Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:13 | december 7, 2010

Vänskap och en ny dammsugare

God kväll min vän. Hoppas att du mår bra. Jag har haft fullt upp och inte hunnit skriva tidigare. Nu är det faktiskt första gången som jag sitter ner och vilar. Mina fötter, rygg, ja, allt värker. Det har varit en tuff dag 🙂
Peter gjorde sitt andra försök att flyga till Amsterdam imorse. Han var uppe långt innan mig och barnen och kom, trots några timmars förseningar, fram och är nu på väg hem igen.
Liv har precis somnat och pojkarna ville sova över hos kusinerna så det är tyst och lugnt här hemma. Lill-Magnus sitter dock i vardagsrummet och väntar på mig med en kopp te, men han gör inte så mycket ljud ifrån sig 🙂

Imorse var det två trötta pojkar vid frukostbordet. Sötisarna!

Imorse var det två trötta pojkar vid frukostbordet. Sötisarna!


Liv har fått ett gott öga till en ”kille” i kvarteret. Att han har käpp och skägg verkar inte störa henne. Ålder är ju bara en siffra och kärleken, är som vi vet, blind.
Hej min älskling!

Hej min älskling!


Jag släpper dig aldrig!

Jag släpper dig aldrig!


Puss puss!

Puss puss!


Här delas kramarna ut rättvist.

Här delas kramarna ut rättvist.


Kärlek!

Kärlek!


Här hemma är det jag som lagar maten och Peter fixar disken. det gäller även Lill-Magnus som valde att diska allt förhand, trots att vi har diskmaskin.

Här hemma är det jag som lagar maten och Peter fixar disken. Det gäller även Lill-Magnus som t.o.m. valde att diska allt för hand, trots att vi har diskmaskin.


Har fått frågan här på bloggen vem Lill-Magnus är, om det är Livs pappa?! Så nu tänkte jag svara på det en gång för alla 🙂
Han är inte Livs pappa och inte William eller Mios heller för den delen. Han är bara en av mina absolut närmsta och bästa vänner. Vi har alltid bara varit vänner för han tycker inte om tjejer på något annat sätt 🙂 Vi har känt varandra i tio år och han har funnits som en trygg klippa att hålla fast vid när det stormat och alltid fått mig att skratta när jag har gråtit. Jag har varit mycket själv med mina pojkar och då har han funnits och hjälpt mig. Pojkarna älskar honom, och det gör jag och Liv också. En sann vän som har på en speciell plats i mitt och min familj hjärta.
Nu till en nyfunnen favorit.
"Dammsugare"som smakar pepparkaka. Det blev lite mycket kände jag när jag på tio minuter ätit tre stycken, men goda var de!

"Dammsugare"som smakar pepparkaka. Det blev lite mycket kände jag när jag på tio minuter ätit upp tre stycken, men goda var de!


Önskar dig en god natt.
Glöm aldrig bort att Du är värdefull!
Varma kramar ♥


19 kommentarer19 kommentarer om “Vänskap och en ny dammsugare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • LillMagnus , hälsa honom att jag vill höra honom säga Suchi igen 😉 ( suuurchiii) ha ha ,det var så kul! Förstår att du har honom som bästa vän,han är ju underbar!
  åh så lilla söta Liv-hur söt som helst bredvid tomten!!
  Ha en bra kväll,nu ska jag också ta mig en kopp té. Kram på er!

  Svara
 • Haha kan bara hålla med Lommo.
  Jag tänker ofta tillbaka på ”Ulla” och finner mig själv med ett stort fånigt leende på läpparna 🙂
  Det var så kul!
  Kram på er!

  Svara
 • Liv och tomten dom är ju bara för söta.Åhh vad man blir glad.Så mycket kärlek mellan Mamma o dotter helt underbart.Vad är också finare än en sann vän vilket du har i Lill-Magnus.Du ska också veta att du är enormt mycket VÄRDEFULL.Kram på dig.

  Svara
 • Ja eller hur 😀

  Svara
 • Hej Hanna! Jag antar att du fyller dina läppar med restylane! De är supersnygga och fylliga 🙂 Hur ofta bör man göra det för att få det resultatet som du har?
  Kram!

