Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:01 | november 28, 2010

Fredag, lördag och söndag

Vill än en gång önska dig en underbar första advent. Visst, är det härligt när man äntligen kan börja julpynta hemma. Älskar den här tiden på året när julen börjar närma sig.
Men nu till fredagen. Morgonen började jag i kyrkan. Tårögd satt jag och lyssnade på alla barnen från pojkarnas skola som sjöng och läste vackra jultexter. Prästen berättade om julens budskap och tände första adventsljuset. Jag tände även ett ljus för de som inte finns hos oss längre här på jorden förutom i våra tankar och hjärtan. En sagolik morgon. Solen sken över den snötäckta marken och det gnistrade som miljontals diamanter.
Det var en vacker dag men ändå låg ett osynligt dis av sorg. Peters vän skulle begravas. En dag då även tårar skulle täcka marken men minnen och glädje också skulle göra sig påminda. Det var så vackert i kyrkan. Blommor och värme från alla hans vänner som var där för att hedra minnet av sin vän, son, bror och käraste ♥
Efter begravningen följde de närmsta med oss hem. De som Peter burit kistan med.
b11

Vi dukade upp med libanesisk mat och umgicks.

Vi dukade upp med libanesisk mat och umgicks.


dagen efter ringde väckarklockn 06.45. Fotade hela dagen på andra sidan stan.

Dagen därpå ringde väckarklockn 06.45. Jag fotade för en tidning hela dagen på andra sidan stan.


det fanns så många vackra, snygga och coola känningar på plåtningen att jag ville ta alla och springa. Allt från Malinas vackra fetsklänningar till ACNEs lite mer vågade.

Det fanns så många vackra, snygga och coola känningar på plåtningen att jag ville ta alla under armen och springa. Allt från Malinas vackra festklänningar till ACNEs lite mer vågade.


Skor, skor och åter massor av snygga skor.

Skor, skor och åter massor av snygga skor.


Allt är inte guld som glimmar... men inte långt ifrån.

Allt är inte guld som glimmar... men inte långt ifrån.


En dröm från Malene Birger.

En dröm från Malene Birger.


Volanger och tyll från Ida Sjöstedt. Sååå snyggt!

Volanger och tyll från Ida Sjöstedt. Sååå snyggt!


Sminkösen använde ett jättesnyggt läppstift på mig från Scarlett Johanssons-linje för L´oreal. Hoppas det finns att få tag i fortfarande. Vet du?

Sminkösen använde ett jättesnyggt läppstift på mig från Scarlett Johansons-linje för L´oreal. Hoppas det finns att få tag i fortfarande. Vet du?


Mitt i allt julstök på kvällen när jag kom hem från dagens jobb var det dags för Mio att gå på Spökdisco med klassen.

Mitt i allt julstök på kvällen, när jag kommit hem från dagens jobb, var det dags för Mio att gå på Spökdisco med klassen.


Eftersom mitt bak gick åt skogen så paketerade jag in bl a pepparkakor, skorpor, godis, ljus och ljuslykta, glögg mm i cellofanpapper med rött sidenband. Kanske bättre att sälja det än grisen i säcken med mitt hembak.

Eftersom mitt bak gick åt skogen så paketerade jag in bl a pepparkakor, skorpor, godis, ljus och ljuslykta, glögg mm i cellofanpapper med rött sidenband. Kanske bättre att sälja det än grisen i säcken (mitt hembak).


Imorse har jag varit och lämnat det som ska säljas på julmarkanden. Sigtuna julmarknad är en tradition att besöka för oss. Den är så mysig. Särskilt nu när det ligger massor av snö på mark och träd.
Imorse var det fullt av folk som var i full färd med att sätta upp sina bodar och stånd längs med gågatan.

Redan tidigt imorse var barn och vuxna i full färd med att sätta upp sina bodar och stånd längs med gågatan.


b13
b14
Jag köpte med mig nybakat bröd, lussekatter och pepparkakor från bageriet på vägen hem som vi åt till frukost.
Skålen från Green Gate som jag fick av mamma i present är en perfekt pepparkaks-skål.

Skålen från Green Gate som jag fick av mamma i present är en perfekt pepparkaks-skål.


har nyss kört Mio till sin bästis Pelle och nu är det dags för mig och William att klä oss ordentligt och bege oss ut i kylan. Julmarknaden och krängning väntar.

Har nyss kört Mio till sin bästis Pelle och nu är det dags för mig och William att klä oss ordentligt och bege oss ut i kylan. Julmarknaden och krängning väntar.


Så fort Livis vaknar så kommer hon och Peter också dit. Jag kommer nog bli vild av allt julpynt, tomtar och allt annat som säljs i stånden. Har i alla fall bestämt mig för att köpa en jättesöt, tovad tomte som en mamma till en tjej i Williams klass har gjort. Blir så imponerad av människor som är så duktiga. Men ack den som ger sig. Ikväll ska jag ge mig på bounty-godiset igen 🙂
Hej på en stund.
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Fredag, lördag och söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah! så mysigt med julmarknader, extra mysigt med snön som faller.Bra att du inte ger dig med godiset, lycka till ikväll och önskar dig o familjen en mysig advent. Har inrett ett helt nytt tonårsrum till sonen, dottern och jag gjorde ikea igår och skruvade hela kvällen,nu står det klart och blev så fint. Blir spännande att se hans reaktion när han kommer hem.
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vilket underbart liv. Fotas i värsta klänningarna för att sedan paketera pepparkakaor =) Underbart! Jag kan tänka mig att det kliar i fingrarna när alla dessa kläder, skor och smycken ligger framför en. Man måste tänka: ”undrar om det märks om jag tar bara en sak” =)
  Jag gjorde bountygodiset igår, dubbel sats! Jag spritsade även lite vit choklad som dekoration det sista jag gjorde. Dottern dekorerade med vita och rosa små kulor på. Jättefina och riktigt goda! Visa bilder så får jag se om du fick till dem ännu bättre än oss kanske? =)
  Adventskram!

  Svara
 • Vilken fin och mysig stad ni bor i. Älskar gamla städer. Visst är Sigtuna Sveriges älsta stad? Var där för ett par år sedan och den staden kändes helt underbar. Fina bilder du har tagit i stan (kanske känns lite grått för tillfället), men jag vet att i det är super fint. Brukar åka till Vimmerby varje sommar, för att den staden är helt underbar och på påminner om Sigtuna.

  Svara
 • Hej Hannah
  Har läst din blogg ett tag till o från o sett din/er fantastiskt coola randiga fåtölj. Var finns den att få tag i?
  Vill önska dig en underbar jul tillsammans med din fina familj. Hoppas på svar angående fåtöljen
  kram Jessica

  Svara
 • Tack för en härlig blogg.
  Angående Bounty så ge dig inte
  Jag gjorde dom igår.Dom är fantastiskt goda kommer att bli fler omgångar av dom.

  Svara