Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | november 25, 2010

Spritad kuf

Hej igen. Blev så hungrig när jag lade ut inlägget innan detta, så jag var tvungen att gå ner och rota i kylen. Nu är jag tillbaka med mätt mage och kan skriva igen.
Denna härliga vintermorgon vill jag börja med att välkomna ett nytt tillskott till ”familjen”. Igår började nämligen STARWOMEN blogga här. Hon fick även själv ett litet tillskott i sin familj. För några dagar sedan kom Maximilian till världen. Hon har en mysig och varm blogg som innehåller allt man gillar. Mode, inredning, mat och familj. Du kommer älska den!  Är så stolt och glad över alla tjejer som skriver här, Victoria, Karolina, Lou, Kina, Lizette och Anna och så har vi även en man, och han är jag också väldigt stolt över. Jag är t.o.m. kär i denne ironiske och sarkastiske man. Barnhemsbloggen är ett av våra sett att nå ut och hjälpa flickorna i Indien. Ge dem ett liv. Tycker vi är ett bra gäng som bjuder på allt möjligt. Det som gör mig extra glad är att vi alla visar varandra respekt och håller en härlig stämning. Eller vad tycker Du?

Anna, du är en riktig Starwomen!

Anna, du är en riktig Starwomen!


I dagarna får vi ytterligare en ny bloggare. Hon kommer inspirera oss mycket med sin kreativa och konstnärliga gåva. Var så säker! Den som väntar på något gott…
Här hemma är marken täckt av snö och små snöflingor yr runt i luften. Det är så vackert. Det gör mig glad.
a139
Apropå något helt annat så kan jag inte låta bli att skratta åt mig själv. Nog för att Peter tycker att jag är världens yngsta gumma. Han tycker att jag mumlar för mig själv och vaggar runt som en liten gumma.  Har även fått många andra kuf-poäng pga mina mer udda sidor. Skrotsamlaren, julgalningen, pynttokan, sköljmedelssniffaren, ja, listan är lång. Efter att ha rotat efter min lilla manick som för över bilder från kameran till datorn så hittade jag även en gömma av detta…
Handsprit till ett helt kompani och massor av munskydd. Köpte nog upp en hel butik förra året vid den här tiden då svininfluensan härjade.

Handsprit till ett helt kompani och massor av munskydd. Köpte nog upp en hel butik förra året vid den här tiden då svininfluensan härjade.


Det här är inte ens alla flaskor med handsprit (så ska du ha fest så vet du vem du ska ringa :-)), har en på varje badrum också. När det kommer vidriga epedemier som svininfluensan, som i och för sig Mio åkte på trots all sprit och alla munskydd, kräksjukan och annat äckligt så vill jag vara beredd. Nu har jag fått höra att det går löss på skolan! Jag har panik och ryser av äckel. Tror du spriten hjälper mot löss 🙂
Jag måste nu medge och säga att, ”Jag är en kuf!”.
Kufen och den lilla avkomman. Ann, skjortan jag hade igår, på bilden, kommer från märket Monrow. Jag köpte den för fyra år sedan, så den är nog svår att få tag i tyvärr.

Kufen och den lilla avkomman. Ann, skjortan jag hade igår, på bilden, kommer från märket Monrow. Jag köpte den för fyra år sedan, så den är nog svår att få tag i tyvärr.


I går fick vi äntligen upp våra ”balkongräcken”. Den ångesten som tyngt mig över det har varit hemsk. Nu har den släppt! Behöver inte med hjärtat i halsgropen springa och kolla om jag glömt haspa och låsa balkongdörrarna. Öppnar man dem så var det fritt fall tre meter.
Tycker att det blev riktigt fint.

Tycker att det blev riktigt fint.


