Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:58 | december 6, 2010

Snöiga måndag

God måndag min vän. Idag faller snön och kylan är inte lika isande. Skulle varit iväg hela dagen men det blev uppskjutet till imorgon. Helt plötsligt har jag en hel dag då jag kan göra alla saker som jag inte har hunnit med tidigare. Ska göra pass till lilla Liv inför vår solresa strax efter jul, köra skräp till tippen, köpa stjärngosse-outfit till William, (de tidigare luciatågen i skolan har de haft tomtedräkt, vilket jag så välplanerat köpte på Ullared i höstas. Typiskt! Är det bara jag som har en förmåga att hela tiden säga fel och säga stjärtgosse istället för stjärngosse? Är så rädda att göra det när jag verkligen inte får) och så kommer vår nya soffa i eftermiddag som jag ska montera ihop och dekorera med fina kuddar och filtar.
Men det bästa med den här dagen är att pojkarna kommer hem! Undra om de blir glada över granen eller besvikna för att de inte fick vara med och pynta den? I värsta fall får de väl hänga på något extra kraffs, hur mycket det än bär mig emot 🙂

Liv blev som paralyserd av den lysande och glittrande granen när hon såg den imorse.

Liv blev som paralyserad av den lysande och glittrande granen när hon såg den imorse.


Tror dock inte att detta tillståndet blir värst långvarigt. Innan kvällen ryker den första pumlan, gissar jag.

Tror dock inte att detta tillståndet blir värst långvarigt. Innan kvällen ryker den första pumlan, gissar jag.


peter är i satn på möten så jag spelar julmusik på högsta volym. Njuter av de tre S:en. Har nästan svårt att koncentrera mig på vad jag skriver när jag sjunger med i alla låtar och ylar som en hund.

Peter är i stan på möten så jag passar på att spelar julmusik på högsta volym. Njuter av de tre S:en. Har nästan svårt att koncentrera mig på vad jag skriver när jag måste sjunga med i alla låtar och yla som en hund.


framför mig ligger en hög med räkningar och väntar så jag måste ta tag i det nu. Har du hört något tråkigare :-)

Framför mig ligger en hög med räkningar och väntar på att bli betalda, så jag måste ta tag i det nu. Har du hört något tråkigare?


Önskar dig en fin början på veckan och allt gott!
All kärlek ♥


20 kommentarer20 kommentarer om “Snöiga måndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej på dig. 🙂 ja man får vakta tungan för att inte säga fel på stjärngosse 🙂
  Räkningar är ett nödvändigt ont, men skönt när det är gjort. Skönt att få en oplanerat ledig dag, man hittar ju alltid på något att göra ändå 🙂 Jag gillar måndagar också speciellt de måndagar då killarna kommer från sin pappa 🙂
  Önskar dig en bra dag Kram

  Svara
 • Hej Katja,
  Nu har jag äntligen fått reda på var ”skräck-nappen” är köpt, på Butterick´s. Hoppas sonen hittar den till lillbrorsan.
  Kram

  Svara
 • Hej!! Jag lyssnar åxå på dom 3 s:en, men just nu kör jag den senaste skivan, där dom sjunger på svenska 🙂 Å visst är det svårt att inte sjunga med hihihiii… jag har i och för sig alltid svårt att inte sjunga med, igår t.ex när jag stod på pizzerian med en kompis så kom Everbodys Changing med Stenmarck på radion, å vad gör inte lilla Lollo då!? Jo hon sjunger med som om hon va hemma själv hahahahaaa!!! Jaja… den bjuder jag på 🙂 Ha en fortsatt bra måndag, kram

  Svara
 • Vad skönt för dig med en ”ledig dag” så du hinner med massa måsten (synd att det inte blev en vilo dag för dig) Det är så mysigt att lyssna på julmusik och bara njuta och den skivan är ju så bra 🙂 Ska snart iväg och hämta min lilla skrutta som jag håller på att skola in på dagis (fsk). Tiden rinner iväg och snart är dom väl tonåringar 🙂 Ha en bra dag STOR kram/Ulrika

  Svara
 • WOW, julen har verkligen flyttat in hos er! Nu kryper det ju in mina fingrar!!! Tror att jag tar tag i det snarast! Lussebak här hemma just nu trots att man ligger i lä. 😉
  kram på er

  Svara
 • Så fin gran!
  Är det riktiga paket som ligger under granen?
  Får de verkligen ligga ifred från dina barn:-)!
  Mina småpojkar hade öppnat dem direkt.

