Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:05 | november 29, 2010

Strömlös i Sigtuna

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Min måndag fick en småjobbig början, men värst var det nog för Peter. Han klev upp 04.30 för att flyga till Amsterdam via Danmark. Två timmar senare ringde min väckarklocka. Jag snoozade en extra halvtimme innan jag smög upp, lämnade en fortfarande sovande Livan i den varma sängen, och väckte pojkarna. Allt var i sin ordning tills strömmen helt plötsligt gick. Kikade i proppskåpet men det var inga konstigheter där. Upptäckte sedan att strömmen verkade ha gått hos de närliggande husen också. Liv vaknade och ville ha sin välling och jag ville ha mitt dyrbara morgonkaffe och sätta mig i lugn och ro vid den stendöda datorn och skriva till dig. Körde pojkarna till skolan och väl hemma var allt fortfarande ”dött”. Efter ett par timmar ringde jag Peter för att kolla om han kommit fram ordentligt. Fick svaret att han var på väg hem! Väl framme i Danmark fick planet vända och flyga tillbaka till Stockholm på grund av snöoväder. Stackarn!
Jag hade precis tömt hela frysen och kylen (och de är proppfulla) och lagt allt som jag ville rädda i snön. Då kom strömmen tillbaka! Min vanliga tur!
Liv fick vara hemma idag för hon sov så dåligt natten till idag. En vän skulle komma hem och passa henne när jag for in till stan och jobbade. Men det behövdes inte för Peter kom ju hem 🙂
Glömde visa det fina pepparkakshuset som jag köpte igår. Det var en av Williams klasskompisars mamma som hade gjort det.

vet inte om du minns mitt och barnes pepparkakshus från förr, förra julen. Men gör du det så förstår du min avund.

Vet inte om du minns mitt och barnes pepparkakshus från förr, förra julen. Men gör du det så förstår du min avund.


Små söta detaljer överallt.

Små söta detaljer överallt.


Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Har varit jättetrött idag.
Imorgon kommer Peters mamma Marianne hit och jag har en hel del att fixa med innan hon kommer. Det blir inget snoozande imorgon det kan jag lova.
All kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Strömlös i Sigtuna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll! hoppas ni får lite fler timmar av sömn inatt! Vilken osis med strömavbrott och tut o retur utan tur!
  Sov så gott!
  kram

  Svara
 • Tut tut…..tur

  Svara
 • En proppfull frys håller sig kall bra länge, så nästa strömavbrott kan du nog låta allt vara och sätta dig i soffan och mysa med filt och tända ljus istället 🙂 En del nya frysar garanterar ju herrans massa timmar frys trots strömavbrott..
  ** Vintriga hälsningar från Åland **

  Svara
 • Gud va kul att du ska vara med i Let´s Dance !!! Grattis !!!!!

  Svara
 • Åh så roligt det ska bli att se dig snurra runt på dansgolvet nästa år! Grattis, hoppas du fått en bra danspartner. Vi håller på dig!!
  Stor kram

  Svara
 • Lets Dance ha??? Hihiii… va roligt Grattis… måste ju nästan kolla bara för det!! kram

  Svara
 • Kul med Lets Dance!
  Jag och familjen kommer definitivt att titta!David Hallenius är ju underbar!
  //U

  Svara
 • Då kanske t.o.m. jag får börja kolla på Let’s Dance i år då! 😉 Vad roligt, Hannah! Grattis!!! (Förstår att du inte får kommentera detta ännu.) Stor kram!

  Svara
 • Såg att du ska vara med i lets dance 🙂 kul!!
  Hoppas David hellenius är programledare igen 🙂

  Svara
 • JAAAAAAAA!!!! Va roligt att du ska vara med i Lets Dance!!! Kommer att hålla på dig!!! Kram <3

  Svara
 • Åh vad skoj med Lets Dance! Hörde det på radion idag.
  Nu kommer man sitta bänkad framför tv:n och bli fattig som vi kommer rösta på dig 😉
  Lycka till tjejen! Du kommer fixa detta galant!
  Stora kramar!

  Svara