Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | november 24, 2010

Hemmadag

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt. Har vaknat varje kvart känns det som, och det är så hemskt för jag är beroende av sömn. Att sova är näst in till min bästa hobby 🙂
Jobbar hemifrån nu på förmiddagen för efter lunch ska jag och barnen göra ett reportage för tidningen ”Föräldrar och barn”.
Sitter som en zombie och äter en sen frukost men vill helst av allt bara sova. Har dock en krönika och annat som ska lämnas innan en viss deadline så det är bara att ta en extra stark kopp kaffe.
Var rädd om dig.
frukost
All kärlek


5 kommentarer5 kommentarer om “Hemmadag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Jag heter Annelie & läser din blogg dagligen, alltid fina bilder & intressanta inlägg!:) Har själv en dotter i Livs ålder & min sambo sedan tidigare en son i Williams ålder. Nu har jag precis startat ett klädföretag med varma, annorlunda & färgglada barnkläder från Sydamerika. Är inte lika proffsig som du på att blogga men försöker:) & har startat en blogg med mina kläder: http://barnkladerfargglada.blogspot.com. Vore roligt om du ville titta! Ha en mysig dag i snöovädret!

  Svara
 • God morgon vackra du. Kanske det är månen som spökat inatt hos dig.
  Idag har jag varit hos mig underbara coach och fått lite energi, jag brukar få ligga i hennes ljusterapi lampa. Idag var det så nödvändigt. Har varit så låg nu en längre tid. Men ändå så känner jag att jag går framåt i min egen utveckling.
  Hoppas du får en bra dag trots din trötthet, jag har känns samma lika jag med länge nu. Man vill bara sova.. Men vi får hoppas det går över.
  Kram kram och lev dagen

  Svara
 • Hej bästa du! Det är så mysigt att läsa det du skriver…hela din familj är mysig! Tack för du delar med dig av allt. Kramar

  Svara
 • Gott med en mysig lång frukost!!

  Svara
 • Är glad för att du skriver så mycket om dig och din familj. Ni verkar vara så underbart goa! Alltid roligt att läsa och ta del av! kram Marika

  Svara