  Svara
 • Ja, det är riktiga som Marianne hade med sig. Pojkarna kan låta dem vara men Liv kommer jag nog ta på bar gärning någon dag känner jag på mig 🙂
  Kärlek
  /H

  Svara
 • Hej hej i julstöket.Granen blev verkligen super.Jag skulle vilja se Livs min när hon fick se den.Kul att William vill vara stjärtgosse nej jag menar stjärngosse haha.Dom flesta vill ju vara tomtar eller pepparkaksgubbar fint det också men är ngt. speciellt med stjärngossar eller hur?Härligt med en ledig Måndag.Kanske inte så kul att behöva betala räkningar men tyvärr ett måste.Här hemma är det också ledigt.Jag har precis varit ute och plumsat en timme i snön härligt.Nu blir det kaffe ,lussekatt, pepparkaka och sedan ryggläge med en bra bok.Kram på dig min vän.

  Svara
 • Såg att 96 länder är representerade som besökare här i vår fina familj.Visst är det helt fantastiskt?

  Svara
 • Hej finaste Marita. Ja, det är verkligen häftigt! Världens största ”familj” 🙂
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Så typiskt med dräkten! Här hände precis samma sak… Köpte tomtedräkt med skägg och hela kittet till äldsta barnet, sen meddelar skolan att de fick lotta pga att så många ville vara tomte. Så nu ska sonen vara stjärngosse, och jag har givetvis tappat bort kvittot på det jag köpt, så det blev en dyr lucia i år. Tjusig gran ni fixat, är dags snart här också! /Kram från en ny kommentatör, men som läst från starten på Mama:)

  Svara
 • Så typiskt! Men vad gör man. Tyvärr så funkade det inte att försöka övertala William att gå som tomte i alla fall, och skylla på att han har en virrig mamma 🙂
  Kul att du har varit med sedan starten på MAMA. Då var det verkligen på tiden att jag fick höra från dig 🙂
  Kramar
  /Hannah

  Svara
 • Hallå!
  Har glömt att fråga dig, men UGG vantarna som du fick av din svärmor, var är dem köpta, eller vet du var man kan hitta dem?
  Hade ett par gosiga vantar, med skinn och ludd.. men dem är glömda någonstans 🙁
  Mvh, Marie

  Svara
 • Marie, handskaran har hon köpt i Spanien, men jag såg dem på en butik här i Sigtuna som heter 20 kvadrat skor. de finns även som tumvantar (superfina). Använde mina idag för första gången. Riktigt varma och goa.
  Hittade en annons med liknande handskar från UGG på Blocket. Kika här, http://www.blocket.se/stockholm/UGG_vantar_akta_far_skinn_handskar_30802393.htm
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Hej igen Marie, sökte på UGG handskar på Google, och de fanns flera träffar 🙂 Så du kan säkert beställa från en webbshop.

  Svara
 • Hej! granen blev jättefin, kan verkligen se hur förvånad Liv ser ut fast hon står med ryggen åt oss. Visst är det härligt aqtt röja och köra till tippen. Kul med ny soffa, minns när jag beställde våran till jul för 5 år sedan, men den kom i mitten på Januari. Jag sålde våran gamla dagarna innan den var lovad att komma…julen firades på sackosäckar..haha.
  Önskar er en mysig kväll. Nu ska jag röja på diskbänken…mindre kul med nödvändigt.
  kram

  Svara
 • Gud ske pris-jag har rinnande vatten och kan härmed tvaga min lekamen när jag vill.Så underart att ni oxå ska åka till värmen…Högtidliga kramar från mig

  Svara
 • Tack och lov 🙂
  Puss på dig!

  Svara
 • Vilken fin gran ni har, silver och vitt är helt i min stil, tror det är dags för övertalning av sambon att vi ska lämna våra röda kulor kvar på vinden iår och köpa nytt pynt i silver och vitt i granen… Hmm eller kanske lika bra att bara gå och köpa 😉
  Hoppas du haft en bra dag
  Kramar Bella

  Svara
 • Vad fin Grannen blev =)) Och lilla Liv är för gullig ! Sitter där på avstånd och tittar !!!
  man smälter när man ser henne ! Min mage växer jag är nu i vecka 29, längtar ihjäl mig kramis

  Svara