Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:17 | november 25, 2010

Jag, både frusen och fläckig

God kväll. Har du haft en fin dag? Här hemma har det varit lugnt men ändå mycket att göra. Har ätit middag och ska strax natta Liv och sedan få pojkarna i säng. Imorgon blir det att gå upp tidigare än vanligt, så jag vill också komma i säng snart. På morgonen sjunger pojkarna och deras klasskompisar i Maria Kyrkan. Härligt att börja första advent-helgen med fin julmusik i kyrkan. Dock blir det tyngre stämning efter det för då ska jag och Peter på begravning. Det är Peters nära vän, som så tragiskt gick bort alldeles för ung, som ska begravas.
Det var piano och gitarrlektioner för pojkarna efter skolan så jag och Liv valde att stanna kvar där och lyssna lite.

Innan det var dags för oss att lyssan förderv jag och Liv tiden i lekrummet som finns där. Jag har varit så frusen hela dagen att både mössa och jacka har varit på trots att jag varit inomhus.

Innan det var dags för oss att lyssna fördrev jag och Liv tiden i lekrummet som finns där. Jag har varit så frusen hela dagen att både mössa och jacka har varit på trots att jag varit inomhus.


det är verkligen ett bra ställe som de går och lär sig spela sin instrument. Det finn sång, dans och många andra aktiviteter för barn. Skönt att de även har tänkt på småsyskonen med att ha ett lekrum. Humingbirds Music Center heter det.

Det är verkligen ett bra ställe som de går och lär sig spela sin instrument. Det finns sång, dans och många andra aktiviteter för barn. Skönt att de även har tänkt på småsyskonen med att ha ett lekrum. Humingbirds Music Center heter det.


William spelda elgitarr och hans gitarrlärare Martin spelade trummor. Blev imponerad!

William spelade elgitarr och hans gitarrlärare Martin spelade trummor. Blev imponerad!


Peter tittade på mig med konstig blick och frågade om jag sett hur jag såg ut. Tittade i spegeln och möttes av detta…
...Fläcktyfus? har nog varit lite slarvig när jag kletat in mig med brun-utan-sol. Var nog mer noggrann med ansiktet.

...Fläcktyfus? Har visst varit lite slarvig när jag kletat in mig med brun-utan-sol. Var nog mer noggrann med ansiktet.


Hörs imorgon.
All kärlek ♥


16 kommentarer16 kommentarer om “Jag, både frusen och fläckig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Vad härlig start på dagen imorgon med sång av barnen!
  Jag ska tänka på er imorgon när ni ska på begravning. Min bror dog för två månader sen och saknaden är så stor. Vi har ju haft begravning och det var riktigt jobbigt, men viktigt att få ta farväl, även om jag inte vill se det så. Hoppas att det blir en riktigt fin begravning. Har förstått tidigare av Peters blogg att hans vän ändå levt sitt liv som han ville. Även om det så klart blev alldeles för kort.
  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah vännen!!!
  Fick idag mitt fina Lundmyr paket jag vunnit… VAd som förbryllade mig var att det inte alls var det påslakanet som framgick på bilden jag fick… Ska jag kontakta Lundmyr för bäst svar eller går jag genom er….?????
  Kram Jennie….p.s Emilia sover i sin fina pyjamas D.s

  Svara
 • Jag har kontaktat Lundmyr ikväll. Givetvis löser vi det om det blivit fel. Ha det bra.

  Svara
 • Tack snälla Peter….

  Svara
 • Hej , visst är det härligt när barnen gillar sina aktiviteter och speciellt musik, man blir så glad av det!
  Ha ha ha,skrattat åt att Peter sett skarven på BUS 😉 jag såg nyss ett avsnitt av Kungen från Queens där hans fru smetat på sig BUS och smörjer sig mer och mer , det slutar med att hon ser ut som Usher 😉
  Natti Natti…

  Svara
 • Vad tjusigt du fick till det på axeln ;).
  Misstänkte BUS när jag såg ditt tidigare inlägg där du fotat dig själv :).
  Kramis

  Svara
 • Jag sänder en tanke till er i morgon när ni ska på begravning.Stor STYRKEKRAM.

  Svara
 • Ser du detta Hannah så säg till Peter att gå in och läsa min text i hans sista inlägg.Tack

  Svara
 • GokvällEller miss i nassen!Har jobbat tills nu, så nu tittar jag in här innan läggdags. Vad kul att killarna spelar instrument, musik är underbart. Tänker på er imorgon, begravningar är ofta såå fina, men också så jobbiga! i måndags somnade en släkting till mig in 47 år gammal i cancer, så sorgligt! blir så arg över alla hemska sjukdomar, livet är så orättvist ibland. Nu får man plocka fram alla fina minnen!
  Sov så gott och mina tankar är hos er lite extra imorgon!
  kram
  kram

  Svara
 • Hihi…sådär fläckig lyckas jag alltid bli och speciellt på händerna. Tycker det är svårt att tvätta av sig krämen på händerna utan att lämna spår…vojne vojne vilka problem ;o)
  Hoppas det blir en fin stund trots allt idag. Usch, det är aldrig kul med begravning och särskilt inte när det är någon som gått bort på tok för tidigt. Ni finns i mina tankar idag!
  Kram Lovisa

  Svara
 • Snälla gulliga Hannah kan du tala om vad du använder för brun utan sol kräm!!!Din fakebränna ser jättebra ut…kram Lena*

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tänker på Dig och Peter i dag….
  STOR KRAM till er båda
  / Helene

  Svara
 • Hi hi det där känner man igen 😉 Sexigt värre!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad fint att pojkarna ska sjunga i kyrkan. Är inte troende men älskar kyrkor och sång i kyrkan, det är så himla vackert och stämningsfullt!
  Jobbigt med begravning, men jag är övertygad om att den blir vacker.
  Ta hand om er!
  Stor kram!

  Svara
 • Så mysigt att pojkarna ska sjunga i kyrkan som start på en efterlängtad första adventshelg, men desto tråkigare med Peters vän som gått bort på tok för tidigt, det är så tragiskt när levnadsglada unga männsikor inte längre får vara kvar i livet, man blir så illa berörd och jag hoppas att han fick en ljus, fin och minnesvärd begravning…
  Önskar dig en trevlig helg
  Kramar Bella

  Svara
 • All kärlek till er på denna tunga dag. Livet är bra skört.
  Stor kram till er båda
  M

  Svara