Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:57 | november 24, 2010

Matte roligare än Super Mario

God kväll min vän. Hur har din dag varit? Jag har precis fått Liv att somna, men det var inte så svårt. Efter att hon druckit sin välling i min famn somnade hon med öppen mun. Hon hann inte ens stoppa in nappen. På vardagarna är det aldrig några problem att få henne i säng. På helgen däremot vill hon vara vaken jättesent. Hon är så trött att hon bara går runt och tjurar men vägrar ändå somna (till allas förtret).
Gillar lugnet som kommer över mig vissa kvällar. Man har inte något att stressa upp sig över, inga tider att passa och de flesta har gått hem från sina jobb så man behöver inte vänta på samtal. Vissa kvällar har jag dock en förmåga att börja tänka på saker som jag borde gjort men inte gjort. Allt från räkningen som legat i brevhögen en dag för länge till hur jag ska hinna fixa och göra fint inför jul. Jag, knäppisen, i ett nötskal 🙂
Ikväll har jag i alla fall ett lugn över mig och det ska jag njuta av. Ska sortera lite tvätt och sniffa sköljmedel. Jag har t.o.m. fått Liv att älska lukten på våra kläder. Hon brukar hjälpa mig i tvättrummet och då tar hon en nytvättad tröja, luktar på den och säger mmmm med hög röst och ler. Det är min tjej det!
a138
Förmiddagen gick åt till att skriva och förbereda inför kommande jobb. Min krönika till nästa fredag i Klick! kommer handla om ett fenomen som jag tycker är väldigt intressant och irriterande. Vad som förväntas av en mamma kontra vad som förväntas av en pappa. Du vet när man ser en dam stå och le och beundra den ensamma pappan på ICA som kan handla och samtidigt ta hand om sitt söta barn som springer runt. I en liknande situation rynkar hon på näsan och suckar åt den ensamma mamman som inte kan ha koll på sin snoriga unge. Nu menar jag inte att det alltid behöver vara så men det är en liten tanke som jag har. Läs gärna nästa fredag så ser du mer vad jag menar.
Efter lunch for jag och hämtade barnen och så fotade vi för tidningen ”Föräldrar och barn” här hemma. Det numret kommer ut i slutet på januari.
a225

William blev fotat med sin gitarr...

William blev fotat med sin gitarr...


...och så spelade han för oss.

...och så spelade han för oss.


När vi var klara med det och jag med intervjun så var det dags att krossa William och Mio i Super Mario. Jag trodde nog att jag var bättre än vad jag egentligen var. Det slutade med att jag blev utklassad och mitt sällskap byttes ut mot en matteläxa 🙂
a59
Jag gav inte upp!

Jag gav inte upp!


William tröttnade dock på mitt usla spel och mitt tjat om en rematch, så han lade sig på golvet och gjorde sin matteläxa!

William tröttnade dock på mitt usla spel och mitt tjat om en rematch, så han lade sig på golvet och gjorde sin matteläxa!


Förlåt, för den usla bildkvalitén. Har varit tvungen att fota med min mobil för att ingen av mina två kameror har fungerat. Den ena är urladdad och laddaren ligger i Kina och den andra kamerans sladd som man kopplar till datorn har gett upp. Ska komma på en lösning ikväll så det blir ordentliga bilder framöver.
Tack för att Du finns, du är värdefull ♡
Puss och kram


12 kommentarer12 kommentarer om “Matte roligare än Super Mario”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med en lugn kväll. Det är samma här. Efter en dag med familjen sover flickorna och Mattias spelar tennis. På förmiddagen var vi och åkte skridskor allihopa. Cornelia som är knappt två tyckte det var urtråkigt, men Felicia som är 4,5 älskar det. Hon är van att bara åka med pappa, eftersom jag är reumatiker, mer idag var jag med en stund på isen. Familjelycka! Sen bakade vi lussebullar på eftermiddagen. Helt enkelt en riktigt vintrig familjedag!
  Såg att jag var nämnd på förstasidan av bloggfamiljen och jag vill verkligen säga att jag är ärligt glad att kunna hjälpa till. Jag har även pratat med min fyraåring och berttat att vi gett bort pengar till flickor i Indien. Hon såg kortet på datorn och tyckte det var spännande. Jag vill att barnen ska lära sig att vi kan ge till andra.
  Tack för en bra blogg! Jag kikar in varje dag och r jag glad känns det kul och är jag grinig får jag alltid en liten boost. Hoppas du har en bra kväll. Kram