Ha en bra dag!
All kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Spritad kuf”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!!
  Jag har två saker som du gärna skulle få hjälpa mig med 🙂 Kan du berätta hur man laddar upp en ”film”? Jag har ett klipp från en möhippa som jag gärna skulle vilja lägga ut på min blogg (www.lotte4.blogspot.com) och sen undrar jag hur jag gör för att få smileys och hjärtan!?
  Många kramar från Lotte

  Svara
 • Godmiddag söta Hannah.Skrattade högt här när jag såg alla flaskorna med handsprit.Du är en riktig hamster du.Här i Skåneland snöar det för fullt.Lite mysigt är det ju.Jag blev så sugen på lussebullar och pepparkakor så jag tror jag ska ta en liten tur till affären.Visst har vi en underbar stämmning här i familjen.Vi är bäst eller hur?Tusen hjärtan och kramar från ett vitt Skåne.

  Svara
 • Du e rolig du, tänk om inte dom där spritflaskorna räcker…? Du kanske måste köpa några till..? 😉 Håller med om att det är bra stämning här inne. Man blir nästan mörkrädd då man läser andra personers bloggar. På vissa bloggar kommenterar man inte lika mycket till den som skrivit inlägget som man kastar skit på varandra i kommentarsfältet.. Helt sjukt. Tycker det är så härligt att gå in här där vi är positiva och glada och finns för varandra! <3

  Svara
 • Hejsan. Hahaha ja jag är lite så också det med handspriten 🙂 men peppar peppar så har vi klarat oss rätt bra undan smittor. Vet ej om det beror på det men men.
  Härligt med snö utanför fönstret, julkänslorna har infunnit sig 🙂 Kramar till er alla

  Svara
 • Hej fina Hannah vad roligt med nya bloggar i familjen 🙂 en STOR kram och ha en fin dag

  Svara
 • Förstår precis din oro. Vi har också så mkt att fixa i vårt nybyggda hus. Det tar sin lilla tid och sak efter sak kommer på sin plats. Just nu har vi inga skåp eller luckor i tvättstugan. Lite tomt med tvättmaskin o torktummlare.
  Kul med att bloggfamiljen växer! Det ska bli intressant vad det blir för blogg härnäst! Önskar er en härlig kväll!

  Svara
 • Just det! Det där med handspriten…som jag sprittar mina händer! Så åker man ändå på dessa basilusker! Just nu har jag alla barnen hemma för att slippa dra på förkylningar, kräksjuka och annat som är ovälkommet. Går förstås inte när man har barn som går i skolan men jag passar på nu sålänge de går på dagis och kan vara hemma. Nu ska vi mysa och umgås enda fram till januari 🙂 förhoppningsvis utan sjukdomar (om vi inte drar på en på ICA eller nåt).

  Svara
 • Tack rara, känns kul att vara här! Var tvungen att skratta åt ditt enorma spritlager, nog för att jag är ett fan av handsprit särskilt i vinterkräksjuketider, men jag ligger bra mycket i lä nu ser jag, haha 😉
  Ha en fortsatt bra torsdag, mysigt att det snöar utanför fönstren tycker jag. Kram/Anna

  Svara
 • Jag som tycker min familj har mycket handsprit, men tydligen finns det de som satsar ännu hårdare 🙂

  Svara
 • Jag är en trogn läsare av Starwomans gamla blogg och nu har jag blivit medlem hos er på Bloggfamiljen för att kunna kommentera hos henne. Och jag känner redan nu att jag kommer hitta fler nya favoritbloggar härinne. Kinas blogg är jättemysig t ex. Din blogg Hanna brukade jag kika in på innan du flyttade hit så nu är det dags att börja följa den igen.
  Vinterkramar
  //Emma

  Svara
 • Gör inte som mig & sprita ögat. Igår sprutade det upp i ögat på mig,den där kletiga varianten…Sköljde i minst 10 min så idag vaknade jag med ett lätt svullet öga..har iaf synen kvar ”tacksam” hehe…ha en underbar helg med de dina..kram*

  Svara