  Svara
 • Så underbart med en vän som Lill-Magnus, någon man alltid kan lite på och vara helt ärlig inför, vilken gåva. Sköt om er och varandra.
  Kram Rosa

  Svara
 • Hej Hanna,
  Jag får tacka för komplimangen 🙂 Det var år och dar sedan jag provade det. Det försvinner ur kroppen på ett par månader och resultatet försvinner men enligt en läkare kan det ändå ge en långvarig fyllighet pga att det blir mer blodfyllnad, eller något liknande. Sedan har jag en förmåga omedvetet puta i tid och otid 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Godkväll. Åh härligt med massor av kramar och kärlek 🙂 Gulligt av Liv att pussa och krama tomten 🙂 Så underbart med en sann vän i vått och torrt. Godnatt Kram

  Svara
 • Hej Fina du!
  Vilken klippa han är Lill-Magnus. Måste vara skönt att ha en sån fin och ROLIG vän :O)
  Ta hand om varandra.
  Kram på er!!!

  Svara
 • Min kompis som varit här ikväll pratade just om de där ”dammsugarna”.
  Jag gillar verkligen inte originaldammsugarna men de där kanske man skulle testa?
  Fast då inte 3 på raken kanske ;).
  Kram

  Svara
 • ÅH vilken gåva att få ha sådana läppar utan att spruta in förstorande medel! De är såå vackra så jag kunde väl aldrig tro att det var naturligt 😀
  Skulle själv vilja pröva, men är rädd för att bli beroende, och det vore förödande för en student som mig 😀
  Tack för en jättemysig blogg som jag just blivit medlem i, har följt er länge 🙂 Tycker ni kan komma till Götet snart så vi kan träffas allihop! Jag kan hjälpa till om det vore något som kunde underlätta! Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du kanske redan vet men jag tänkte berätta att butiken Sobea på Ekerö har nu 70% rea på ALLA Sobeakläder i butiken. Jag bor ju på ön och fyndade idag kläder till ett värde av 6500 kr för ynka 2000 kr. Jag är sååå lycklig! Ett tips bara eftersom du oxå gillar kläderna…
  Kram Lindha

  Svara
 • Hej Hanna!!!
  Ja är så glad att du har en sådan djup vänskap med Lill-Magnus, en sådan vänskap är mer värt än alla rikedomar på denna jord & tack verkligen Hanna för att du med familj finns.
  Du skriver så fint, det är med glädje man läser vad du skriver här & du vet väl själv om att ni är så värdefulla & älskade.
  Liv, å de andra barnen är verkligen fina & Hanna ni är verkligen rik på kärlek.
  Ta hand om er alla!!!

  Svara
 • Vilka rara bilder, jag blir glad i hela kroppen 😀

  Svara
 • Vänner är det bästa, utan dem faller man platt!
  Dammsugare med pepparkakssmak…jag blir eld och lågor, måste MÅSTE ha 🙂 Älskar vanliga dammusgare, kan äta tre på raken jag med.
  Ha en finfin dag
  KRAAAM

  Svara
 • Såg dammsugarna i affären men köpte dom inte, tycker inte dom såg speciellt goda ut… :p men kanske jag får ge dom en chans! Älskar trots allt både pepparkaka och dammsugare. Håller med ovanstående kommentarer om dig och Lill-Magnus, så underbart med en sådan fin vän! 🙂

  Svara
 • Hej!! Läser din blogg varje dag men kommenterar väldigt sällan.. Nu när min fina vän Anna börjat blogga hos er så läser jag ALLA bloggar här på bloggfamiljen..=)
  En lite kommentar om ålder, jag har precis träffat en kille som är 7 år yngre än mig och det är verkligen bara siffror – kärleken är blind och det är fantastiskt!!! Ha en superbra dag.. Kramar

  Svara
 • Hahaha de där dammsugarna är underbara!! Blev sugen nu.. Det är bra mkt lättare att äta flera stycken av dem än vanliga gröna dammsugare tycker jag 🙂

  Svara
 • Förstår att han betyder mycket för er! Han är en av de mest roliga och underhållande människa jag träffat!
  Och han verkar ha hjärtat på rätt ställe, precis som du!
  Varma kramar!

  Svara