Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | december 3, 2010

Stad i ljus

God kväll i stugan. Har du bunkrat upp med chips och godis och lagt dig tillrätta i soffan? Det ska jag göra alldeles snart. Ville bara skriva några rader till dig först.
Dagen har gått i ett. Gjorde en intervju för ett tv-program här hemma och fotade lite. När teamet farit så dök mina vänner Magnus och Kristoffer upp. De kom och överraskade oss med sitt sällskap. Skrattar så jag kiknar varje gång vi ses 🙂

Köpte hem lussebullar från bageriet som jag bjöd mina gäster på. Ingen hade nog gått på att jag bakat dem så jag var ärlig :-)

Köpte hem lussebullar från bageriet som jag bjöd tv-teamet på. Ingen hade nog gått på att jag bakat dem så jag var ärlig 🙂


Istället för att bjuda på mina hemmagjorda bounty-kluttar från Hell så ställde jag fram skumtomtar. Tycker egentligen att de är snubbiga men kan ändå inte låta bli att köpa dem och äta upp alla själv.

Istället för att bjuda på mina hemmagjorda bounty-kluttar från Hell så ställde jag fram skumtomtar. Tycker egentligen att de är snubbiga men kan ändå inte låta bli att köpa dem och äta upp alla själv.


Jag, Mio, Magnus och Kristoffer for ner på "byn" och strosade runt längs gågatan. Ett måste här i Sigtuna är att besöka Tant Brun, så det gjorde vi.

Jag, Mio, Magnus och Kristoffer for ner på "byn" och strosade runt längs gågatan. Ett måste här i Sigtuna är att besöka Tant Brun, så det gjorde vi.


Vi åt alla deras goda blåbärspaj med vaniljgrädde och till det en kopp varm choklad med vispgrädde.

Vi åt all deras goda blåbärspaj med vaniljgrädde och till det en kopp varm choklad med vispgrädde.


Det är ett litet rött hus där golv och väggar är sneda och vinda. Tjejerna som jobbar där och bakar allt gått smälter in i en gammeldags miljön.

Det är ett litet rött hus där golv och väggar är sneda och vinda. Tjejerna som jobbar där och bakar allt gott smälter in i en gammeldags miljö.


de har en tomteby i deras öppna spis som Mio älskar att titta på.

De har en tomteby i deras öppna spis som Mio älskar att titta på.


Hade Livis varit med så hade nog varenda tomte hängt löst.

Hade Livis varit med så hade nog varenda tomte hängt löst.


Några tomtar på loftet?

Några tomtar på loftet?


Lill-Magnus blir fotad av Mio, mästerfotografen.

Lill-Magnus blir fotad av Mio, mästerfotografen.


Den här bilden på mig för mina tankar till Shar Pei-hunden.

Den här bilden på mig för mina tankar till Shar Pei-hunden.


Det är så mysigt här i Sigtuna. På söndag är det dags för julmarknad igen. Tycker Peter behöver lite mer julpynt.

Det är så mysigt här i Sigtuna. På söndag är det dags för julmarknad igen. Tycker Peter behöver lite mer julpynt.


a121
Nu börjar snart Idol. William är på plats i Göteborg och jag har lovat att vinka om jag ser honom 🙂
Önskar dig en fin kväll.
Stor kram


14 kommentarer14 kommentarer om “Stad i ljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll! blir så sugen att strosa runt i sigtuna, verkar såå mysigt!Här är det idol som gäller, vill se Jay & Minnah i finalen. Försökte se eran William, men kameror far ju snabbt åt alla håll!
  Önskar er en mysig helg! Imorgon blir det julfest hos min underbara bror, då lär vi ha skrattkramp i magmusklerna på söndag. Tänk vad härligt man kan skratta med en del människor. Förstår att lillmagnus är av den varianten.
  kramis

  Svara
 • Det blev ju Jay & Minnah 🙂 i finalen!!

  Svara
 • Det ser så mysigt ut i Sigtuna och framför allt nu när det är vinterlandskap och fina ljusslingor som lyser upp i decembermörkret och vilket trevligt fik ni varit på, måste se till att göra ett besök i Sigtuna vid tillfälle 🙂
  Hoppas du får en skön och avkopplande kväll och att du får syn på William och kan åka åt honom 🙂
  Kramar Bella

  Svara
 • Ja jag blir också så sugen att åka en tripp till Sigtuna och strosa det verkar så mysigt och fint!!! Kommer alla gånger att åka dit någongång =) Idol kvällsmys för oss också, ögonen tårades när jay sjöng Elvis In the getto! Gonatt och ha en bra helg! I morgon ska jag åka till Lager157 i Hälleforsnäs å outlet shoppa lite! Stor varm kram

  Svara
 • Ser riktigt mysigt ut 🙂
  Har läst att du ska vara med i Lets dance 😀 va kul, verkligen!! Ska bli riktigt kul att få se dig dansa!

  Svara
 • Ja det ser verkligen helt underbart mysigt ut i Sigtuna.Hoppas att man någon gång kan komma dit.Önskar dig en fin Fredag.Kram.

  Svara
 • Åh vad mysigt det ser ut! Och vilken söt tjej på cafeet. Sigtuna är verkligen ”juligt” i december! 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! Måste fråga var du har köpt Livs vinteroverall som hon har på sig på föregående inlägg? Är det vantar till overallen eller har du köpt det för sig? Ha en fortsatt trevlig helg 🙂

  Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg, så varm och mysig! Dina/era barn är så otroligt fina! Är de marknad imorgon i Sigtuna?
  Varma kramar till er i vinterkylan!! 😀

  Svara
 • Trevlig lördagkväll. Här är det uppbullat med öl, cola, bountybollar och skumtomtar! 😉 KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Vill bara tipsa om att Ceciliakören har en vacker julkonsert i em med luciatåg, Kungsängens kyrka kl 16, 18 och 19.30.
  Tänkte det kunde vara mysigt att komma i stämning så här till andra advent 🙂
  Kram Sanna

  Svara
 • GoMorron!
  Blev precis medlem på Bloggfamiljen och måste bara testa så allt funkar… hehe. Nu ska jag packa ihop och fara till julmarknad där jag ska stå med mina saker från by Liha, du vet ljuslyktan du fick och dina barns mjukisdjur. Stod igår oxå och det var första gången på marknad för mina saker och det var så fantastiskt roligt. Marknaden är på Ekerö, Jungfrusunds marina. Ha en underbar dag ;)!
  Kram Lindha

  Svara
 • Hej, tycker också att Peter behöver mer julpynt:)

  Svara
 • Måste bara tipsa om en kul låt eftersom du har killar hemma som gillar musik!!!!Sean Banan- Ett gott nytt jul. Sååååååå himla rolig och man blir super glad. Även min humor och gissar att även du skulle tycka den var kul.;)

  Svara