
  Svaret är love is easy.
  Min allra största kärlek är nog till livet! Ibland måste jag bara sätta mig ner och ta in allt som händer mig och vilka spratt livet ger mig.
  För ca 3,5 år sedan levde jag som galen singel i skåne och pluggade på högskola, fast besluten över att göra karriär. Meeen; idag sitter jag i Öregrund i norra roslagen med en liten Viggo på 5 mån och är yberkär i min kille Mårten! Och jag har aldrig varit lyckligare!!
  Så visst är kärleken lätt när man får hitta rätt. Och visst älskar jag min familj över allt annat.
  Stor kram till dig, och tack för en toppenblogg. Den har hjälpt mig många gånger när livet som gravid vart trist!!!
  Om jag vinner skulle Viggo bli glad för den fina bokstavstavlan.
  mvh ankie

  Svara
 • love is easy är nog svaret,min stora kärlek är min man sen 33 år tillbaka,vi har delat allt sen jag var 17 år och tro det eller ej men det blir bara bättre och bättre och nu med 6 barn barn,7kommer i maj,då skulle den svarta tavlan med orden your home is where your hart is,kram

  Svara
 • Love is easy är rätta svaret. jag vill gärna vinna en your home is where tavla i svart, superfin. Min stora kärlek är de 3 grabbarna som jag har hemma!

  Svara
 • Love is easy!Jag vill gärna vinna tuff tuff blå till mitt yngsta barnbarn Oscar snart 3! Mina stora kärlekar är mina barn och mina 3 underbara barnbarn Olivia Lea och Oscar!

  Svara
 • Svaret är Love is easy! =)
  Jag skulle jättegärna vilja vinna den rosa ”gökur”-tavlan till min underbara dotter Elin som är 8 månader. Hade blivit en perfekt start på hennes alldeles egna rum som jag ska börja inreda! =)

  Svara
 • Love is Easy.
  Jag skulle vilja ha den rosa tavlan med ”Your home is where your love is” om jag skulle vinna.
  All min kärlek går till mina 2 barn och min sambo som är superduktig med sina nya ”bonusbarn!!! Jag älskar dom av hela mitt hjärta

  Svara
 • Love is easy – kärlek är enkelt 🙂
  Min allra största kärlek är min son Milo, och självklart min sambo 😉
  Om jag vann skulle jag vilja ha den magiskt vackra tuff tuff med Milos uppgifter på.
  Köpte den rosa förra veckan till hans kusin och blev väldigt imponerad 🙂

  Svara
 • Rätta svaret; ”Love is easy”
  Om jag vinner skulle jag vilja önska ”ABC namntavla”
  Kärlek för mig är vad som kommit ur just kärlek; mina två älskade döttrar
  Tack för en underbar bloggsida!

  Svara
 • Hej Hannah, Det korrekta svaret är: Love is easy. Om Jag vinner önskar Jag den blåa tavlan ”Beauty”. (min dotter & jag får nog slåss om den i fall jag vinner ;-)) Kärleken i mitt liv är min familj som består av min 14 åriga dotter och inte minst vår lilla vovve.:-) Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Det rätta svaret är ”Love is easy”. Om jag skulle vinna så önskar jag samma tavla som Liv har, fast med texten ”A som i Alice”.
  Varma hälsningar
  Maria

  Svara
 • Love is easy 🙂
  Skulle turen vara på min sida skulle jag villa ha tavlan M som i Mullvard och Myra i rosa, skulle bli en perfekt Julklapp till vår Lilla Mélanie som ännu är så liten att det är svårt att hitta julklappar åt henne… Men den här skulle sitta fint på vägen i hennes blivande rum 🙂

  Svara
 • Love is easy!
  Underbara barntavlor! Min son som heter Lias skulle älska en tavla med sitt namn på eftersom det namnet sällan finns på pennor/muggar eller liknande! Så en lejontavla med ”L som i Lias” skulle det bli! 🙂
  Fast för min egen del så bara älskar jag tavlan med texten ”my house was clean last week, sorry you missed it”, klockren!! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Svaret är: LOVE IS EASY. Om jag skulle vara den lyckliga vinnaren, önskar jag mig den fina bokstavstavlan. Då skulle det självklart bli E som i Elay – min 1-årige son. Mina kärlekar är självklart min älskade sambo o våran son (guldklimpen)! 😀
  Håller tummarna för vinst! 😀
  Kramar Jeje!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Love is Easy – Kärlek är enkelt är svaret. Min kärlek heter Novelia och fyller 1 år på luciadagen.
  Hon ska snart få flytta in i sitt nya rosa rum när det blir klart. Jag skulle bli jätteglad om hon fick tavlan tuff-tuff-tuff(rosa) med sitt namn på.
  Tack för en bra blogg. 🙂

  Svara
 • hej hannah! svaret är ”love is easy” och jag tycker bokstavstavlan är fin och rolig. om jag vinner den får det gärna stå ” G som i GRY ”
  ha det bäst <3 😉

  Svara
 • men det blev ju inget hjärta….. trodde jag äntligen kunde :/

  Svara
 • Hej!
  Svaret är ”love is easy”. Min största kärlek är min familj, mina fyra barn och min man. Den är som mest påtaglig när vi ligger i sängen och trängs allihop. När man precis ska somna, vinkar till sin man långt där borta, har alla nära och vet att de mår bra!
  A

  Svara
 • ”LOVE IS EASY” Jag har följt eran blogg länge men slarvade bort lösenordet så jag har inte kommenterat på ett tag men nu har jag äntligen tagit tag och fixat så jag kan logga in igen. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en fin bokstavstavla till vår nyfödde son, vi trodde inte att vi kunde få barn så han är verkligen ett litet mirakel och alldeles alldeles underbar :)) Puss på er och tack för en bra blogg!

  Svara
 • …och min största kärlek i livet nu är naturligtvis vår nyfödda son (och min man såklart)!!!!!! 😉

  Svara
 • Hej! Love is easy när det gäller ens barn 🙂 Skulle bli glad över att få tavlan ”Fågelbur med familjenamn” Där skulle mitt namna vara med och mina 5 barn på jorden och i himlen(lilla tösen i himlen som skulle fyllt 7år 10dec). Alla barnen är helsyskon från 6år upp till 17år. Två killar först sen blev det ngr töser. Att älska sina barn är easy. De är den största kärleken som finns! Trevlig advent. Kram

  Svara
 • Love is easy! Jag skulle så gärna vilja ha en likadan alfabetstavla fast med min sons namn Alvin. Vi ska snart börja göra iordning hans egna rum och den skulle bli så fin där! Kärlek för mig är min Patrik & våran lilla Alvin såklart! ♥

  Svara
 • Svaret är Love is easy!
  Skulle vilja ha tavlan Your home is where youre heart is i grått.
  Min största kärlek är familjen! Man och tre döttrar. Kram

  Svara