  Svara
 • Hej finaste Nua 🙂 Vilken underbar dag ni verkar ha haft. Nu väckte du liv i min galna julkänsla igen! Ser du vilken glädje du gav flickorna med din gåva. Har ett tack från dem till dig son jag vill skicka. Vill du maila din adress till Peter så lägger jag brevet på lådan direkt.
  Jag hade reumatism som barn och led mycket av det. Nu känner jag bara av det vid väderomväxlibgar. Särskilt när det blir riktigt kallt. Då låser sig mina leder i höft och knän. Vidrig smärta. Hoppas att det blir bättre och bättre för dig, så du slipper smärtan.
  Tack än en gång för ditt stora hjärta!
  Stor kram
  /Hannah

  Svara
 • Mysigt ni verkar ha det =)
  Har inte kameran utan datorsladd ett minneskort som går att plocka ur och sätta direkt i datorn? Väldigt smidigt – använder aldrig sladd till min kamera längre. Risken är dock att man glömmer kortet i datorn och nästa gång man ska fota… Ja, du fattar…
  Kram
  Anna

  Svara
 • Anna, tack för tipset, men tyvärr fungerar inte det på min MAC. Däremot så har jag en liten manick som man sätter minneskortet i och sedan in i datorn. Nu gäller det bara för mig att hitta den i röran här hemma 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Äntligen har jag fått tummen ur och registrerat mig som medlem så jag kan kommentera här på Bloggfamiljen 🙂 Läser alltid din trevlig och mysig blogg, tack för att du delar med dig av ditt och din familjs liv på det sätt som du gör.
  Hoppas du får en skön och avkopplande kväll
  Kramar Bella

  Svara
 • Jag brukar också stå och sniffa på den nytvättade tvätten. Berättade det för min chef idag, och han bara skakade på huvudet och sa att jag var knäpp =) Men jag sa då att jag vet fler som gör så =)

  Svara
 • Liksom Bella har jag äntligen kommit mig för att regga mig, har följt bloggen sen starten ju! Det är alltid mysigt att kika in här och se vad ni har för er, får samma sköna känsla som när jag sett en bra ”feel-good-film” 🙂 jag vill bara tacka för att du delar med dig av ert liv, ger tips och inspirerar. Grymt välskriven blogg också! Du är grymt proffsig på det du gör och du är en supermamma! Kram från Klaramatilda!

  Svara
 • Åh, tack! Vad glad jag blir! Du ska veta att dina ord gjorde mig glad ända in i hjärteroten 🙂
  Kram kram
  /H

  Svara
 • tack Hannah för en härlig blogg att följa varje dag! Har följt den i princip varje dag sedan ni startade bloggfamiljen, och det finns ingen risk jag slutar läsa heller för den delen 😉 Jag är också tokig i sköjlmedel, speciellt den blåa som jag sett att du också har som favorit. Brukar ibland lämna flaskan öppen så det sprids en härlig doft i hemmet, min sambo tycker jag är tokigt knäpp 😉 haha. Varma kramar Jaqueline

  Svara
 • Gokväll i vinterlandet! Så mysigt med snö, fast det medför en del problem. Visst är det härligt när man får känna lugnet inombords, längtar efter det nu. Jag håller på att måla ett gammalt trätak till vitt, blir så fint och det ska bli sonens nya rum. Till helgen ska jag och dottern inreda det i smyg, så när han kommer från pappsen nästa gång så står det klart, så mysigt. Efter det ska jag försöka varva ner, men då vill man ju börja fixa inför julen som du skriver, jaja, mycket har vi som snurrar i knoppen och ibland måste man sortera o solla!
  Sov så gott & dröm sött!
  kram

  Svara
 • Jag älskar att spela Wii med barnen, bäst tycker vi i vår familj att super mario galaxy är , skitkul…jag är superbra…kramis*

  Svara
 • Hej Hanna! Först och främst måste jag bara säga att du är en riktig fräsching!!! 🙂 Sen undrar jag var du har köpt de snygga runda plyschkuddarna som ligger på golvet? Jätteläckra, verkligen!
  Må så gott!
  Maja

  Svara