Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:12 | november 30, 2010

GRATTIS!

God kväll vacker. Har suttit med lilla Livis i famnen i flera timmar. Hon har feber och ville bara ligga hos mig annars vaknade hon och grät 🙁 Nu har hon äntligen somnat lugnt och snarkar som ett mini-sågverk. Passar på att skriva till dig en snabbis. Min kära svärmor kom hem till oss idag, så vi ska dricka te och prata en stund innan jag somnar.
Minns du tävlingen förra veckan? Nu är de tre som vunnit en valfri tavla från STUDIONELE.SE utsedda!
Det rätta svaret var ”Love is Easy”. Ja, det är i alla fall lätt att ÄLSKA!
loveSTORT GRATTIS TILL:
Ulrika Johansson
Katja Talvitie
Cia Rask
Glöm inte bort att trots att du inte vann så har du har 20% på alla tavlor hos Studionele. Plus att ytterligare 20% oavkortat går till vårt barnhem i Indien. Bra va!? Nu blir det både julklappar till dig och flickorna på barnhemmet. Vilken Gåva ♥
Uppge bara koden HANNAH när du beställer. Det gäller fram till kl 23.00 den 3 december.
Var nu rädd om dig!
Vi hörs imorgon.
Varma kramar och massor av kärlek ♥

2 kommentarer2 kommentarer om “GRATTIS!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har tillbringat eftermiddagen på Ullared. Tror jag gillar det lika mycket som du. Kom hem med flera gula påsar. Men vill dit igen, känns som jag missat en massa. Såg dig i senaste numret av Ulla. Kul!

    Svara
  • Grattis till alla som vann 🙂

    Svara