Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:31 | december 1, 2010

Japansk tortyr

God morgon min vän. Hoppas att du mår bra och är vid gott mod. Tidigare imorse när pojkarna skulle till skolan visade termometern -18 grader! Huvva, vad kallt.

Barn verkar intekänna kylan på samma sätt. I alla fall inte William och Mio som inte alls tyckte det var särskilt kallt.

Barn verkar inte känna kylan på samma sätt. I alla fall inte William och Mio, som inte alls tyckte det var särskilt kallt. Burr!


Inatt har jag sovit i tiominuters intervaller. Var tionde minut har nämligen Liv vaknat och skrikit rakt ut och gnytt, Aj! Stackars lilla fisen 🙁 jag tycker i och för sig lite synd om mig själv också. För denna natt kan nästan jämföras med någon form av japansk tortyr. Har fått tid på vårdcentralen för Livis så jag hoppas de kan hjälpa min förkylda lilla öronflicka.
Hon verkar dock rätt pigg idag och skrek lika mycket som hon gjorde inatt om hon inte fick rita i min nya inredningstidning, som jag inte ens hunnit läsa.

Hon verkar dock rätt pigg idag och skrek lika mycket som hon gjorde inatt om hon inte fick rita i min nya inredningstidning, som jag inte ens hunnit läsa.


Ska ta itu med lite jobb nu och sedan fara till vårdcentarlen, men hör av mig snart igen 🙂
a3
Önskar dig en underbar start på dagen ♥
Varma kramar


15 kommentarer15 kommentarer om “Japansk tortyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. Åh vad kul att jag vann den tavlan tack så jätte mycket. Stor kram

  Svara
 • Det är riktigt kallt, burrrr!!!
  Hoppas Livan mår bättre snart, för både henne och din skull.
  Själv ligger jag i soffan o kurerar feber o halsont.
  Fick precis pysa iväg och titta hur kallt vi har det…-16 grader…himmel o pannkaka. Vi som bor strax norr om Göteborg!!
  Ha en bra dag i kylan!!!
  Nu blir det en kopp varm choklad
  KRAM Marika

  Svara
 • Hoppas förresten att Liv blir bättre snart, stackarn 🙁 Kram

  Svara
 • Hej Vacker! vilken bra liknelse att kalla det japansk tortyr 😉 jag hade en sådan natt i måndags då min son på 2 år väckte mig minst en gång i ½ -timmen för att han hostade så 🙁
  Hoppas Liv kryar på sig nu då.
  Ha en bra dag!
  Kram Lommo

  Svara
 • Oooh nooo!
  Brist på sömn ÄR tortyr!!
  Jag har inte haft en skrikande unge men en som var pigg mellan 4-5. Morr!
  Stackars lilla Livis som har så ont i öronen!
  Krya på henne!
  KRAMIS

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tänkte jag skulle lämna ett avtryck, har läst din blogg ett tag nu, jätte kul att följa dig och dina barn i din vardag 🙂
  Ja här hemma i Örebro är det också kallt idag, närmare bestämt -20 grader brrrr.
  Stackars Liv, är hon ett öronbarn? var jag med när jag var liten, tack och lov har min son Hugo klarat sig ifrån de. Hoppas lilla gumman får hjälp på vårdcentralen nu.
  Kramar Julia

  Svara
 • Hej Hannah!
  Här i skåne har vi ”bara” runt 6 minus, men vi har vansinnigt mycket snö, nu är vi nog uppe i ca 60-70cm!!
  Mitt ena barn har också varit öronbarn, det började när hon var 1år och har fortsatt tills nyligen och hon fyller snart 6år. Hon har fått rör inopererat för andra gången nu och vi har även gått med henne hos en kiropraktor. Det har funkat kanon! Så om Liv har mycket öroninflammationer, så kan det vara värt att ”tjata” till sig rör och även prova kiropraktor, så slipper hon ha så ont och äta penicillin!
  Det finns ngn kiropraktor i sthlm som behandlar barn, jag kan se om jag hittar lappen med vem om du vill!?
  MVH
  Mia

  Svara
 • Åh lilla mysan.. Fy vad hon är sjuk ofta.. Har hon förkylnings astma?? min son hade det och var sjuk hela tiden.. t o m så dagisfröknarna reagerade. Men nu är han ju 10 år och så härligt frisk hela tiden. Så jag håller tummarna att lill mys blir friskare med åren.
  Älskar din blogg och du skriver så fint och ärligt och roligt. Gillar din humor oxå..jag är oxå lite galen av mig 🙂
  Ha nu den finaste av dagar och kärlek och kram på er.
  Viveka

  Svara
 • Skickar en ”krya på dig hälsning” till Liv och hålller tummarna för att nästa natt ska bli bättre.
  Det är verkligen tortyr att inte få sova ordentligt!
  KRAM

  Svara
 • Krya på lilla Liv stackaren.Önskar dig också en underbar dag Hannah.Kram vännen.

  Svara
 • Stackars Liv och stackars dig! Jag vet på ett ungefär hur du känner dig, min lilla Svea är också sjuk så har inte blivit många timmars blund här heller! Önskar er en bra dag

  Svara
 • Hoppas lilla Liv snart piggar på sig igeg! Här i cityland har Vättern rykt inatt, ryker den tre gånger så lägger sig isen på den. Inte så ofta det inträffar då den är så djup. Men visst är det mysigt när det knarrar under skorna.
  Önskar dig en fin dag i solen!
  kram

  Svara
 • Stackars Liv,, och dig med Hannah, inget kul när barnen är sjuka, man blir ju så trött, när man inte får sova ordentligt. Och så är det ju alltid värst på nätterna. Min lilla Anton på 3 1/2 år fick operera bort en polyp i näsan ifjol vinter, efter ett helt års fruktansvärd nästäppa, snarkningar ,och andnöd på nätterna. Kändes som man gick i dvala under 1 års tid, innan dom äntligen tog oss på allvar och fattade att vi inte bara var ”tjatiga” föräldrar. Luftvägen mellan näsa och hals var öppen 2mm av 1,5cm på honom.
  Hoppas hon piggar på sig snart.
  Kram

  Svara
 • Vill också passa på att tacka alla som genom Hannahs blog har beställt tenntrådsarmband av mig under året som gått. Och ett stort tack till dig Hannah <3

  Svara
 • åhhh vart beställer man det?

  Svara