Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:07 | november 24, 2010

Det lilla hjärtat

Hej igen. Ligger i sängen och har precis sett klart Grey´s Anatomy. Gillar verkligen den serien och ikväll var det ett bra avsnitt, tycker jag. Vill ha en box med den nyaste säsongen, bädda ner mig i soffan med massor av gott och se avsnitt efter avsnitt.
Grey´s maraton vill jag ha!
I reklampausen blev jag så full i skratt när jag såg den ny ICA-reklamen. Den med Jerrys kompis. Måste nästan köpa Måns julskiva bara för det.
Såg även att Victoria (Matplatsen) tipsat om den skivan. Kanske något för en julgalning som jag. Eller kanske bara för att han är Jerrys kompis 🙂

Ikväll ska jga inte somna med sminke och kläder på. Peter kommer snart hem från sin tennis så skulle jag somna väcker han nog mig.

Ikväll ska jag inte somna med smink och kläder på. Peter kommer snart hem från sin tennis, så skulle jag somna väcker han nog mig.


Jag har alltid undrat hur man gör de små hjärtana i sin blogg. Har letat och provat alla möjliga tecken på tangentbordet. Jag gillar att göra en glad, ledsen eller flirtig gubbe efter vissa saker jag skriver. Ibland för att förtydliga att jag inte är fullt så allvarlig eller bara för att jag gillar det helt enkelt. Idag hjälpte en vän mig med hur jag gör det lilla hjärtat (tack Melinda). Så framöver blir det många små hjärtan här hos mig ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Det lilla hjärtat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att det funkar nu Hannah! Mer hjärtan och kärlek åt oss alla 😉 . Tack för att du finns. Du är som en ängel både utanpå och inuti. ♥
  Sweet dreams!

  Svara
 • Åh, glömde…fint med ett vintersnöigt Bloggfamiljen. Här i Gbg är det vitt överallt nu. Så vackert.

  Svara
 • Hej
  Var hittar jag receptet på den goda kräft soppan?
  Min pappa sa att det var den godaste soppa han ätit.Så jag får åka hem till mina föräldrar och äta soppa,min sambo gillade inte den ,hoppas bara att våra barn kommer att tycka om den.
  mvh Therese
  mvh Therese

  Svara
 • Visst är den god! Love it! Jag lägger ut receptet imorgon. Stor kram 🙂
  /H

  Svara
 • Jaaa visst är Greys bra….. Jag tycker också om ICA reklamen fast favoriten är Judit och Judit. Kram på er alla och sov gott!

  Svara
 • Hej! det med hjärtat har jag också undrat? hur gör man?

  Svara
 • God morgon Hanna,
  Först en fråga – vit skjortan som du hade på dig igår är så himla snygg och mysig. Var hittade du den?
  Läser om julmys i din blogg, igår skickade min sambo mig ett mms på julstjärnor som han hade ställt ut fönstret i vår nya utbyggnad. Fick en kick av julstämning! I helgen ska jag överraska min sambo med en hotellövernattning, fick idéen från dig. Behöver komma bort från renoveringsarbete och annat som tar vår tid.
  Tack för en härlig blogg!
  Kram kram

  Svara